Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 507.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billucky: “Δεν είναι σίγουρος αλλά νομίζω όσα πακέτα στέλνονται από κινα μέσω postNL κ swisspost δεν πληρώνουν τελωνείο!!!Αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας επιβεβαιώσει!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχουν κάτσει τελωνείο δέματα τόσο από nl post όσο και από Swiss post. Παράθεση από giwrgosalim: “Δεν εχω ιδεα τι κανει η czechpost, για την swiss ομως υπαρχουν πολλες μααρτυριες τον τελευταιο καιρο οτι τα στελνει απο 40 μερες εως και ποτε...” Ότι αργεί τον τελευ…
-
Παράθεση από antykaps: “Καλησπέρα πήρα τον αυγουστο για φίλους 2 RN3Pro από το Geekbuying Το ενα δουλευει αψογα με την Ελληνική Rom Το άλλο εξαυτών μου είχε αναφέρει απο τη αρχη ο φιλος οτι δεν κρατουσε η μπαταρία αλλα θεωρησα οτι ηταν λογω ROM (kinezo-Greek ) δεν εγινε Flash Σημερα μου ανεφερε οτι φουσκωσe η μπαταρία (διογκωθηκε το καπακι) Τι κανω τώρα? Υπάρχει εγγυηση στην Ελλάδα απο τις εταιρίες που το φέρνουν ? Επικοινωνω με το Geekbuying η είναι ανωφελο ?” Θα μιλήσεις οπωσδήποτε με το geekb…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panox: “Παράθεση από zananiro: “Παιδιά το scene when back home-> disable arming mode το έχει δοκιμάσει κάνεις? Δουλεύει? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Ναι δουλεύει κανονικά. Πατάς το κουμπί και κάνει disarm.” Κάτσε γιατί δεν κατάλαβα, ποιο κουμπί πατάω? Δεν απενεργοποιείται αυτόματα μόλις φτάσω σπίτι? Γιατί και πριν πατούσα κουμπί για disarm, το ζήτημα είναι να μην χρειάζεται να πατήσω κουμπί. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
Σκώληξ thread
Μήνυμα...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “093159xwr9ejazjyyy59mr.gif” Χαχαχα...Κλαίω...!!! Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Fox79: “ ” Με China post?Έχω δυο απο 22/11 με τελευταία ενημέρωση China send item abroad :lol ” Όπα, υπάρχουν και χειρότερα? Εγώ Με China post τελευταία ενημέρωση 9/12. Νομίζω έχεις καταλάβει ότι δεν θα παραλάβουμε ποτέ... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Μόλις μου έγινε refund η πρώτη παραγγελία και σήμερα περιμένω ενημέρωση για την δεύτερη Απο aliexpress και οι δυο! :)” Εγώ λέω να περιμένω λίγες μέρες…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Fox79: “ ” Με China post? Έχω δυο απο 22/11 με τελευταία ενημέρωση China send item abroad :lol” Όπα, υπάρχουν και χειρότερα? Εγώ Με China post τελευταία ενημέρωση 9/12. Νομίζω έχεις καταλάβει ότι δεν θα παραλάβουμε ποτέ... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “ Απο τότε τα ΕΛΤΑ παλεύουν να μου το φέρουν...κατάφεραν εχθές να μου στείλουν ειδοποιητήριο. Πάει η γυναίκα σήμερα να το παραλάβει και της ζητάει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ 1- να υπογράψω το ειδοποιητήριο 2- να έχει την πρωτότυπη ταυτότητά μου μαζί της. Νομίζω ότι η επανάσταση ξεκίνησε! lol” Αυτό είναι το προβλεπόμενο και ισχύει χρόνια, τουλάχιστον στα ελτα της περιοχής μου. Και πολύ λάθος έκαναν αν στο έδιναν χωρίς ταυτότητα ή εξουσιοδότηση. Σκέψου να πάρει κάποιος άγνω…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Εννοειται ότι ανέφερα αυτά τα καταστήματα γιατί μόνο αυτά κάνουν τριγωνική αποστολή.” Οκ, νόμιζα ότι μιλούσες γενικά. Ξεκίνησε και το to2c? Αντιδρούν γρήγορα στις εξελίξεις οι Κινέζοι... Sent from my Onda v975m using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ενα είναι αυτό που αναφέρεις και υπάρχει το vickmall, yesoo, to2cc. Δεν έχουν αναφερθεί περιστατικά για τελωνείο.” Δεν παίζει ρόλο το μαγαζί για να μην κάτσει τελωνείο, από όλα τα μαγαζιά έχουν σταματήσει στο τελωνείο. Ρόλο παίζει η μέθοδος αποστολής. Αν είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη ή με την τριγωνική μέθοδο όπως ονομάζεται, μονο τοτε είναι ήσυχος δεν παίρνει τελωνείο. Με απλή αποστολή από Κίνα από οποίο μαγαζί και να το πάρεις έχεις τις ίδιες πιθανότητες. Sent from my On…
-
Ότι να ναι αυτοί οι Κινέζοι... Sent from my Onda v975m using Tapatalk