Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 507.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• RE:

zananiro - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “EMUI 3.0 vs. MIUI V6 Ο κόσμος που ασχολείται με το developing της miui δεν τον βρίσκει η Huawei, όσο και να πληρώσει. XTRV the Greek miui definition” Μην γίνεσαι fan boy, αυτό που αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω εννοούσα, όλοι αντιγράφουν όλους. Αλλά αν θες την άποψη μου, η emui είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τη miui κυρίως σε αξιοπιστία και σε σταθερότητα. Αυτό είναι fact ανεξάρτητα από τι μας αρέσει και τι όχι. Ρώτα και τον demakhs να σου πει... Παράθεση από RockHead: “Πα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “@--alex-- Για μένα το δυνατό σημείο της xiaomi είναι στο software, γιατί κινητά θα βρεις και άλλων εταιρειών πολύ ποιοτικά όσον αφορά το hardware, στο software όμως προσπαθούν να αντιγράψουν το αριστούργημα της miui, βλέπε emui της Huawei.” Καλά εδώ γελάμε με το ποιος προσπαθεί να αντιγράψει ποιον.

• Κλαίω...Ο developer, εκτός του ότι έχει κορυφαία εφαρμογή, είναι και θεουλης...Μπορείς να διαβάζεις τα comments με τις ώρες...

• Με China post έχει παραλάβει κανείς πρόσφατα? Έχω μια παραγγελία κλείνει 40 μέρες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• xiaoyi ant 720 προβλημα?

zananiro - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή από το λινκ που έδωσα πιο πάνω και βλέπω τα βίντεο μέσα από την εφαρμογή. Δεν ξέρω ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς αλλά λογικά θα μπορείς να τα δεις από το κινητό. Κάποια επιλογή θα έχει στις ρυθμίσεις. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos Vgs: “μου την εστειλαν την εφαρμογη και δεν γινοταν το install για καποιο λογο, εβγαλε fail στο τελος...τελικα μπηκα απο το μι store και την κατεβασα και τωρα δουλευει... επειδη εχει πολυ κινεζια μεσα, αν περασω το firmware οπως λεει ο οδηγος θα δουλεψει με την εφαρμογη απο το playstore?” Τι εννοείς έχει πολύ κινεζια μέσα? Η εφαρμογή yi home που σου δίνω το λινκ πάνω από το mi store είναι πεντακάθαρη από κινεζιες και έχει ακριβώς τις ιδιες λειτουργιες με αυτή του play store. Α…

• Αγορά απο Aliexpress??

Μήνυμα

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία! Έχω κάποιες ερωτήσεις: 1. παρέλαβα χτες κινητό. Πόσες ημέρες Έχω στη διάθεσή μου για να κάνω confirm ότι παρέλαβα? Μέχρι να λήξει το buyer protection? 2. Το buyers protection έχει ακόμα 9 ημέρες και μετά διάβασα ότι όταν κάνεις confirm delivery έχεις αλλες 10. Μετά το πέρας των ημερών αυτών αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα στο κινητό δεν μπορώ να ανοίξω dispute? Γενικά εγγύηση υπάρχει μετά? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• xiaoyi ant 720 προβλημα?

Μήνυμα

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εφαρμογές από το play store, είναι για ευρωπαϊκές εκδόσεις. Υποθέτω βέβαια ότι η κάμερα είναι Chinese version και όχι European. Θα πρέπει να βάλεις την κινεζική εφαρμογή, η οποία δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν σου γίνεται install. Έχεις ορίσει στις ρυθμίσεις του κινητού να γίνεται εγκατάσταση εφαρμογών εκτός play store? Αυτή δοκίμασες? 小蚁摄像机-小米应用商店 Επίσης κάνε και ένα reset την κάμερα πριν προσπαθήσεις να τη συνδέσεις. Sent from my Onda v975m using Tap…

• Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από MrAntonis: “Καλημέρα και καλή χρονιά! Μου έκαναν δώρο το bluetooth της xiaomi το οποίο αγοράστηκε από μαγαζί του skroutz - μπορώ να σας πω ποιο. Δεν ήρθε με κουτί που να έχει τον αριθμό γνησιότητας όπως στο unbox παραπάνω για να δω αν είναι γνήσιο ή όχι. Μέσα έχει κανονικά το καλώδιο και 2 ανταλλακτικά αυτάκια σε διαφορετικά μεγέθη. Μαζί στο κουτάκι έχει και οδηγίες, στα κινέζικα φυσικά! Άντε να πω έβγαλαν το κουτί και άφησαν το μικρότερο μέσα. Τώρα με ξενίζει ότι έχει και volume bu…

• @billone Εγώ θα έλεγα να μιλήσεις με το μαγαζί που το πήρες να δεις τι θα σου πουν. εννοείται δεν αναφέρεις ότι την άνοιξες κλπ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από markito: “Καλησπέρα! Εχει κανένας εμπειρία με Swiss post πόσο χρόνο κάνει? Καλή Χρονιά σε όλους!” Εξαρτάται την περίοδο. Σε normal περίοδο έκανε 2 εβδομάδες, πρόσφατη αγορά 30 ημέρες, χτες άφησε ειδοποίηση ο ταχυδρόμος. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Yi Sports Camera

Μήνυμα

Παράθεση από billone: “Καλησπερα στην παρεα και Χρονια Πολλα. Απεκτησα και εγω πριν λιγες μερες την xiaomi yi απο ελληνικο σκρουτζομαγαζο γυρω στα 100 ευρω. Εχω μερικες απορειες ομως σχετικα με την ποιοτητα των φωτογραφιων και του βιντεο.Πηρα μερικα πλανα και η ποιοτητα του βιντεο ειναι πολυ κακη αλλα και αυτη της φωτογραφιας.Επισης η μπαταρια εξαντλειτε πολυ γρηγορα.Το μοντελο μου ειναι z25L και το firmware το 1.4.8.Χρειαζεται να κανω καποια αναβαθμιση για να βελτιωσω τα παραπανω θεματα; Η καρτ…

• Να περιμένεις 30+ μέρες, αντικείμενο resend, σύνολο κανένα τρίμηνο από την αρχική αγορά και ο ταχυδρόμος να αφήνει ειδοποίηση Σήμερα, οπότε παραλαβή από του χρόνου: αξία ανεκτίμητη! Αν πάω στο Μ.Δ της περιοχής υπάρχει περίπτωση να το πάρω? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από st00rstand: “ @linuxilakis μόνο με τριγωνική αποστολή μέσω Ευρώπης είσαι ήσυχος ότι δεν σε τσακώνει το τελωνείο” Από που πήρε το όνομα τριγωνική??? :confused: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk”

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nhatzi: “δηλαδή πόσο πληρώνω;” 24% επί το πόσο που θα κοστολογηθει το κινητό από το τελωνείο + 12€ έξοδα τελωνείου/δασμοί. Δηλαδή κατά κύριο λόγο το ποσό που θα πληρώσεις εξαρτάται από την τιμή που θα κοστολογηθεί το κινητό. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkoutsou: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από maddoctor: “Έφερε το Geekbuying ζελατίνα προστασίας για το tablet μου, το chuwi hi10 plus, την παράγγειλα και η πρώτη ενημέρωση στο tracking number που μου στείλανε λέει αυτό: Δευ, 26 Δεκ 2016 01:29 - The Item is at the shippers warehouse, GREECE Έχει το Geekbuying αποθήκη στην Ελλάδα? Σημαίνει κάτι άλλο? ” Το greece σημαίνει ότι προορισμός είναι η Ελλάδα. Ερώτηση: αν το tracking δείξει κλείσιμο αεροδρόμιο, χωρίς να αναφέρει κάτι για δ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Έφερε το Geekbuying ζελατίνα προστασίας για το tablet μου, το chuwi hi10 plus, την παράγγειλα και η πρώτη ενημέρωση στο tracking number που μου στείλανε λέει αυτό: Δευ, 26 Δεκ 2016 01:29 - The Item is at the shippers warehouse, GREECE Έχει το Geekbuying αποθήκη στην Ελλάδα? Σημαίνει κάτι άλλο?” Το greece σημαίνει ότι προορισμός είναι η Ελλάδα. Ερώτηση: αν το tracking δείξει κλείσιμο αεροδρόμιο, χωρίς να αναφέρει κάτι για δασμούς, τη γλιτώσαμε? Sent from my Huawei Mate S …

• Ρε παιδιά, σίγουρα δεν έχει κάποιο bug η εφαρμογή?