Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 507.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από eloydark: “Καλησπέρα και από εμένα, Υπάρχει περίπτωση για λύση χωρίς root; Δυστυχώς δεν παίζει να βάλω root στο κινητό μου καθώς έχει encryption και το TWRP δεν υποστηρίζει αποκρυπτογράφηση για το κινητό μου ακόμα (LeTV X500). Έχω το Mi Home για την 360 Camera.” Δεν υπάρχει εφαρμογή για την 360 κάμερα όπως αντίστοιχα για την yi home? Αν υπάρχει θα είναι στα αγγλικά οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
Αναζήτηση 3D Virtual Glasses
ΜήνυμαΈχω και εγώ εδώ και λίγες μέρες της blitzwolf, το καινούργιο μοντέλο vr3. Τίμια κατασκευή, το κινητό 5.5' εφαρμόζει καλά, χωρίς να πατιουνται τα κουμπιά. Όποιος θέλει να βρει cardboard codes σχεδόν για όλες τις μάρκες μπορεί δει εδώ VR Headset QR Codes – Γενικά είναι καλή εμπειρία, δεν είχα ξανά vr glasses για να κάνω σύγκριση, αλλά για καλή εμπειρία θα πρέπει τα video να είναι τουλάχιστον 1080p, αλλιως η εικόνα δεν είναι καλή. Αυτό ισχύει για όλα τα vr glasses. Επίσης αναγκαία προϋπόθεση ειναι …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Ναι αν γίνεται κάποιος που γνωρίζει να μας γράψει τι πρέπει να έχουμε υπόψη μας και γενικά τι πρέπει να ψάχνουμε για να μην την πάθουμε Ποια είναι καλά (σε χαρακτηριστικά) και ποια απλά υποφερτά. Ποιες μάρκες είναι σόι κλπ Γενικά ότι πρέπει να γνωρίζουμε” Παράθεση από Sam: “Άλλοι με εμπειρία και τι να προσέχουμε κατα την αγορά Android Tv Box???” Ποτέ δεν αγοράζουμε tv boxes που μόλις κυκλοφόρησαν. Με μεγάλη πιθανότητα θα έχουν προβλήματα στο firmware και μπορεί να περάσε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paiktaras: “ Στις ρυθμίσεις του ρούτερ τι ακριβώς να δούμε Δηλαδή; Sent from my 1+1” Κάθε ρούτερ έχει διαφορετικές ρυθμίσεις και επιλογές, μπες στο μενού και δες τι μπορείς αλλάξεις που θεωρείς ότι μπορεί να παίζει ρόλο, πχ τα κανάλια, συνδεδεμένες συσκευές, ασφάλεια κλπ. Παράθεση από axel12p: “ Γιατί να μην δουλεύει η κινέζικη; Το Banggood από όπου την πήρα, σου δίνει firmware για να μπορεί να δουλέψει στην χώρα σου. Banggood firmware Επίσης, αν ήταν να μην δούλευε, τότε λογικά δεν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παιδια καλημερα. Προχτες εκανα μια μικρη παραγγελεια απο τον (yeso 521) συγκεκριμενα 4 tempered glass για διαφορα κινητα και σημερα το πρωι μου απαντησε οτι τα εχει ολα σε στοκ και οτι θα μου τα στηλει σημερα με CN Post και μολις το στειλει θα μου δωσει και το tracking number... ... Μου ειπε οτι και καλα το ταχυδρομειο αυτο παει ποιο γρηγορα απο οτι της SG Post η της NL Post που του ειχα πει... Ισχυει κατι τετειο η θα της πατησω με το CN post καθως παρολλο που εχω παρει αρκ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paiktaras: “Ο χαρακτηρισμός είναι υπερβολικός όντως. Έχουμε αγοράσει κάτι που δεν είναι για την Ευρώπη, επειδή δεν δουλεύει δεν φταίει ο κινέζος Sent from my 1+1” Παράθεση από axel12p: “Και σε μένα τα ίδια χάλια η κάμερα. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα. Την πρώτη φορά συνδέεται κανονικά, όπως και τις επόμενες 2-3 μέρες. Σταδιακά αρχίζει να μην συνδέεται ή αργεί πάρα πολύ μέχρι να συνδεθεί. Έχω βαρεθεί να διαβάζω το "συνδέοντας σε ασφαλές κανάλι ...5%". Έχω κάνει πόσα reset, ξανα πέρασα τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από komatoza: “Παιδιά μία άκυρη ερώτηση το geekbuying δίνει πόντους με τις αγορές? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι δεν δίνει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gihano: “Καταλαβα, απλα πως στελνω μνμ στην paypal για να τους ενημερωσω χωρις να ανοιξω αιτημα;” Στο PayPal δεν στέλνεις Κανένα μήνυμα. Από την υπηρεσία του PayPal όμως μπορείς να πάρεις πίσω τα μεταφορικά που θα πληρώσεις χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις dispute. Θα στείλεις το δέμα με ελτα συστημένο, θα βγάλεις φώτο το φάκελο όταν σου κολλήσουν στο ταχυδρομείο όλα τα απαραίτητα αυτοκόλλητα, όπου θα φαίνεται η διεύθυνση παραλήπτη και το tracking number. Επίσης βγάζεις φώτο την απόδε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ ” Για τη διαφορά στα MΒ στις φώτο δεν θα κάνεις κάποιο σχόλιο demakhs?? Εε? Γιατί μας τα είχες κάνει τσουρέκια όταν σύγκρινες τα ΜΒ του rn3 με το G8. Τώρα με λιγότερα MB ξαφνικά είναι καλύτερες Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από karma2coma: “Παιδιά καλησπέρα. Τελείως αρχαριος με το θέμα Android πόσο μάλλον MUI. Θέλω να περάσω το ελληνικό apk για το smart security. Μπορειται να μου εξηγήσετε την διαδικασία? Κατέβασα την κινέζικη αλλά δεν βγάζω ακρη με τα settings και ειδικά το motion detective .στην mijia 360. Δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται... cheers!” Υποστηρίζει Αγγλικά η κινέζικη, άλλαξε γλώσσα αγγλικά μέσα από τα settings και θα βγάλεις άκρη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ Αν θες, εμένα τώρα πρέπει να είναι κάπου κοντά στην Ολλανδία (με nl post) ένα redmi pro: Xiaomi Redmi Pro 32GB 4G Phablet-242.99 Online Shopping| GearBest.com Σε λιγότερο από βδομάδα θα είναι εδώ. Αν είναι μέσα στα βαλάντια σου και στα γούστα σου, ευχαρίστως να στο παραχωρήσω... Εγώ θα ξανα-παραγγείλω και θα περιμένω άλλες 10-15 μέρες, δεν με πειράζει, τηλέφωνο έχω... :)” Πες ότι θες να το ξεφορτωθείς γιατί έμαθες έχει μάπα κάμερα και άσε τις ευγένειες... Sent from my Hua…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xyannis: “Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από xyannis: “ ” Ενώ η ώρα που δείχνει η εφαρμογή είναι ίδια με την ώρα που φαίνεται πάνω στο βίντεο, εξακολουθεί να μην λειτουργεί σωστά η timeline. Όταν συνδέω την κάμερα με το PC, τα αρχεία βίντεο φαίνονται σαν να έχουν δημιουργηθεί στο μέλλον. Παλιότερα ήταν μια χαρά.” Πώς τη συνδέεις στο pc? Αφού δεν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από koulouras: “Μια ερώτηση.. Επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αγοράζαμε χωρίς Capital C. και δεν θυμάμαι, αφού λοιπόν άνοιξαν οι αγορές και μπορούμε να αγοράσουμε από παντού, έκανα τις ρυθμίσεις που λέει ο οδηγός και μετά αγόρασα σε δολάρια. Όμως είδα από την τράπεζα μια extra χρέωση συναλλάγματος 2.5 ευρώ, αυτό υπήρχε πάντα?” Εξαρτάται σε ποια τράπεζα αναφέρεσαι. Η eurobank στις χρεωστικές κάρτες την είχε, η Πειραιώς έχει βάλει κάτι χρεώσεις για μετατροπή συναλλάγματος πρ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από zananiro: “Τις τελευταίες 2 εβδομάδες αραιά και που αποσυνδέεται και ζητά ξανά log in. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Το HOME Όχι. Εμένα πάντα η κάμερα είχε τα θέματα πρόσφατα. Αλλά έφτιαξε. Sent from my m1 note using Tapatalk” Εμένα ρε γ@μwτο συνεχίζει και το κάνει στο mi home, 1 φορά την εβδομάδα ζητά να ξανασυνδεθω στο λογαριασμό.
-
VLe1zTX.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk