Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 343.
-
lollipop?
Μήνυμαστο φυλανε για εκπληξη....
-
καρτα sd
ΜήνυμαΒαλε την κάρτα στο pc να δεις αν μπορεις να σωσεις τιποτα αρχεια! αν οχι, κανε της ενα format της καρτουλας και αν δεν αλλαξει τιποτα, απλα παρε μια καινουργια
-
μεταφορα δηλαδη στην sd δεν γινεται με τιποτα? βασικα ποιος ο λογος να δουλεψει το link2sd αν δε μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες? οπως ανεφερα πιο πανω μονο συνδεση με sd με αφηνει να κανω. το οτι ειναι εχτ4 παιζει ρολο ή παιζει να μην δουλευει κατι? με εχτ3 δε μου δουλευε(νομιζω) και με εχτ2 δε δοκιμασα. να κανω παλι partitioned οπως γραφει στην αρχη? 16αρα εχω
-
Redmi 2 pro προβλημα
Μήνυμαπαιδια τελικα τα καταφεραμε!! αν δεν ειχα τον @dnomikos να ασχοληθει 2ωρες με το κινητο μου δε θα μπορουσα να βγαλω ακρη μονος μου με τιποτα. ενα μεγαλο ευχαριστω λοιπον στο @dnomikos ενα μεγαλο ευχαριστω και στον φιλο @gkalen για την στηριξη και την βοηθεια τους!!
-
αν το κανω 1gb δεν ειναι λιγο χωρος, εφοσον μεταφερονται εκει τα application? μονο και μονο το navigon ειναι 500 και κατι mb.φωτογραφιες video κλπ σε αυτο το ext μπαινουν ή στο άλλο. εχτ3 δε δουλεψε αλλά μονο εχτ4.και δε γινετε ακριβως μεταφορα αποσο νομιζω. δηλαδη παταω στο link2d μετα φορα σe sd αλλά βγαζει αυτο: NvZH33j.png μονο αν πατησω συνδεση μεταφερει : osRfXmx.png
-
Redmi 2 pro προβλημα
ΜήνυμαΜακαρι να βγαλουμε ακρη με τον dnomikos και με σενα, για να ηρεμησουν τα νευρα μου επιτελους! για δειτε και αυτο παντως MULTI - 6.3.17 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
-
Redmi 2 pro προβλημα
ΜήνυμαΌκ. Δείτε και αυτό MiuiPro
-
Redmi 2 pro προβλημα
Μήνυμαμαλλον ακρη δε βγαινει....
-
Redmi 2 pro προβλημα
ΜήνυμαΘα ριξω μια ματια στα παραπανω λινκ. ελπιζω ομως να μπορεσει καποιος εδω μεσα να μας απαντησει. Για να δουμε ρε Γιωργο...Σε ευχαριστω πολυ και παλι!!
-
Redmi 2 pro προβλημα
Μήνυμακαλησπερα σε ολο το κοσμο!! εχω καποια θεματακια και θελω βοηθεια. σημερα παρελαβα το Redmi 2 pro. το λινκ αυτο ειναι απο εκει που το αγορασα : XIAOMI Redmi 2 Pro Smartphone-125.20 and Free Shipping| GearBest.com το ενα προβλημα και κυριοτερο ειναι οτι δεν εχει ελληνικα και στις χωρες δεν εχει την ελλαδα. οποτε πρωτη βοηθεια που θελω ειναι να βαλω ελληνικα. το επομενο προβλημα ομως ειναι οτι κατω απο τη μπαταρια δε γραφει HM 2014813. Μόνο 2014811 td-lte . Croit id :2014CP5147. στις ρυθμισεις/abo…
-
Οπότε μάλλον η διαχείριση της ram δεν είναι τόσο καλή. 700 mb να θέλει το λειτουργικό; πολύ μου φαίνεται. Επίσης αυτό που λες για το link2sd,πρέπει να κάνω όλα αυτά που λέει; γιατί σε άλλα κινητά δεν έκανα τίποτα. Απλά το κατεβαζα και τις μετέφερα. Το ότι δε μπορεί λοιπόν να μεταφέρω έχει να κάνει με την συγκεκριμένη εταιρία κινητών, που δε την κάνει απλά όπως τα άλλα κινητά; κανένα ρουτ υπάρχει λόγος να κάνω; από rom κλπ είμαι κομπλέ πιστεύεις; ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια