Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 507.

• Χτες με Σεϋχέλλες ποστ, sent item 27/10, έκλεισε αεροδρόμιο χωρίς παρατράγουδα από ότι φαινεται. Not bad τελικά. Γενικά παρατηρούνται καθυστερήσεις και σε άλλες χώρες με nl post, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο οι καθυστερήσεις οφείλονται στα ελτα. Πάντως με nl ποστ παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα μέσα σε 15 ημέρες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από zananiro: “Και χρόνο θα κερδίσεις και η δουλειά θα γίνει σωστά. ” Μην είσαι σίγουρος για αυτό...” Καλά εννοείται ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, εξαρτάται σε ποιον θα πέσει. Νομίζω αν πάει σε μαγαζί που εξειδικεύεται στα κινέζικα και αναλαμβάνει τέτοιου είδους εργασίες θα την κάνει τη δουλειά του. Αν δεν εχει όρεξη και χρόνο να ασχοληθει και απο το να παιδευεται στα τυφλά, ισως είναι καλύτερα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Φίλε εγώ θα σου πρότεινα αφού είσαι Αθήνα να το πας σε ένα μαγαζί που ασχολείται με κινέζικα να στο σετάρουν γιατί αν γίνει κάποια στραβή θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο. Και χρόνο θα κερδίσεις και η δουλειά θα γίνει σωστά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Τι το μελετουσαμε! Σε διπλανό φόρουμ αναφέρει παιδί για τελωνείο με Σεϋχέλλες ποστ σήμερα. Άρα είναι γενικό το κακό. Πάμε για τρέλες! Μήπως @maddoctor είναι καλύτερα να χαθούν τα δέματα μας? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edit: False alarm! Με Σεϋχέλλες πέρασε κανονικά το δέμα χωρίς παρατράγουδα, λάθος κατάλαβα. Κομπλέ είμαστε. Αναβάλλονται προς το παρόν οι τρέλες!

• RE:

zananiro - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Πολλές!! Να μήν παραλάβουμε... :fie:” Το αστείο είναι με αυτή τη μεταφορική να κάτσει και τελωνείο με αυτά που ακούγονται τις τελευταίες μέρες. Τότε είπαμε, θα πάμε για τρέλες, :p θα τρελαθούμε τελείως. @maddoctor πόσες ημέρες έχεις που περιμένεις από την αποστολή? Συνήθως τα παιδιά που παρέλαβαν έκανε 30 ημέρες, εγώ τις πλησιάζω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ευκαιρία να κάνουμε και διακοπές και τα πούμε και από κοντά, την ώρα που θα μας κάνουν αέρα οι Σευχελέζες!! :thumbsup:” Παράθεση από maddoctor: “Εμένα πάντως το δέμα από Banggood μέσω Σεϋχέλλες έχει εξαφανιστεί! Μίλησα με το Banggood και μου είπαν ότι να κάνω υπομονή, έρχονται και διέκοψαν την συναργασία μαζί τους λόγω μη ενημέρωσης. Εντωμεταξύ περιμένω και 2η παραγγελία, μέσω Σεϋχέλλες δυστυχώς και πάλι από Banggood!” Ποιές οι πιθανότητες να παραλάβουμε όταν τα δέματά μας…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ευτυχώς περιμένω 3-4 πακέτα με nl post και ch κάτι..... :mrgreen:” Άσε, περιμένω και εγώ με Σεϋχέλλες ποστ. Εκτός του ότι εδώ και τρεις εβδομάδες βολοδέρνει κάπου μεταξύ Σεϋχελλών, Κίνας και Ελλάδας, αν κάτσει και τελωνείο είμαστε να πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Πάντως από την Παρασκευή "έκατσαν" αρκετά δέματα από Κίνα, κυρίως με sg post, τελωνείο. Να δούμε αν συνεχιστεί αυτό και τις επόμενες ημέρες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Γιατί προτιμάει να βάζει σε μας, που του πέφτουμε πιο "λίγοι". Συμπτωματικά, να ένα προσωπικό περιστατικό της περασμένης εβδομάδας: Έχω ανοιχτό case με GB (τι πρωτότυπο!), στο οποίο συνεννοούμαι άψογα (πάντα μέσω PP) με το μαγαζί και μου επιστρέφουν τα χρήματα. Συμπτωματικά, θυμάμαι κάτι μικροπραγματάκια, πού είχα παραγγείλει από ebay πριν καμιά 50αρια μέρες και δεν έφτασαν ποτέ και ανοίγω case και για αυτά (οπότε τρέχουν 2 cases ταυτόχρονα). Την επόμενη μέρα λαμβάνω αυτό: […

