Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 507.

• RE:

zananiro - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Ευρωπαϊκή έκδοση από σοβαρό κατάστημα που κοιτάω για να πάρω ένα τεμάχιο; Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Geekbuying, από τα πρώτα που άρχισαν να πουλάνε την Ευρωπαϊκή έκδοση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• 15f376e4394c79c1c8e4b7d8c9afa505.jpg Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

• Τις τελευταίες 2 εβδομάδες αραιά και που αποσυνδέεται και ζητά ξανά log in. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από g47: “Παιδες καλησπερα. Ελπιζω να ειμαι στο σωστο thread. Εαν οχι, μετακινηστε με! Ενδιαφερομαι για αγορα του gateway και καποιον περιφεριακων ωστε να φτιαξω εναν συναγερμο σπιτιου. Θα ηθελα να μου πειτε αν οι συγκεκριμενες επιλογες θα ειναι οκ. Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.c…

• zVfHDvm.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση: “ ήταν της gearbest με την δική της εφαρμογή προεγκατεστημένη και πάρα πολλές διαφημίσεις. Δεν το έγραψα τυχαία. :D” Οκ, τότε ναι, ήταν custom Rom. Εμένα ήταν σφραγισμένο το κουτι με ζελατίνα κλπ και η ρόμ ήταν η εργοστασιακή που έβρισκες και στο επίσημο site της εταιρίας, οπότε υποθετω ότι τα έστειλαν όπως τα πήραν από το εργοστάσιο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από zananiro: “ ” Προσωπικά απο Gearbest παρέλαβα 2 κινητά τα οποία έδειχναν σφραγισμένα αλλά είχαν περάσει μέσα custom rom η οποία αφού την άνοιγες και ενεργοποιούσες δίκτυο internet σε πέθαινε στις διαφημίσεις....” Το ότι είχε διαφημίσεις δεν σημαίνει ότι δεν ήταν εργοστασιακή η ρόμ. Τώρα τελευταία παρατηρείται αυτό σε πολλά κινητά, βλέπε homtom, leagoo κλπ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas10: “Παράθεση από divo: “Παράθεση από kostas10: “καλήμερα θέλω να αγοράσω το redmi note 3 pro και ψάχνομε λίγο με τα μαγαζιά...καταρχάς θα πληρώσω με Revolut. Θα βρω άκρη με τα λεφτά μου εάν γίνει κάτι? Θέλω να αποφύγω την paypal όπως ο διάολος το λιβάνι διότι με έχει ξενερώσει με τις βρομώ-χρεωσεις της! Ναι ομως θα μου πειτε ειναι ασφαλισμενα τα χρήματα σου αλλα δεν θελω σε καθε συναλλαγη μου να χανω λεφτα...ελεος! μιλησα με yeso521 και μου είπε ότι θα μου τα στείλει paypal ε…

• bgyaaEg.jpg r8tvVvK.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από stelios1987: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από stelios1987: “καλησπερα παιδες ενας φιλος μου την παρηγγειλε με 16ευρω απο εβαυ περιμενουμε να δουμε.... προσπαθω να βρω και εγω μια τετοια προσφορα ” Μεταχειρισμένη ή σε auction πέτυχε αυτή την τιμή? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” κανενα απο τα δυο buyitnow (new) και δεν μπορουσε να παραγγειλει δεύτερη του το απαγορευε μονο μια.....” Φίλε μου καινούργια και γνήσια σε αυτή την τιμή το βρίσκω πολύ χλωμό έως αδύνατο για ν…

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Εμένα συνεχίζει να με πετάει έξω ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Συνδέομαι, δουλεύει κανονικά και μετα απο κάποιες ώρες με πετάει έξω. Το λειτουργώ με 4g γιατί είμαι διακοπές αυτές τις ημέρες. Εφόσον το πρόβλημα είναι γενικό, μάλλον κάτι παίζει με τον server. Ελπίζω δηλαδή να είναι αυτό και όχι να μας ετοιμάζει καμία έκπληξη η xiaomi Για τις κινέζικες κάμερες που δουλεύουν Ευρώπη. Για δες καιρό που διάλεξε να το κάνει αυτό...με έχει ξενερώσει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Εμένα χτες, χωρίς να έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση, ενώ ήμουνα μέσα στην κάμερα με πέταξε έξω και έβγαλε μήνυμα account details is changed, ότι να ναι. Ξανάκανα log in και συνδέθηκε. Μήπως έχει κανένα πρόβλημα ο server τις τελευταίες ημέρες δεδομένου και του.προβλήματος του rasta? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από stelios1987: “καλησπερα παιδες ενας φιλος μου την παρηγγειλε με 16ευρω απο εβαυ περιμενουμε να δουμε.... προσπαθω να βρω και εγω μια τετοια προσφορα” Μεταχειρισμένη ή σε auction πέτυχε αυτή την τιμή? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - SmartPhones διαφόρων κατασκευαστών

Μήνυμα

Παράθεση από tsopirs: “Όπως θες την φορτίζεις.κανονικά ανάβει το δακτυλίδι γύρω απο το κουμπί ενεργοποίησης με κόκκινο όταν φορτίζει.μέσα απο την εφαρμογή και απο το κινητό κάνουμε αναβάθμιση την κάμερα αν και με της τελευταίας εκδόσεις δεν μου έχει βγάλει κάτι και είναι πολυ μπερδεμα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Thanks. Είχα πρόβλημα με το καλώδιο φόρτισης, έβαλα ένα άλλο εδώ και καιρό και δουλεύει όπως λες, ανάβει κόκκινο χρώμα το δακτυλίδι και όταν φορτίσει σβήνει. U…

• Ή καλύτερη offline δωρεάν εφαρμογή. Αλλά καμιά δεν συγκρίνεται με google maps, είτε δωρεάν ειτε επί πληρωμή. Sent from my Onda V975m using Tapatalk

• Τόσο σημαντικό το θεωρείται να υποστηρίζει ράδιο ρε παιδιά? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pit13: “προσφορές σε xiaomi απο coolicool” Deleted Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Παρέλαβα και εγώ πριν μερικές μέρες με διάφορα παρελκόμενα. Σήμερα τη σύνδεσα με την εφαρμογή. Έχω κάποιες ερωτήσεις: 1. Τη φορτιζουμε ανοικτή ή κλειστή?Όταν φορτίζει ανάβει κάποιο λαμπάκι? Γιατί την έχω βάλει κλειστή αλλά δεν βλέπω κάποια ένδειξη ότι φορτίζει. 2. Οι αναβαθμίσεις έρχονται αυτόματα ή περνάμε εμείς κάποιο firmware? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από homer66: “Παράθεση από maddoctor: “Αν δεν συνδεθεί το mi band 2 με κινητό για 10 ημέρες, χάνει ότι κρατάει. ” και αν συνδεθει νωριτερα? δεν υπαρχει τροπος να τα σβησουμε τα δεδομενα που εχει μεσα? edit. λοιπον το αποσυνδεσα απο το xiaomi , εκανα λεο mi λογαριασμο και το συνδεσα στο iphone και οκ το βρηκε και δεν ειχε μεσα κανενα δεδομενο , αρα αν εχω καταλαβει καλα τα κραταει τα στελνει στο mi λογαριασμο και αν συνδεθει αλλου δε παει τα δεδομενα εκει.” Ναι, αν συνδεθεί με άλλο mi λο…

• RE:

Μήνυμα

Κάτι δεν κάνω καλά ή δεν μπορούμε να δούμε πλέον τα alert videos χωρίς να έχουμε sd card? Πριν κάνω αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο θέμα. Παράθεση από zananiro: “Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν κρατάει τα βίντεο που καταγράφει από κίνηση σε server? Γιατί χτες που ήθελα να δω ενα βίντεο, έλεγε ότι δεν μπορεί να γίνει download από τον server και δεν μπορώ να το δω γιατί δεν έχω sd card. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk