Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 507.
-
Ενεργοποίηση συναγερμού (Βλεπε 4 πρώτα screenshots ) Ενεργοποιούμε μια φορά τους σενσορες από τις ρυθμίσεις του multi function getaway. Μετά κάθε φορά που θέλουμε να ενεργοποιήσουμε το συναγερμο απλα επιλέγουμε arming. Ενεργοποίηση online scenes (Βλεπε screenshots) Θα βάλω ένα παράδειγμα να ακουγεται ήχος οταν ανοίγει η πόρτα με τον window /door sensor. Τα βήματα και οι επιλογές είναι ίδιες και για τον σενσορα σώματος. Τα διαθέσιμα scenes είναι στο προτελευταίο screenshot όπου με red letters είν…
-
Έχοντας ασχοληθεί λίγο σήμερα με το smart home kit και παίρνοντας αγκαλιά το google translate νομίζω ότι τελικά βρήκα μια άκρη. Παραθέτω παρακάτω τα βήματα για κάποιες απλές ρυθμίσεις όσον αφορά το συναγερμό και τα online scenes να βοηθήσω όσους ενδιαφέρονται να γλιτώσουν χρόνο. (Sorry για το συνεχόμενο ποστ, έγινε κατά λάθος send την πρώτη φορά)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Υπόψιν η μεταφρασμένη εφαρμογή, εάν δει ότι η γλώσσα του κινητού είναι τα αγγλικά, δείχνει την αγγλική μετάφραση που έχω κάνει (ναι στις αυθεντικές κινέζικες εφαρμογές η αγγλική μετάφραση που περιλαμβάνει ή εχει κινέζικα ή θα εχει λιγότερα μενού). Επίσης μου ακούγεται λίγο απίθανο να έχουν μεταφράσει 100% τα σενάρια στο ios και να μην έχουν κάνει το ίδιο και στο android. Από το miband τουλάχιστον ξέρω ότι η μετσφραση των αγγλικών είναι όσο στο android. Απλώς επειδή πάρα …
-
Ναι, το έκανα και εγώ το update. Τελικα εμεινα με την official εφαρμογη αφου το μενου που δειχνει στα αγγλικα ειναι το ιδιο με την μεταφρασμενη. Έχει πολλές επιλογές και ρυθμίσεις, δεν νομίζω να χάνουμε μόνο 10%. Για την παγιδα της πορτας εννοεις την πρωτη επιλογη απο τα online scenes? Για τη βασική μονάδα ποια επιλογή εννοείς? Όταν πάω στα settings βγάζει επιλογή χρωμάτων κλπ. Θα πρεπει να βρουμε ομως και πως δουλευει ο συναγερμος και με τον σενσορα κινησης. Το προβλημα με τις αποσυνδεσεις της …
-
Παρελαβα και εγω. Εγκατεστησα αρχικα την μεταφρασμενη εφαρμογη του doctor και περασα το plug in 772. Με τα πολλα καταφερα να συνδεσω την κυρια συσκευη, απο εκει και περα το χαος, ολο κινεζικα. Το μονο που κατάφερα ειναι να αναβει και να σβηνει το φως της κυριας συσκευης! Καταφερα επίσης να συνδεσω και τους σενσορες, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψουν σωστα αν δεν γινει μεταφραση. Μετα απεγκατεστησα την μεταφρασμενη εφαρμογη και κατεβασα την official εφαρμογη σκαναροντας απο τις οδηγιες που …
-
Με κινηση καταγραφει αυτοματα video. Δεν εχω δει καποια ρυθμιση να τραβαει και φωτο. Χειροκινητα μπορεις να βγαλεις και φωτο σιγουρα. Τα video απο κινηση σωζονται σε cloud μονο αν εχεις το ρουτερ της xiaomi. Ειδαλλως θες sd card: καταγραφει, στελνει αμεσα ειδοποιηση στο κινητο και το video μεταφερεται αμεσα στο κινητο απο οπου και το βλεπεις και το σωζεις στο κινητο οπου και να βρισκεσαι. Sent from my Onda V975m using Tapatalk
-
Αγορά από banggood
ΜήνυμαΜα μέσω PayPal με χρέωση από την κάρτα δεν γίνεται να αγοράσεις, είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που γίνεται αυτό και για μικρά ποσά. Μόνο αν μεταφέρεις με request ή send money στο balance από καρτα, το οποίο πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Από banggood μπορείς να αγοράσεις απευθείας με κάρτα χωρίς PayPal, με όλο το ρίσκο που εμπεριέχει μια τέτοια αγορα. Προσωπικά, όσες φορές δοκίμασα να αγοράσω απευθείας με κάρτα από banggood, εγινε με επιτυχία η αγορά. Sent from my huawei honor 3c using Tapa…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kserw: “Μπορουμε να συνδεσουμε καρτα σε ππ λογαριασμο ;;; μερικοι τα καταφεραν ε;;;” Μερικοί έχουν καταφέρει να κάνουν verified την κάρτα. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις... Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
Ειναι κατανοητο οτι καθε forum εχει τους δικους του κανονες. Το βρισκω ομως υπερβολικο να μην επιτρεπουν εξωτερικα links. Το θεμα ειναι οτι δεν σε ενημερωσαν και εχεις δικιο σε αυτο. Φανταζομαι δεν θα ειχες προβλημα να δεχτεις αν σε ειχε ενημερωσει. Anyway, δεν νομιζω οτι ειναι λογος αυτος να μην συνεχισεις τη δουλεια σου, εφοσον στο επιτρεπει ο χρονος σου. Ουτως ή αλλως η δουλεια σου μπορει να φανει και απο το ελληνικο φορουμ αν εχεις τις οδηγιες εγκαταστασης στα αγγλικα ωστε να ειναι κατανοητε…
-
Ακτινοβολία
ΜήνυμαΜιλωντας σαν ουδετερος αναγνωστης, το παιδι που ξεκινησε το νημα μπορει να ηταν προκλητικο και εριστικο στα λεγομενα του, αλλα το ιδιο προκλητικες και εριστικες ηταν και πολλες απαντησεις που δοθηκαν και απο αλλα ατομα. Και η λυση του ban τοσο ευκολα για τετοιο λογο, δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει γιατι αποτελει αντικινητρο για καποιον να πει την αποψη του. Οταν δεν συμφωνουμε με τα λεγομενα και την αποψη καποιου, δεν σημαινει οτι πρεπει να τον φαμε. Sent from my Onda V975m using Tapatalk
-
Πάντως οποίος έχει 2 λογαριασμούς PayPal και μεταφέρει χρήματα μέσω request με τον τρόπο που αναφέρεται στο ποστ του gripas, είναι προτιμότερο να το κάνει με την επιλογή send money to family and friends παρά με το request και πώληση goods. Με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχουν οι περιορισμοί περί πωλήσεων και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει pending κάποιο πόσο οπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα ποστ. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
Βασικα δεν φταιει το tapatalk, αυτα που αναφερετε συμβαινουν μονο στο συγκεκριμενο forum, οποτε πρπει να βρεθει καποια λυση απο τους διαχειρηστες. Ουτε η παραθεση λειτουργει σωστα, ουτε σε πηγαινει στο τελευταιο διαβασμενο μηνυμα οταν ανοιγεις καποιο νημα. Στα υπολοιπα forums που χρησιμποιω tapatalk δεν παρουσιαζονται αυτα τα προβληματα. Sent from my Onda V975m using Tapatalk
-
merimobiles
ΜήνυμαΚαταρχην εισαι σιγουρος οτι θες να αγορασεις απο merimobiles? Στο λεω γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα. Anyway, αν ειχες διαλεξει αποστολη με courier, λογικο να περασε τελωνειο. Οπως γραφουν και τα παιδια πιο πανω, το λογικο ειναι να επιλεξεις απλο ταχυδρομειο οπως sg post, nl post, china post κλπ, εξαρταται με ποια εταιρια στελνει το μαγαζι. Επισης εισαι σιγουρος οτι με αυτο τον τροπο αποστολης που λες θα σταλει απο καποια ευρωπαικη χωρα/αποθηκη? Γιατι μονο ετσι εισαι σιγουρος οτι δεν θα π…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xarisp: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από xarisp: “δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος αλλα στην μεταφορα χρηματων δηλωνετε family or friends ..αν βαλετε goods or services δεσμευεται το ποσο και μπλεκετε με ορους περι πωλητων” Τι εννοεις δεσμευεται το ποσο? Αφου το balance μετα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε για αγορες. Επισης που μπορει να δει κανεις τους ορους περι πωλητων? Αφου ειναι σαν να πουλαμε κατι στον εαυτο μας, οποτε που ειναι το προβλημα?. Υπαρχει και κατι αλλο συγκεκριμ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “Προσπαθησα χθες και σημερα με καρτα απο Eurobank και Πειραιως και τιποτα το μονο που καταφερα ειναι για καθε προσπαθεια να μου κραταει η Eurobank 0.90 € τα οποια θα επιστραφουν σε 2 μηνες.Το μηνυμα που βγαζει ειναι αυτο:We're sorry, we couldn't complete your purchase using card MasterCard x-6753, because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment.” Μπορεί να είχε ξεπεραστεί το ημερήσιο όριο. Δοκίμασε άλλη μέρα. Επίσης,…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από grekosdx: “Τελικά κατάφερε κανείς σας να την κάνει να παίξει, με την Αγγλική version που κυκλοφορεί εδώ στο φόρουμ?? Εγώ δοκίμασα τα πάντα, έψαξα ακόμη και σε επίσημο φόρουμ της Mi αλλά τίποτα!! Υποτίθεται ότι για την ώρα κυκλοφορεί μόνο για την περιοχή τους. Με κάποια δυσκολία κατάφερα να βρω το user manual κι ευτυχώς στα Αγγλικά, μόνο που το app που σου δίνουν δεν έχει καθόλου Αγγλικές λέξεις ή οδηγίες μέσα!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτό??? Ευχαριστώ προκαταβολικά, για ό…