Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 507.

• RE:

zananiro - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35679/” Θα μας πεθάνεις βραδιάτικα ρε μαν...χαχαχα κόντεψα να πνιγώ... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από pirasmos: “Παράθεση από akis111: “Καλησπέρα σε ολους,παρέλαβα και εγώ το πακετάκι,gateway,door sensor,body sensor,switch.Εχω κάνει εγκατάσταση σε όλα μέσω της εφαρμογής σε iPhone.Σε χρήση για συναγερμό δεν έχω καταφέρει να βρω πως δημιουργώ delay time στον door sensor όταν είναι ενεργοποιημένος και εισέρχομαι στο χώρο,ανοίγω δηλαδή την πόρτα και δεν προλαβαίνω να πατήσω το switch για την απενεργοποίηση Sent from my iPhone using Tapatalk ” Καλησπέρα. Έχω κ εγώ ακριβώς την ίδια ερώτησ…

• Όπως οι πιο πολλοί από εμάς...89e8be349265430f3f4ef54f88f29844.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Δεν νομίζω αυτό που θέλεις να γίνεται από το build.prop. Τα min free values πρέπει να αλλάξεις για να αφήνει ανοικτές περισσότερες διεργασίες στο παρασκήνιο και να μην τις τερματίζει. Βάλε κάποια εφαρμογή όπως το kernel adiutor να πειράξεις τις τιμές. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Προβλήματα λειτουργίας του SITE

Μήνυμα

Παράθεση από johnjor: “Εγω παντως εδω και λιγες μερες δεν μπορω να συνδεθω καθολου στην εφαρμογη για να συνεχισω με το φορουμ μας.Μου βγαζει απο την αρχη network error” Κανένα πρόβλημα εδώ με την έκδοση 6.5.4. Στα άλλα φόρουμ μπαίνεις? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Rufete: “μου ηρθε μόλις το smart home kit για πες μου λιγο πρεπει να ειναι ροοτ η συσκευη που θα βαλω το Mihome το δικο σ? απο την Ofc εφαρμογη θα μπορεσω να βαλω τις συσκευες?το Ir remote που μ ζητα στην αρχη ποιο ειναι? γιατι η 4.1.17 δεν μου βγαζει πολλες απο συσκευες πχ το temperature sensor η θελει πρωτα να εγκαταστησω το Multifactional smart home get away?? σε ευχαριστω εκ των προτερων” Για την εφαρμογών του γιατρού χρειάζεται root. Εννοείται ότι μπορείς με την official να συν…

• ...d1e9740062afc24cb2d2598f06ab0688.jpg757e328b6129fc430cf6a12a28b825b1.jpg

• ...558e6b6dcea9226d299707bdd9d47954.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Η .15 είναι η τελευταία έκδοση; Sent from my m1 note using Tapatalk” Εγώ την 4.1.15 εχω και δεν μου βγάζει κάποιο update μέσα από την εφαρμογή, οπότε λογικά είναι η τελευταία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnnyman: “Δεν τα πούλησε στον ίδιο κάτοχο οχι..αλλος πήρε το miband άλλος το iPhone. Μπορεί να γίνει κάτι? Htc 10 Matte Black Power ” Φαντάζομαι όταν πούλησε το κινητό είχε κάνει unpair το miband, σωστά? Να κάνει πλήρη φόρτιση το miband και να προσπαθήσει να συνδεθεί, πολλές φορές όταν είναι χαμηλή η μπαταρία δεν συνδέεται. Επίσης θέλει και υπομονή, να δοκιμάσει πολλές φορές και να το αφήνει μέχρι τέλος. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από Giannisagal: “17522994_1311357385580811_6102401047002321768_n.jpg ]” Χαχαχα..κλαίω...!!! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnnyman: “Καλησπέρα παιδιά. Ενας φίλος μου είχε miband 2 σε iPhone 6 plus. Πούλησε πρώτα τα κινητό και μετά το miband. Ο νέος κάτοχος όμως δεν μπορεί να το συνδέση με τίποτα στην συσκευή του.. Γιατί? Υπάρχει κάποια λύση? Htc 10 Matte Black Power” Στον ίδιο κάτοχο πούλησε και τα 2? Αν όχι, θα πρέπει να έχει γίνει unpair από το iphone. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xrhstosmath: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από xrhstosmath: “έχω την έκδοση 3.9.5 (με την μετάφραση από maddoctor) και μου κάνει πάρα πολύ συχνά (σχέδον κάθε μισό λεπτό) push service με αποτέλεσμα να μου τρώει όλη την μπαταρία. καμία συμβουλή; επίσης προσπαθώ μέσα από την εφαρμογή να κάνω update στην 4.1.7 αλλά αποτυγχάνει... ” Μάλλον έχουν διαφορετική ψηφιακή υπογραφή οι εφαρμογές γι αυτό δεν γίνεται το update. Βαλε την έκδοση από το play store και θα σου γίνονται οι αναβαθμίσε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “Είναι κανένας στην περιοχή της Έδεσσας-Σκύδρας να βοηθήσει ένα φίλο με τα σενάρια γιατί δεν έχει ιδέα από Αγγλικά και εγώ δεν έχω το mi home για να βλέπω και να του λέω;” Βάλτε teamviewer και συνδέσου με το κινητό του να κάνεις εσύ όλες τις ρυθμίσεις. Ο φίλος σου θα εγκαταστήσει την εφαρμογη team viewer quick support στο κινητό, εσύ το πρόγραμμα στον υπολογιστή και μόλις ανοίξει την εφαρμογή και κάνει install τα add-ons που του ζητήσει, θα βγάλει ένα id. Εσύ θα επιλέξεις re…

• Και εμένα μου ήρθε μέσα από την εφαρμογή αναβάθμιση σε 4.1.10 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pettros: “Παράθεση από zananiro: “Το play store έχει της 4.0.11, μέσα από την εφαρμογή που έρχονται πιο γρήγορα τα updates είναι η έκδοση 4.1.7. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Εγω εχω την 4.1.8 στο Μi Max . Στο S7 edge εχω την 4.1.7 .. Αυτο πως εξηγειται?” Μήπως για την 4.1.8 σου ήρθε update από το mi store? Λογικά τα updates Εκεί έρχονται πιο γρήγορα από ότι μέσα από την ίδια την εφαρμογή. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Ποιά κινέζικα λες; Η εφαρμογή του Play store μια χαρά Αγγλικά έχει. Sent from my m1+note using Tapatalk ” Ποια έκδοση έχει τώρα στο Playstore, γιατί γράφει μόνο πότε ενημερώθηκε, όχι ποια είναι για ένα περίεργο λόγο (ίσως γιατί αυτή που δίνω εγώ, επειδή είναι από την κινέζικη, είναι πιο ενημερωμένη και δεν θέλει να φαίνεται αυτό....)!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32699/ Θα συμφωνήσω πάντως με τα αγγλικά. :thumbup:” Το play store έ…

• RE:

zananiro - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από zananiro: “Εγώ έχω πάρει αυτό το backpack της Xiaomi, φοβερή ποιότητα και χωράει τα πάντα όλα από gadgets. 3 μήνες την έχω και ακόμα ανακαλύπτω κρυφές θήκες για gadgets. ” Ναι το είδα και αυτό, αξίζει το έξτρα εικοσάρικο όμως; Γύρο στα 50 το βρίσκω αυτό και γύρω στα 30 το άλλο.. Για το πήγαινε-ελα στην δουλειά το θελω βασικά, μόνο για αυτό.” Που τη βρίσκεις 50? 31€ έχει από gearbest, Original Xiaomi 17L Classic Business Style Men Laptop Backpack-34.16 Online …

• XiaomiΜΑΝΙΑ

zananiro - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εγώ έχω πάρει αυτό το backpack της Xiaomi, φοβερή ποιότητα και χωράει τα πάντα όλα από gadgets. 3 μήνες την έχω και ακόμα ανακαλύπτω κρυφές θήκες για gadgets. youtu.be/XvKXa1dmWW0 Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk