Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 76.
-
Παράθεση από stefanos1985: “καλημέρα!! έχω παρατηρήσει ότι όταν πάω να φλασαρω ρομ μέσα από το twrp recorevy, όταν μπαίνω μου ανοίγει κατευθείαν στο Mount πάω πίσω κάνω κανονικά το flash αλλά η επιλογή reboot δε λειτουργεί μετά το flash και αναγκάζομαι να βγάζω την μπαταριά να κάνει "χειροκίνητα" reboot ξέρει κάποιος τι φταίει πρέπει να κάνω κάτι στο mount; Υ.Γ αυτο γινετε σε με ολες της rom ” Διάβασε αυτό. Το Νο 10 του caeser
-
Παράθεση από mpakakos: “Καλησπερα και από μένα. Τι γίνεται βρε παιδιά με το mi note pro; Τελευταίο έμεινε; Η αλήθεια είναι ότι περιμένω αυτή την αναβάθμιση μπας και φτιάξει το youtube. Είναι αρκετά εκνευριστικό όταν κόβεται κάθε βίντεο. Αν όμως δημιουργεί προβλήματα η νέα σκέφτομαι πολιτική σοβαρά να κάνω downgrade στην 5.12.31 η οποία ήταν άψογη! Αλήθεια για downgrade θέλει και factory reset η την γλυτωνουμε με wipe; ” Κι εγώ έτσι την πάτησα. Απ' ότι κατάλαβα θέλει factory reset. Διάβασε αυτό. …
-
Παράθεση από mixaliscy: “Απ όσο ξέρω στο να πας πάνω δεν υπάρχει πρόβλημα Μόνο στο κάτω (downgrade) ” Μακάρι να το έλεγες πιο νωρίς...
-
Προσπάθησα να εγκαταστήσω προηγούμενη dev rom περνώντας την στο κινητό (RN2) μέσω του recovery. Έκανα τα κλασικά wipes (dalvik & cache) και μάλιστα και πριν και μετά την εγκατάσταση. Το θέμα είναι ότι δεν έβλεπε τις SIM και εμφάνιζε μήνυμα ID συσκευής:null, ΙΜΕΙ και Mac address δεν υπάρχουν, κλπ. Διορθώθηκε αφού ξαναπέρασα την rom που είχα αρχικά, με τον ίδιο τρόπο. Τί πήγε λάθος; Μήπως το να εγκαταστήσεις παλαιότερη rom γίνεται με reset-full wipe; (πχ με MIFlash) ΥΓ: Παραλίγο το γλύτωσα το εγκε…
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Έλα τα ακουστικά δικά μου. Είναι δυνατόν να τα φορέσει αντρικό κεφάλι??? χαχαχαχαχαχαχαχα ” Ένα δίκιο το χεις...
-
Αποσύνδεση bluetooth
ΜήνυμαΈχει παρατηρήσει κανείς να αποσυνδέεται το bluetooth όταν το τηλέφωνο είναι σε "αναμονή"; Αρχικά συνδέεται κανονικά αλλά μετά από ώρα δεν λειτουργεί. Το κάνει και στις δύο τελευταίες ΡΟΜ του 2015. Παρατήρησα ότι δεν το κάνει αν το wifi είναι κλειστό.
-
Τα πράγματα είναι πολύ απλά... digitaltrends.com/mobile/india-1-billion-mobile-subscribers/
-
Ευχαριστώ. Τις προηγούμενες φορές το έκανα ανάποδα...
-
Πρώτα κάνουμε wipe dalvin και cache και μετά παίρναμε την ρομ ? Ή ανάποδα?
-
Παράθεση από thevet7: “καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να κατεβάσω την 5.12.24 για το Mi4 αλλά εκεί στον πινακα λέει αναβολή, όπως επίσης και για την 5.12.31 ξέρει κανείς γιατι συμβαίνει αυτο? ” Γιατί τυχερούλη σε λίγο θα έχεις Android 6. Ενώ εμείς αναμονή.
-
Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από GR_Macedon: “Ε: Διαβάζω ότι το τηλέφωνο δεν έχει μεγάλη αυτονομία. Ισχύει; Α: Η αυτονομία της συσκευής είναι κάτι σχετικό και εξαρτάται από τη ROM που φοράει και τη χρήση του. Δηλαδή σε δοκιμές που έχουμε κάνει μπορεί να αντέξει 4-5 ώρες συνεχώς ανοικτή οθόνη. Σε μέτρια χρήση, δηλαδή με wi-fi, κλήσεις 4G, σερφάρισμα (και μοιρασμένες 4-5 συνολικά ώρες της οθόνης στη διάρκεια της μέρας) μπορεί να κρατήσει περίπου 10-12 ώρες. Σε απλή χρήση ξεπερνάει την μιάμιση μ…
-
Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Μολις παρελαβα το Note 2 της κοπελας μου απο vickmall. 2 ερωτησεις.. Θελω αρχικα να μου πειτε εαν κιτρινιζει ελαφρως το λευκο του στη ρυθμιση ουδετερο στο χρωμα. Εμενα ετσι μου φαινεται σε σχεση με το note 3 μου και αλλα κινητα που ειχα και για αυτο πηγα το χρωμα στο ψυχρο και αποδιδει καπως καλυτερα το λευκο. Επισης θελω να μου πειτε εαν η rom που εχει μεσα ειναι η δικη μας η σωστη. Αναφερει πως ειναι η GTV 5.12.17. Επισυ…
-
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ, ΤΟ Γ*******, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
-
Παράθεση από zero777: “θα μυρίσει τιρινινι... ” που το θυμήθηκες... ?
-
Παράθεση από jimskeet: “Παιδια μια ακομα ερωτηση. Μεχρι τωρα ειχα το galaxy S3 και λογω gorilla glass δεν ειχα ποτε tempered glass για προστασια. Τι σε χαλικια μ εχει πεσει με την οθονη... Τι με κλειδια το εχω βαλει σε τσεπες... Οτι κ να το εχω κανει δεν εχει τη παραμικρη γρατζουνια. Το Redmi note 2 θα χρειαστει tempered glass η δεν εχει θεμα με τις γρατζουνιες? ” To tempered glass είναι must.
-
Παρατήρησε κανείς πρόβλημα στην σύνδεση με το bluetooth ? Κατά τα άλλα δεν παρατήρησα τίποτα προβληματικό. Όλα ΟΚ.
-
Η 186η ψήφος υπέρ μας από μένα. Ίδιο username. Μέχρι στιγμής μας περνάνε μόνο οι Ινδοί. Αναλογικά με το μέγεθος του πληθυσμού τους έχουμε διαλύσει όλους.
-
Παράθεση από panospc: “Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από brougos: “Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας? ” Minimum 4, maximum 5,5 ωρες ” Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από petrosarfaras: “Αν μιλατε για το Redmi_Note_2 to prime με κανονικη χρήση εμένα μοθ παει γυρω στις 10 με 11 ωρες ” Δε μπορει να μιλατε σοβαρα. Δε γινεται αυτο, δεν εχει 13000 μπαταρια, 3000 εχει. ” Υποθέτω π…