• RE:

zananiro - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από harris123424: “Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα μέχρι τη 2.2.6?” Παράθεση από alnikou: “υπαρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει σε χάρτη την πορεία που περπαταω ?” Με την τελευταία αναβάθμιση σε 2.2.6 από το play store έχει προστεθεί η λειτουργία για συνεχή καταγραφή παλμών με τρέξιμο και δείχνει κανονικά σε χάρτη live τη διαδρομή που διανύεις. Και έχει και πολύ ωραία και αναλυτικά στατιστικά, ενώ μιλάει και μια γυναίκα στα Αγγλικά που σε καλωσορίζει κλπ. Δεν ξέρω βέβαια αν την είχε και…

• Παράθεση από makis1024: “Άλλο ένα παράδειγμα που δέμα έκανε πενήντα δύο ημέρες να πατήσει Αθήνα. 841f47bc25f2700ba578c6368c652609.jpg XTRV new miui greek Definition” 52 μέρες από την παραγγελία ή από τη στιγμή που έγινε shipped? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikosoly7: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από nikosoly7: “ ” Πόσος καιρός πέρασε από την αγορά? Αν δεν έχει περάσει εξάμηνο έχεις την προστασία του PayPal, άνοιξε case. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, και στο παρελθόν υπήρξε παρόμοιο περιστατικό λέγοντας ότι το τηλέφωνο έχει ανοιχτει. Υποθέτοντας ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες, αν δεν σε καλύπτει το paypal δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρά να τους κραξεις και να αφήσεις αρνητικά feedback. Λογικά ο προμηθευτή…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikosoly7: “το στειλα πριν εναμιση μηνα περιττο να πω οτι δεν ηταν καθολοι εξυπηρετικοι γιατι το στειλα και μου λενε απενεργοποιησε το find device το εκανα τους ξαναστελνω 10 μερες μετα για να μαθω νεα και μου λενε παλι το ιδιο τους λεω το εχω κανει ηδη με αυτα και με αυτα περασε ενας μηνας μεχρι να μαθω τι προβλημα εχει η motheboard εχει θεμα και to fingerprint αυτα μου ειπανε: Did you try to fix it in the past,right? Because they informed us that when they opened the back cover of…

• Παράθεση από John_Lambrakis: “ το τηλέφωνο μου ειναι huawei honor 3c Γιατι δεν ειναι συμβατη? ” Δεν την κατεβάζουμε από το Play store. Την κινέζικη έκδοση κατεβάζεις. Κατέβασέ την είτε από το market της Huawei που έχεις στο κινητό είτε από το link στην πρώτη σελίδα. Μετά θα σου έρχονται updates από το market της Huawei. Την είχα αρκετό καιρό στο honor 3c και δούλευε μια χαρά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Ψάξε κάποιο service εδώ Ελλάδα, ρώτα το κόστος επισκευής και πραξε ανάλογα. Ούτως ή άλλως και να το στείλεις πίσω πάλι θα πληρώσεις για επισκευή Γιατί είσαι εκτός εγγύησης και δεν θα έχεις κινητό για αρκετό καιρό. Αυτά έχουν οι αγορές από Κίνα δυστυχώς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Thracia: “H paypal χρεώνει την μετατροπή του συναλλάγματος ” Σωστό! Γι'αυτό το λόγο όμως, χρησιμοποιούμε Revolut, ψωνίζουμε ΠΑΝΤΑ σε δολλάρια και αφήνουμε την Revolut να κάνει τη μετατροπή (και ΟΧΙ το PAYPAL ή το κινεζομάγαζο), η οποία είναι η φθηνότερη της αγοράς...” Υπαρχουν και ελληνικες χρωστικές όπως της εθνικής και της αλφα που ακόμα δεν χρεώνουν για τη μετατροπή συναλλάγματος για όποιον δεν θέλει να μπλέκει με εμβάσματα κλπ και θέλει να κάνει αμεσα την α…

• 9gag.com/gag/aqr9AVR?ref=android Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Μπαίνει κάποιος σε φαρμακείο και λέει στον φαρμακοποιό: - Μπορώ να έχω παρακαλώ ένα κουτάκι ακετυλοσαλικυλικό οξύ? - Μα, κύριέ μου, αυτό που ζητάτε είναι η ασπιρίνη.. - Α, μπράβο... Δεν μου ερχόταν η λέξη... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Νόκια είναι?!” Lol, ναι. Τους έλλειπε ένα πλακάκι και βρήκαν τη λύση... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk