Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 507.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Mylopotamos: “ Xiaomi Xiaoyi Smart IP Camera Two 1080P Alarm Sensor Night Vision Cloud Storage YI Home Security System WiFi 1080P IP Camera- BLACK Original Xiaomi Wireless Smart IP Camera Home Security System -WHITE 177333001Panorama Motion Detection Night Vision είμαι ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές τις θέλω για αρχή για Baby monitor μιας και οι δυο από τις τρεις έχουν baby cry ....άλλα έχω δυο ερώτησεις σε σας που το εχετε 1)μπορείς να τον συνδέσεις μόνιμα με μια συσκευή να εκπέμπει…
-
Μήπως δεν πρέπει να απαντάμε σε τέτοιου είδους ερωτήσεις χωρίς να υπάρχει απόδειξη ότι όντως αυτός που ρωτάει είναι ο κάτοχος του κινητού? Δεν υπονοω κάτι για τον φίλο/φίλη που ρωτάει, μην με παρεξηγήσει, γενικό είναι το σχόλιο και μολις διάβασα το νήμα μου δημιουργήθηκε η απορία τι είναι σωστό να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “Ναι το ειχα κάνει..δςν μου το έβρισκε κανένα κινητό.. Αυτό που εκανα ηταν να το βαλω το bluetooth να φορτίσει και ενώ φόρτιζε πάτησα το κουμπί πατημένο αναβοσβήνε εκανε τα δικα του και το εντόπισε ευτυχώς.. Να ρωτήσω.. Με πατημένο το κουμπί κλείνει και αντίστοιχα ανοίγει?” Ναι, το πατάς δύο δευτερόλεπτα περίπου και ανοίγει/κλείνει. Λογικά θα είχε φάει κάποιο κόλλημα Γιατί αυτό που έκανες, δηλαδή πάτημα κουμπιού ενώ φορτίζει κάνει reset. Sent from my Huawei Mate S using T…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εγω πάω να παραλάβω το , refundιασμένο δώρο, redmi 3s, που πέρασε αέρας κ από τελωνείο κ από παντού!! :phatgrin:” Refund δώρο και παραλαβή? Πως γένιν αυτό? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billfot: “Παιδια τα φωτα σας! Το fastcardteck τι λεει απο αξιοπιστια? Στην μεταφορα του δεματος μου δεινει 4 επιλογες για αποφυγη φορων με registered airmail service Netherlands Post Airmail Package,SF EXPRESS AIRMAIL PACKAGE,Deutsche Post Airmail Package (Transported to DE send to AT,CH,CZ,DE,DK,ES,FI,UK,HU,IE,NL,),European Union Airmail Package ((English Address Only)Trans UK to EU all countris fast safe). Παρ ολα αυτα μου δινει και εξτρα επιλογη μετα πληρωνοντας το 7% της αξιας ν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “Καλησπέρα παιδιά..να σας κάνω μια ερώτηση.. Ενώ όταν το πήρα το ακουστικό μου το έβλεπε το κινητό, τώρα δεν το βρίσκω με τπτ δεν μοθ το βγάζει στο bluetooth” Το έχεις κάνει pair? Θα πρέπει να κρατάς το κουμπί του πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να το εντοπίσει το κινητό. Το κάνεις pair και μετά θα το εντοπίζει κάθε φορά που.Το ανοίγεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dev1l: “Καλημέρα σε όλους, τελικά το πρωί έβαλα την παραγγελία για την Xiaomi Yi Action Camera Official EU. Edition 2K Super HD - WHITE από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest σε τιμή των 68,50€. Είναι η πρώτη μου Action Camera (την πήρα για να βγάλω τις ερχόμενες καλοκαιρινές δραστηριότητες στην Χαλκιδική) και του χρόνου με το καλό.. διαδρομές στην Ελλάδα (πιθανώς και στο εξωτερικό) με το αυτοκίνητο και την μηχανή, τα βιντεάκια θα ανεβαίνουν σε κανάλι (που θα φτιάξω) στο YouTube. Λό…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ο φάδερ είναι γνήσιος καραγκούνης....εγώ του ξέφυγα εντελώς...τι γουρνοπούλες με χρυσώνει να δοκιμάσω, τι τσίπ'ρα, τι χορτόπιτες, τι λουκάνικα με πράσσο......έχει αγανακτήσει ο άνθρωπος....test dna ήθελε να με κάνει, να διαπιστώσει ότι είμαι δικός του!! @zananiro εσύ από που?” Απο Τρίκαλα city...αλλά ξέμεινα στην ρημάδα την Αθήνα και με χαίρονται οι Αθηναίες... Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk
-
RE: RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “χα χα χα χα χα ναι ε?? ενώ τα σουξου μούξου μέσα στα τσατ, είναι για νόμιμες!!!! χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα από τότε που δωσε ο φαδερ το πατρικό του, δεν έχουμε καμία επαφή με τα μέρη σας. σε κανά χωριό των ξωτικών άμα έρθουμε Χριστούγεννα!!1” Xαχαχα...Ρε θηρίο κρατάς από τα μέρη μας? Τώρα εξηγούνται πολλά... Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από sylvester: “” Άμα είναι να φάμε και κανένα γύρο με σικάγ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Παράθεση από sylvester: “Congrats!! Έρχομαι αρκετά συχνά Τρίκαλα επομένως θα μπορούσα να βοηθήσω όποτε βρίσκομαι εκεί :)” Όταν έρθεις Τρίκαλα στείλε ένα π.μ να πιούμε καφε Redmi note 3 pro” Άμα είναι να φάμε και κανένα γύρο με σικάγο έρχομαι και εγώ. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Παίδες ο the Geeks στο aliexpress προσφέρει τριγωνική αποστολή στα 22 ευρώ. Το λεώ για όποιον ενδιαφέρεται.” Καλή φάση, αν και δεν έχει καλό rating το μαγαζί, αλλά αυτό είναι σχετικό. Εγώ γιατί βλέπω ότι κοστίζει 8€? Κατάλαβα κάτι λάθος? Αναφέρει ότι αγοράζεις ξεχωριστά το shipping που κοστίζει 8€ περίπου και τα βάζεις μαζί στο καλάθι με το κινητό. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από mixaliscy: “Το θέμα είναι πως με 70 ευρώ υπάρχουν αρκετά με 3Ram, 32 σκληρό και 4k Γιατί να πας στο 2Ram, 8 σκληρό? Και αν δεν κάνω λάθος είχα πετύχει και 1-2 με 4 gb Ram” Ειχα παρει προσφατα ενα με 3gb και 32gb rom και σερνόταν.....προσοχη...στον κατασκευαστή.Το γιατί είναι επειδή της Xiaomi θα έχει απόδοση σίγουρα και ποιότητα κατασκευής. Sent from my MI 5s using Tapatalk” Τα mecool και vorke z1 με 3GB RAM πάντως έχουν αποδειχθεί μέχρι τώρα πολύ καλές ε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billucky: “Eγω από 3/12/16 περιμένω κάτι ακουστικά από aliexpress,σ στάλθηκαν με postNL κ ακόμα περιμένω!!Eπισης από gearbest από 6/1/17 πάλι τα ίδια αλλά αυτό είναι μέσα στα χρονικά περιθώρια!!Γιατί ομως αργούν τόσο με postNL!!Διαβαζω πολλά παράπονα!! Singapore post πάει σφαίρα,hong kong κ china post πάντα μέσα στις προθεσμίες!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είναι γενικό το κακό. Εγώ με China post τελευταία ενημέρωση 9/12. Μπάχαλο γενικώς... Sent from…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΜπράβο παιδιά! Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από antykaps: “Παράθεση από zisistil: “Το θέμα είναι ότι αυτό είναι κινητή βόμβα. Ποιος μεταφορέας θα ρισκάρει να το μεταφέρει; ” Επειδή δεν το κατέχω υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας? Υπάρχει περίπτωση να γινει κάποια εκρηξη που να απειλεισει την ζωή ανθρωπων? Παράθεση από zananiro: “Γενικά θέλει προσοχή μην πάρει αέρα η μπαταρία μέχρι να το φτιάξεις. ” Τι ενοεις να μην πάρει αέρα? Να μην ανοίξω το καπάκι? Πως θα αποδείξω στο Geek οτι φούσκωσε?” Πριν κάνεις οτιδήποτε, όπως να το ανοίξεις, μί…