Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 343.
-
lollipop?
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από jimarios: “θα το κανω ετσι λοιπον( μεσα απο την αναβαθμιση της MIUI ) γιατι μονο ετσι ξερω. μετα δε κανω τιποτα αλλο ε; wipe κλπ; ” Όχι αλλά αν θες σε μαθαίνω να το κάνεις και από twrp Καλό είναι να μαθαίνουμε ” ok φιλε μου...περιμενω την βοηθεια σου!! σε update δεν εχω θεμα με τα αρχεια για κανω backup ε? μονο σε downgrade ετσι; επισης κατι τελευταιο.βλεπω στην νεα ρομ γενικα πολυ καλα σχολια... αυτο παει να πει πως σε ολα τα κινητα ειναι μια χαρα η ρομ αυτ…
-
lollipop?
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Είτε από την Αναβάθμιση της MIUI είτε από το TWRP Recovery... ” θα το κανω ετσι λοιπον( μεσα απο την αναβαθμιση της MIUI ) γιατι μονο ετσι ξερω. μετα δε κανω τιποτα αλλο ε; wipe κλπ;
-
lollipop?
ΜήνυμαΚαι μεσω αναβαθμισης δε μπορουμε να την περασουμε την νεα ρομ?
-
Donkey Kong κορυφη!!
-
κρυφά sms
Μήνυματο βρηκα τελικα!!!
-
κρυφά sms
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Πονηρούλα Θα πας στα μηνυματα και θα συρης προς τα κατω μεχρι να εμφανιστή το λουκέτο.Απο εκει ρυθμίζεις τις επαφες που θελεις ” στο δικο μου κινητο δε βγαζει λουκετο .6.3.24 rom
-
Επαφες
Μήνυμαεμενα που εβαλε εικονα το αρχικο γραμμα της επαφης μου. σε μερικους ομως εβαλε την φωτογραφια που ειχαν οι επαφες μου στο gmail του.εικονα απο viber skype κλπ. δε μπηκε καμια
-
Παράθεση από Nikos Andreou: “Αν περάσω μια πιο καινούργια rom μπορει να αλλαξει κατι?Η θα ειναι χαμενος κόπος?Υπάρχει περίπτωση να φταίει η rom για την καταναλωση της μπαταρίας?Πρίν 4 μέρες γιατι ήταν ολα καλά όμως!Και αν ναι, ποιά rom είναι η πιο αξιόπιστη και δοκιμασμένη αυτη την στιγή για το REDMI 2 TD 2GB (όχι redmi note)!Ρωτάω πολλά το ξέρω!Ευχαριστώ! ” να εχεις στο νου σου αν ποτε βαλεις αλλη ρομ, να δεις πρωτα το νουμερο που εχει το κινητο κατω απο την μπαταρια σου...εμενα πχ μπορει να ει…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εγώ πραγματικά είχα κολλήσει με τις ώρες με το παρακάτω παιχνίδι που ήταν από τα καλύτερα που κυκλοφόρησαν ποτέ εκείνη την όμορφη εποχή, youtube.com/watch?v=Xv20j8ChtRY” με εστειλες τωρα!!! αναμνησεις τρελές!!!
-
lollipop?
Μήνυμακαλα λογια παντως λενε...εγω θα την περασω, οταν δε θα βαριεμαι!!
-
γιατι δε μπορεις;ειναι το μονο που τρεχει σε ολα, σε αντιθεση με το navigon που στα περισσοτερα κινεζικα δε κανει ουτε install(μιλαμε για σπασμενο παντα)
-
αφου ολα τα παραπανω πηγανε καλα,θελω να ρωτησω κατι τελευταιο. μεσω λοιπον του link2sd εκανα ενα σωρο εφαρμογες συνδεση στη καρτα. καποιες απο αυτες ειναι facebook,messenger,skype,whatapp,viber,clean master klp. τα περισσοτερα ομως mb τα πιανει to navigon.anyway...παω λοιπον στις ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος και η καρτα μου εχει διαθεσιμα 14,11gb απο 14,14 Gb. λιγα δεν ειναι τα mb που πιανουν ολες αυτες οι εφαργμογες? πανε σιγουρα στην καρτα? ευχαριστω
-
το περασμα του lollipop γινετε κανονικα μεσα απο τα εργαλεια/αναβαθμιση κλπ; εγω εχω το redmi 2 pro Μονο που ειναι HM2014811. ειμαι ενταξει δηλαδη;
-
Φως πλήκτρων
ΜήνυμαRedmi 2 pro 20140811 δεν εχει φωτιζομενα πληκτρα