Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 143.
-
Σε Kenzo όλα καλά Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε κενζο όλα καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ως διαχειριστης απλα δεν εχω συνδεσει το τηλεφωνο ακομη στον υπολογιστη γιατι μου κατεβαζει εφαρμογες ακομη απο google.
-
Συγνωμη που το ανεβαζω ετσι,αλλα δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο IMG_20161123_184233.jpg - Google Drive
-
To κανω αλλα στο τελος μου βγαζει οτι στον ενιαιο ελεγκτη σειριακου διαυλου δεν βρεθηκε προγραμμα οδηγησης.Το ιδιο και στο ελεγκτη διαυλουSM
-
Καλησπερα,απενεργοποιησα την ψηφιακη υπογραφη σε windows 7 64bit(μου γραφει λειτουργεια δοκιμηςκατω δεξια) και προσπαθω να εγκαταστησω το miphone για να περασω τους drivers για το Μι5.Συνεχεια μου βγαζει μυνημα ασφαλειας και δεν μπαινουν σωστα οι drivers.Tι μπορω να κανω για να προχωρησω στη διαδικασια ξεκλειδωματος και περασμα της ελληνικης;
-
Mi5 αγορασμενο 260 ευρω απο vickmall και αποστολη με sg post βγηκε σημερα απο τελωνειο.Μου ειχαν πει οτι θα γραψουν στο πακετο χαμηλοτερη τιμη αγορας. ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-11-2016 07:42 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 14-11-2016 07:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 14-11-2016 07:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 20-11-2016 08:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 20-11-2016 08:29…
-
Ολα καλα σε κενζο.Το recovery αλλαξε ειναι το TWRP(alka)3.0.0.0
-
Καλημερα,πριν 2 εβδομαδες παρηγγειλα απο vickmall ενα Μι5 το οποιο εφτασε με sg post Παρασκευη Ελλαδα.Σημερα στοην αναζητηση των ΕΛΤΑ μου γραφει οτι εγινε εισαγωγη στο τελωνειο και οτι απαιτηται τελωνειακη δηλωση. Το τηλεφωνο μου κοστισε 280 δολλαρια.Γνωριζει καποιος τι ποσο θα χρειαστει να πληρωσω;
-
Γιωργος ορθοπαιδικος,45 χρόνων, κάτοικος Αθηνων παντρεμένος με 2 παιδιά. Κάτοχος από 3μηνου ενός redmi note 3 pro και στην αναμονή ενός mi5. Γενικά μου αρέσει να αλλαζω κινητά, ελπίζω να παραμείνω στην xiaomi για πολύ καιρό. Συγχαρητήρια για το υπέροχο φόρουμ και την βοήθεια που δίνετε. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk