Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 507.
-
Λογικά εκεί θα πέζει η τιμή του, 25-32$ για αρκετό καιρό, αλλιώς δεν θα έχει κίνητρο να αγοράσει κανείς το απλό, χωρίς hurt beats. Βέβαια το είδα και στο Banggood 43$! Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
Στα 27$ προσφορα στο geekbuying για μια ώρα ακόμα. Sent from my Onda V975m using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Έχω ένα bug με το τελευταίο firmware. Η night vision ενεργοποιεί μόνη της το μπλε led , παρόλο που το κλείνω συνέχεια. Sent from my m1 note using Tapatalk” ------ Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Παράθεση από tsopirs: “Εμένα δυο κάρτες μνήμης μου της έχει βγάλει off. Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ---- Εννοείς ότι τις έκαψε?Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με μια no name κάρτα που εχω. Έκανα και format την κάρτα μια φορά όταν είχε γεμίσει μ…
-
mi band inside
ΜήνυμαΜιας και το άνοιξες, υπάρχει περίπτωση να γίνεται reset ώστε να επανέλθει στην αρχική κατασταση όσον αφορά το λειτουργικό? Ίσως αν έχει κάπου κάποια τρυπουλα που να χρειάζεται να την βάλεις καρφίτσα ή κάτι τέτοιο. Sent from my Onda V975m using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από zananiro: “Από τη στιγμή που η κάμερα δεν μπορεί να συνδεθεί με την κυρία μονάδα, δεν νομίζω ότι μπορεί να χτυπάει συναγερμός όταν καταγράφει κίνηση. Αρα θα πρέπει να προστεθεί η δυνατότητα σύνδεσης της μονάδας με την κάμερα. Αν και δεν ξέρω πόσο βολικό είναι, γιατί πολλές φορές καταγράφει κίνηση μόλις αλλάξει η φωτεινότητα του χώρου, οπότε θα χτυπάει συναγερμός χωρίς λόγο. Εγώ θέλω να χτυπάει συναγερμός περισσότερη ώρα, όχι μόνο λίγα δευτερόλεπτα, αν μπει κ…
-
Από τη στιγμή που η κάμερα δεν μπορεί να συνδεθεί με την κυρία μονάδα, δεν νομίζω ότι μπορεί να χτυπάει συναγερμός όταν καταγράφει κίνηση. Αρα θα πρέπει να προστεθεί η δυνατότητα σύνδεσης της μονάδας με την κάμερα. Αν και δεν ξέρω πόσο βολικό είναι, γιατί πολλές φορές καταγράφει κίνηση μόλις αλλάξει η φωτεινότητα του χώρου, οπότε θα χτυπάει συναγερμός χωρίς λόγο. Εγώ θέλω να χτυπάει συναγερμός περισσότερη ώρα, όχι μόνο λίγα δευτερόλεπτα, αν μπει κάποιος θα βάλει τα γέλια. Υπάρχει στην Xiaomi κάπ…
-
25 $ έχει presale. Το είδα στο geekbuying, λογικά θα το φέρουν όλα τα κινεζομαγαζα αυτή την εβδομάδα. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
RE: mi band 1s
ΜήνυμαΠαράθεση από johnjor: “Σε εμενα το mi home ειναι ολα στα κινεζικα.Ετσι ειναι σε ολους; ?(” --- Ναι, είτε θα βάλεις τη μεταφρασμένη εφαρμογή είτε θα γυρίσεις τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά και η official εφαρμογή θα έχει αγγλικά. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
Όντως, 26$ pre sale...να δούμε ποσό θα έχει όταν το φέρουν και αλλά κινεζομαγαζα...αν το πετύχουμε γύρω στα 20$ με κάποιο κουπονακι είναι καλα. Sent from my Onda V975m using Tapatalk
-
Το ζήτημα είναι 15$ θα το πουλάνε στην Κίνα ή στα κινεζομάγαζα? Γιατί αν έχει στην Κίνα 15$ στα κινεζομαγαζα θα έχει κανένα 25άρι. Όπως και να έχει πάλι σε έξοδα θα μπούμε... Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από birel-motosport: “ακόμα μια ερώτηση μόλις καταγράφει κίνηση και μου στείλει μήνυμα μπορώ να το δω και από το 4g εκτός του σπιτιού” --- Εννοείται ότι το βλέπεις όπου και να είσαι. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
Το έχω και εγώ εδώ και περίπου 1.5 μήνα. Αρκετά καλό, ειδικά για τιμή του που τώρα παίζει γυρω 15$, ήχος καθαρός, το ίδιο καθαρά σε ακούει και ο συνομιλητής. Εννοείται ότι το αγόρασα για το design του, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι βραβεύτηκε. Το μόνο μειονέκτημα μεχρι τωρα για εμένα είναι ότι θα ήθελα να είχε μεγαλύτερη ενταση, σε εξωτερικούς χώρους ειδικά αυτό χρειάζεται. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να βελτιωθεί και μέσω κάποιου tweak στο κινητό. Ίσως και ένα κουμπί έντασης θα βόλευε. Δουλεύει εξίσ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από birel-motosport: “σκέφτομαι να παραγγείλω μία αυτές τις μέρες. Αυτό που με προβληματιζει είναι άμα στην νυχτερινή όραση φαίνεται καθαρά και κατά πόσο δουλεύει ο αισθητήρας κινήσεις και να σε ενημερώνει” Ή νυχτερινή του ληψη είναι αρκετά καλη. Ο αισθητήρας κίνησης δουλεύει μια χαρα, όταν καταγράψει κίνηση σου στέλνει notification στο κινητο και καταγραφεί και video. Sent from my Onda V975m using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasagr: “Παράθεση από zananiro: “Ποια εφαρμογή προσπαθείς να εγκαταστήσεις? Ψάξε στο market της xiaomi την com.ants 360.yicamera. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk” Την μεταφρασμενη που έχει κάνει ο maddoc, την οποία κατέβασα από το forum Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βάλε την official που σου είπα κ και μετά βάλε το plug in του doctor αν θες Ελληνικά. Η official έχει αγγλικά. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk