Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 507.

• RE:

zananiro - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Νέα έκδοση 0421 στο Meizu market. Unleashed by my M1 NOTE” Για την εφαρμογή εννοείς? Γιατί ήρθε και σε εμένα update για την εφαρμογή. Την κάνουμε την αναβάθμιση ή έχει τίποτα κολλήματα? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Τι έγινε ρε παιδιά, έβγαλε και άλλο mi band η Xiaomi? Έχει και οθόνη. Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Bracelet for Android iOS - Black Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από djkokalis: “Γεια χαρά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω 2 κάμερες της xiaomi για χρήση σε γραφείο. Στο app store (ios) υπάρχει ένα app στην αγγλική που λέει ότι δουλεύει μόνο με την international version της κάμερας. Γνωρίζετε κάποιο site που μπορώ να την αγοράσω σε τιμή gearbest? Ευχαριστώ” Παράθεση από djkokalis: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από djkokalis: “Γεια χαρά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω 2 κάμερες της xiaomi για χρήση σε γραφείο. Στο app store (ios) υπάρχει ένα app στην αγγλική π…

• RE:

zananiro - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από tsopirs: “Όχι ο δικός μου αφυγραντηρας.μια χαρά λειτουργεί οπως τον είχα δουλέψει την τελευταία φορά..μπορώ να ανάψω το κλιματιστικό..Η τα καλοριφέρ αν δω χαμηλή θερμοκρασία η υψηλή Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για αφυγραντηρα, κλιματιστικό, tv το καταλαβαίνω, έχω και εγώ μια smart συσκευή, εκτός του mi home, που διαχειρίζομαι κάποιες συσκευές από απόσταση. Τα καλοριφερ πως τα ανοίγεις Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από zananiro: “Είδα βγήκε στο play store η mi fit v2. Εγώ έχω την κινέζικη 1.8.711. Αν περάσω από πάνω αυτή του play store θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Γενικά υπάρχει πρόβλημα με τη συνεχή εναλλαγή μεταξύ της κινεζικής έκδοσης και αυτή του play store? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Η έκδοση του playstore δεν έχει ελληνικά. Αλλιώς απεγκαθιστάς την 1.8 και βάζεις όποια θέλεις. Υπόψιν η ελληνική είναι η 2.0.5” Thanks. Δεν με απασχολούν τα ελληνικά, αρκε…

• Είδα βγήκε στο play store η mi fit v2. Εγώ έχω την κινέζικη 1.8.711. Αν περάσω από πάνω αυτή του play store θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Γενικά υπάρχει πρόβλημα με τη συνεχή εναλλαγή μεταξύ της κινεζικής έκδοσης και αυτή του play store? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Όντως και μένα η έκδοση από Meizu market μπήκε κατευθείαν πάνω από την δική σου. Τα plugin δεν βλέπω μόνο να έχουν αλλάξει, αφού το λάθος της αγγλικής μετάφρασης είναι ακόμα Εκεί. ” Πρέπει να ορίσεις σαν γλώσσα τα αγγλικά στην εφαρμογή. Εάν τ'αφήσεις default, βάζει ότι θέλει ” Που τα είδατε τα αγγλικά στην 3.5.3 ρε παιδιά? Την έχω περάσει και ούτε το 5% της εφαρμογής δεν είναι στα αγγλικά. εχω αλλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Όντως και μένα η έκδοση από Meizu market μπήκε κατευθείαν πάνω από την δική σου. Τα plugin δεν βλέπω μόνο να έχουν αλλάξει, αφού το λάθος της αγγλικής μετάφρασης είναι ακόμα Εκεί. ” Πρέπει να ορίσεις σαν γλώσσα τα αγγλικά στην εφαρμογή. Εάν τ'αφήσεις default, βάζει ότι θέλει” Που τα είδατε τα αγγλικά στην 3.5.3 ρε παιδιά? Την έχω περάσει και ούτε το 5% της εφαρμογής δεν είναι στα αγγλικά. εχω αλλάξει τη γλώσσα. Με αλλά λόγια δεν έχει αλλάξει σχε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από komatoza: “Φίλε μου δεν μετράει μόνο με την κίνηση στο χέρι αλλά και με κραδασμούς. Είχα δοκιμάσει να εχω το χέρι πάνω σαν να κοιτάζω το ρολόι και ακίνητο και παράλληλα περπατούσα τα βήματα τα μετρούσε κανονικά Honor 6” Παράθεση από dimi1982: “Σήμερα το δοκίμασα να περπατάω με καρότσι και δεν μέτρουσε καθόλου και αναγκάστηκα να κρατάω το καρότσι με το δεξί! Άρα δεν παίζει,σε μένα τουλάχιστον! Xiaomi Redmi note 3” Μετράει κανονικά βήματα χωρίς να. χρειάζεται κίνηση των χεριών. Εμένα …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kallair: “Λοιπον εχω περάσει από χθες την κινεζικη εκδοση του mifit καταλάθος και βαριομουν να την αλλάξω. Λιγο-πολυ με τα εικονιδια και επειδη ημουν εξοικιωμενος με την παλια, ειναι ευκολο να την ρυθμισεις και να την χρησιμοποιησεις. Πρώτες εντυπώσεις, αρκετά θετικές. Πολυ πιο ομορφα μενου και ευαναγνωστα και πολυ πιο σωστα κατηγοριοποιημενα για να τα βρισκεις ολα αμεσα και ευκολα. Βρηκα όμως και ένα bug. αμα εχεις ενεργοποιημένο να σου δονειται όταν εχεις κλήση, αυτό δεν δονειται …

• RE:

zananiro - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Ξαναλέω, υπάρχει και η πιο απλή διαδικασία, με κόστος μόνο 1 €, όπου στέλνετε έμβασμα στον λογαριασμό σας στο Paypal, τα λεφτά τα έχετε διαθέσιμα σε 3-4 ημέρες και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Βέβαια δεν είναι κάρτα, αλλά κάνεις τις αγορές σου άνετα.” Καλή λύση για αγορές όπου η πληρωμή μπορεί να γίνει με PayPal. Και εγω αυτη τη λύση χρησιμοποιώ εδώ και καιρό, αλλά η επιβάρυνση απο την ισοτιμία που χρησιμοποιει το paypal για αγορες μεγάλων ποσών σε άλλο νό…

• Καλη επιτυχία. HUAWEI MATE 8 Hisilicon Kirin 950 2.3GHz Octa Core 6.0 Inch IPS NEO FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• @ maddoctor, που τη βρίσκουμε την 3.5.1en? Sent from my Onda V975m using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Sakoumidis: “Εδώ τα xiaomi που μας έρχονται με την κινεζικη ρομ και είναι γεμάτα προβλήματα και πάλι καλά έχουμε το φόρουμ και τα στρώνουμε. Δεν είναι λαχείο μια τέτοια αγορά; ” Μέχρι ένα σημείο είναι. Σε άλλες μάρκες η rom είναι αυτη που είναι και την παίρνεις as is ” Με λίγα λόγια γουρούνι στο σακί...” Δεν είναι ακριβώς έτσι. Στα περισσότερα κινητά πλέον οι ρομς είναι Multilanguage, χωρίς κινέζικο bloatware και δουλεύεις το κινητό out…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από komatoza: “Ανταλλακτικά και χρωματιστά βραχιόλια από που μπορούμε να παραγγείλουμε, γιατί στα γνωστά μαγαζιά βλέπω τιμές 4 ευρώ Honor 6 ” Είχα δει πολλά για το 1, στο Gearbest. Μπορείς να κοιτάξεις ebay. Για το 1s επειδή έχει μια μικρή διαφορά στις διαστάσεις, δεν ξέρω εάν κάνουν του 1.” Παράθεση από komatoza: “Δηλαδή δεν κάνουν και για τα δύο το 1.1 και 1s? Honor 6” Κανονικα ταιριαζουν τα ίδια λουρακια τοσο στο 1s οσο και στο παλιό. Τα εχω και τα 2 και ταιρ…

• Μπράβο maddoctor. Πολύ χρήσιμος ο οδηγός που έγραψες. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από komatoza: “Το mi band 1s πόσο κρατάει η μπαταρία τού; Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από komatoza: “Αυτό εννοείται αλλά σε σχέση με το απλό; Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πανω κατω το ιδιο κραταει η μπαταρια. Sent from my LG G3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από papakitou: “παρελαβα σημερα το μαραφετι... Υπαρχει δυνατοτητα ακομα και με αλλη εφαρμογη να μπορω να μετραω συνεχως τους παλμους μου για μια ωρα πχ που παω στο γυμναστηριο και να μου βγαζει στο περιπου ποσες θερμιδες εκαψα ή ζηταω πολλα; Συγχαρητηρια για την μεταφραση της εφαρμογης” Μπορείς να βάλεις την επιλογή running, μετράει συνεχώς παλμούς και σου δείχνει θερμίδες και άλλα πολλά στατιστικά. Send from my LG G3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bandit: “Καλημερα εβαλα του γιατρου φιλε μου και ειναι ολα κομπλε” Ωραία. Οπότε τώρα ξερεις, μόνο κινεζικη έκδοση της εφαρμογής θα βαζεις. Send from my LG G3 using Tapatalk

• Με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής σας έκανε και αναβάθμιση του firmware? Γιατί εμένα οχι, ενώ συνήθως έκανε. Το 1s εχω. Send from my LG G3 using Tapatalk