Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 343.
-
Δε το έχω δοκιμάσει. Προσπαθώ να τα βρω από το root Explorer αλλά δε τις βρίσκω Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimarios: “ειναι καιρος τωρα που βαζω τις ρομ του @gkalen και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλες και γενικα ο γιωργος ειναι πολυ καλος και βοηθαει αρκετα.εχοντας λοιπον και την stable του σε redmi 2 pro εχω να πω τα εξης...καταρχας το καλυτερο που εχει αυτη ρομ ειναι η διαχειρηση της ραμ!!! απλα θεικη!! εχω παντα κοντα στο ενα gb Free. εχω ομως καποια θεματα που αν μπορει να βοηθησει κανεις, θα το εκτιμουσα. αρχικα η μπαταρια νομιζω οτι φευγει πολυ γρηγορα.το gps εχωντας το navigon πα…
-
Παράθεση από Dias: “Καλησπέρα. Έβαλα την τελευταία ελληνική MIUI 8.0.2.0 Στο xiaomi 1S. Ενώ όλα είναι Οκ, σταμάτησε πλέον να δουλεύει το wifi hotspot ( δείχνει ότι συνδέεται, αλλά δεν μεταφέρει το ίντερνετ στην συνδεδεμένη συσκευή). Πριν να το γυρίσω στην ελληνική MIUI δούλευε κανονικά το wifi hotspot ( tethering) ” εχεις ανοιξει τα δεδομενα του κινητου που κανεις wifi spot;
-
ειναι καιρος τωρα που βαζω τις ρομ του @gkalen και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλες και γενικα ο γιωργος ειναι πολυ καλος και βοηθαει αρκετα.εχοντας λοιπον και την stable του σε redmi 2 pro εχω να πω τα εξης...καταρχας το καλυτερο που εχει αυτη ρομ ειναι η διαχειρηση της ραμ!!! απλα θεικη!! εχω παντα κοντα στο ενα gb Free. εχω ομως καποια θεματα που αν μπορει να βοηθησει κανεις, θα το εκτιμουσα. αρχικα η μπαταρια νομιζω οτι φευγει πολυ γρηγορα.το gps εχωντας το navigon παρατηρω οτι κανεις αρκετε…
-
Χiaomi Power Banks
ΜήνυμαΜολις παρηγγειλα και εγω το 10000mah της xiaomi....
-
Γυροσκοπιο Redmi 2 pro
Μήνυμαδε το ειχα σε θηκη.απο οτι παρατηρησα μια φορα που εσβησα το κινητο, μετα δεν ειχε θεμα.δε ξερω αν κανει καπως calibration με αυτο το τροπο.δε νομιζω να το ξανατεσταρω γιατι δε βρηκα τιποτα αξιολογο VR να δω
-
Παράθεση από chief: “ @jimarios για το clean zip γράφει ο gkalen τι είναι και τι κάνει στην πρώτη σελίδα αυτού του thread κάτω από τις οδηγίες εγκατάστασης των rom ” ειναι απαραιτητο το clean zip ή δε πειραζει να μην γινει;
-
δεν εχω καμια επαφη σε καμια ομαδα εγω παντως
-
τι ειναι το clean zip;
-
αλλο θελω να πω.απο τη στιγμη που παιρνω backup και δε με νοιαζουν άλλα αρχεια,μιας και θα επαναφερω το Backup, δεν ειναι καλυτερο να ειναι αγνο το κινητο και αδειο για να κατσει καλυτερα η ρομ;
-
Παράθεση από GnF: “Βρε τις ξαναπέρασα. Παντού φουλ είναι αλλά την ώρα που απαντάς μια κλήση πχ γίνονται κυκλάκι Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και εμενα το ιδιο κανει με το που αλλαξα ρομ.αν μαθεις πες και απο εδω τι παιζει!!
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gkontos10: “Τι ακριβώς διαγράφεται από το κινητό και τι μένει? ” Διαγράφονται ρυθμίσεις εφαρμογές επαφές κλπΜένει ότι είναι στον χώρο αποθήκευσης.. ” δεν ειναι καλυτερο να κανουμε πρωτα μια επαναφορα εργοστασιακων και διαγραφη εσωτερικου χωρου για να σβηστουν ολα απο μεσα και μετα φακτορι ρεσετ και wipes;
-
Παράθεση από greg_m: “Παράθεση από greg_m: “ ” ''this package is for wt88047 devices, this is a wt86047 και error στην εγκατάσταση. Τι ακριβώς συμβαίνει; Πριν την περάσω χθες είχα ακολουθήσει τον παρακάτω οδηγό για τη μετάβαση ROM μετάβασης των Redmi 2 (FDD/TD), από HM2014811 & HM2014813 στις νέες wt88047 & wt86047 αντίστοιχα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει σας παρακαλώ. ” δες κατω απο την μπαταρια σου τον αριθμο. και εγω εχω εκδοση 2gb αλλά εχει νουμερο HM2014811 που ειναι για την εκδοση με το 1gb .…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από jimarios: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jimarios: “υπαρχει καμια λυση; ” Κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων --εφαρμογές/μηνύματα ” τιποτα δε κανει με καθαρισμό.... ” Κατέβασε από εδώ το σωστό αρχείο για την έκδοση ROM που έχεις τώρα στο κινητό και κάντο εγκατάσταση όπως κάνεις και τις ROM.” Δε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά Δημήτρη Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από eti666: “Αυτο το ξυπνητήρι με σκότωσε σήμερα, στις 4 πμ έχασα το ραντεβού με την ΔΕΗ (για ρύθμιση φυσικά) κ στις 8 που εχω το καθημερινό δεν σηκωσα την κόρη μου. Κ το είπε ένας εδω μέσα "το νου σας στο ξυπνητήρι" στερνη μου γνωση......” Δε σου δουλεψε με κλειστό κινητό; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από katem: “και εγω με τη σειρα μου να δωσω τα συνχαρητηρια μου στον gkalen. Εκπληκτικη η 9.29. Μπαταρια 4 μερες , όλα πολυ smooth, τα widget τα εφτιαξα δινοντας τους αυτοματη εναρξη, ταχυτατο και το ξυπνητηρι δουλευει μια χαρα (και με αθορυβο και με σβηστο τηλεφωνο). Δεν εχω παρατηρησει κανενα πρόβλημα. ” το ξυπνητηρι δουλευει με κλειστο το κινητο;
-
Παράθεση από gkalen: “@jimarios Αν φλασαρες και το sms mod και συνεχίζει το κρασάρισμα τότε είναι από την επαναφορα του backup των μηνυμάτων ... ” το φλασαρα και τελικα δουλευει κομπλε!!!
-
Παράθεση από gkalen: “@jimarios Εδώ πήγαινε ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…HM20140811-wt88047/#files Μήπως έχεις κάνει κάποια επαναφορα μηνυμάτων ?? ” εκανα επαναφορα ολο το backup Που πηρα μεσα απο τις ρυθμισεις/αντιγραφα και επαναφορα. ειχε και τα sms μεσα αυτο το backup
-
@gkalen μου ειπε ο dnomikos να μπω εδω και να το κανω Install το αντιστοιχο αρχειο xiaomi-miui.gr/community/wsif/…HM20140813-wt86047/#files το θεμα ειναι ομως οτι η δικη σου ρομ ειναι 8.0.4.0. και εκει δεν εχει κατι...
-
τι εννοεις απο το δευτερο χωρο @eti666 ;