Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 507.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ Η swiss post που στέλνουνε ενίοτε είναι η πιο αργή κ απο την καθυστέρηση, σε 52 μέρες παρέλαβα κ μία που έφαγα για να ξεφορτωθω την unοfficial, αλλά μετά που το σκέφτηκα καλύτερα, είδαν τα "παιδια" στο Ελ Βενιζελος τι ταλαιπωρία τράβηξα κ γι αυτό δεν τα πέρασαν με τον σωρό, που αφήνει τον οβολο του (40ρι-50ρι), αλλά μου τα περάσαν απο δίπλα, από τους VIP που δεν πληρώνουν μία!!! :phatgrin:” 52 μέρες? Τέτοια πες και περιμένω με Swiss δέμα από αντικατάσταση... Έτσι όπως πάε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sm0k3: “Παράθεση από caeser: “Η προμήθεια είναι 3,4%+0.35€ μέχρι τις 2500€ ανά μήνα. Μετά από εκεί έχει κάποιος το δικαίωμα να αιτηθεί έκπτωσης της προμήθειας που μπορεί να κατέβει μέχρι και 1,9% Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια αγορά απο εξωτερικό κοντά στα 1500€, αν κ έχω δεί πως τελευταία αφήνει τις αγορές απευθείας χωρίς μεταφορά στο balance, αν δν με αφήσει να την κάνω απευθείας, μπορώ με αυτόν τον τρόπο να μεταφέρω τόσο μεγ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Λοιπόν παιδιά καλημέρα σήμερα έμαθα από αρκετά έγκαιρη πηγή κάτι που θέλω να το γνωρίζουν όλοι οι φίλοι εδώ στο φόρουμ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αρκετά έγκυρη πηγή όπως λέμε τον κολλητό του μπαντζανάκη του αδερφού της ξαδέρφης του που είναι παντρεμένη με τον κουμπάρο του ξαδέρφου του που ο πεθερός του δουλεύει στο τελωνείο? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εννοείς να φύγει απο Κίνα να πάει Αγγλία π.χ. και μετά να φύγει από κει σε εντός Ε. Ε. κ να μην έχεις θέμα με το τελωνείο?? Ο topone digital του Ali express το κάνει, πληρώνοντας 26€ επιπλέον για DHL Τώρα τελευταία το κάνουν κ vickmall κ κάποιο άλλοι. Εγώ, βέβαια, δεν χρειάζεται να κάνω τέτοια κόλπα, κάνω τα δικά μου κ γλιτώνω με τα "καπελα" DHL κ.λ.π. !!! :spiteful:” Εσύ τα έχουμε πει, είσαι θεούλης Ναι αυτό εννοώ, αλλά να όχι να στο κάνει το μαγαζί, να το κανει υπηρεσία …
-
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει υπηρεσία forward package σε Ευρωπαϊκή χώρα που να δέχεται δέμα από Κίνα και να το κάνει forward Ελλάδα? Έχω βρει αρκετές σε Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, αλλά θα πρέπει την παραγγελία να την κάνεις σε αυτές τις χώρες για να στο στείλουν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ανοίξτε[/b] τη φωνή κ ετοιμαστείτε να...... πεθάνετε!!! youtu.be/6jduEQS_Hcs” Χαχαχα...τι λες τώρα!!! Απίστευτο!!! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από STOLIS: “Ερώτηση παρακαλώ. Έχει επανάκληση με διπλό πάτημα του κουμπιού του handsfree? Και εάν ναι, απενεργοποιείται αυτή η λειτουργία προκειμένου να μην έχουμε κλήσεις από τυχαίο πάτημα του κουμπιού μέσα στην τσέπη? Ευχαριστώ.” Ναι, κάνει επανάκληση. Δεν έχει λειτουργία για απενεργοποίηση ή τουλάχιστον δεν την έχω βρει. Πάντως ένα χρόνο που το χρησιμοποιώ δεν έχει τύχει να πατηθει τυχαία. Θέλει προσπάθεια για να γίνει αυτό τυχαία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Σας ετοιμάζω μερικές εκλπήξεις στην μεταφρασμένη έκδοση. Θα βρείτε ενεργοποιημένες επιλογές που δεν υπήρχαν πριν, θα σας μιλάει στ' αγγλικά όταν τρέχετε και θα έχουν αφαιρεθεί οι κινέζικες εφαρμογές. Επίσης θα δείτε χρώμα... Λίγο υπομονή, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει ;)” Τώρα μπήκε η αγγλική γλώσσα στην κινεζικη εκδοση? Την έχει εδώ και καιρό στην έκδοση του play store, καθώς και χάρτη με Ελλάδα κανονικά. Από επιλογές τι να περιμενουμε? Μπορείς να δώσεις κάποια πληροφορί…
-
Πάει ένας πελάτης σε ένα σουβλατζίδικο και λέει. -Θα ήθελα ένα σουβλάκι.. -Περιμένετε τη σειρά σας του λέει ο σουβλατζής.. -Κοιτάει δεξιά-αριστερά ο πελάτης, το μαγαζί ήταν άδειο. Ξαναλέει. -Θα ήθελα ένα σουβλακι. Τον κοιτάει ο σουβλατζής και του λεει.. -Μα κυριε μου σας ειπα να περιμένετε τη σειρά σας.. -Άι γ@μήσου λέει ο πελατης. -Ποιος το είπε αυτό? -Δεν ξέρω, γίνεται της πουτ@ν@ς.... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Opanos: “Καλημέρα παίδες, έχει κανείς άποψη για το igogo.es ?” Προσωπική άποψη δεν έχω, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει για το εν λόγω μαγαζί κατά καιρούς μάλλον δεν πρόκειται να αποκτήσω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από zananiro: “Εγώ με Σεϋχέλλες παρέλαβα σήμερα, send item ήταν 27/10, οπότε λογικά όπου να ναι θα φανεί και το δικό σου, θα βόσκει κάπου στο αεροδρόμιο . Ήταν να παραλάβω χτες γιατί το tracking έγραφε ειδοποίηση, αλλά ο ταχυδρόμος δεν άφησε καν ειδοποίηση, πάλι καλά που το είχα δει από το tracking. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Εμένα όμως είναι shipped 21/10 και sent abroad 22/10, 5 ημέρες πριν το δικό σου.....και δεν υπάρχει πουθενά ενημέρωση ότι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Εμένα μάλλον κάνουν μήνα (30 ημέρες έφτασα σήμερα) του μέλιτος στις Σεϋχέλλες! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23840/ Το Banggood μου είπε να περιμένω μέχρι τις 30 του μήνα, ότι έρχονται και ότι διέκοψαν την συνεργασία μαζί τους λόγω αυτού του προβλήματος.” Εγώ με Σεϋχέλλες παρέλαβα σήμερα, send item ήταν 27/10, οπότε λογικά όπου να ναι θα φανεί και το δικό σου, θα βόσκει κάπου στο αεροδρόμιο . Ήταν να παραλάβω χτες γιατί το tracking έγραφε ειδοποίηση, αλλά ο …
-
Παράθεση από adekastos: “5efe7425bc776017169c5bfaed893694.jpg Το δικό μου από vickmall έκλεισε από αεροδρόμιο και την γλιτωσα ... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάτσε να έρθει σπίτι πρώτα να δούμε αν τη γλιτώσαμε...Γιατί υπήρξε αναφορά ότι στο tracking δεν έγραφε τελωνείο αλλά στο σπίτι ήρθε ο ταχυδρόμος με χαρτάκι τελωνείου με το μπουγιουρντί... Περίεργα πράγματα τώρα τελευταία... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk