Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 76.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “ Δεν πιστεύω να είδες τίποτα τέτοιο (ή κάτι παρόμοιο) και να κατέβασες την εφαρμογή να σε ..."σώσει"? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7912/” Χαχαχα :):):) Μου έβγαζε κι εμένα ένα κάρο τέτοιες ειδοποιήσεις όσο είχα την αρχική Ρομ του κινεζομάγαζου. Μην ανησυχείς μάλλον δεν έχεις πάθει τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από antoine455: “Καλημέρα Συγγνώμη αν είμαι λίγο εκτός θέματος.Επειδή η δουλειά μου είναι χειρονακτική και με ενδιαφέρει πολύ η προστασία του κινητού με θήκη ειδική σκληρού πλαστικού,πχ Heavy Duty Armor Shockproof Rugged Kickstand Case Cover for Xiaomi Redmi Note 2 | eBay και είμαι ανάμεσα στην αγορά δυο κινητών του note 3 και του note 2 prime θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος επειδή δεν βρίσκω θήκη τέτοιου τύπου για το note 3 αν οι θήκες για το note 2 εφαρμόζουν ακριβώς και στο note 3.…
-
redmi,χαθυηκε το play store
ΜήνυμαΠερίεργο που χάθηκε. Λογικά το ενα δεν επηρεάζει το άλλο. Όταν έβαλα την ελληνική δεν ξανασχοληθηκα με το mi market. Αλλά στην Ρομ με την οποία ήρθε το τηλέφωνο έπαιζαν και τα δύο χωρίς πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από caeser: “Πριν 20 περίπου μέρες έκανα μια παραγγελία στο γνωστό μας πλέον "γλυκούλη" (yeso521) με διάφορα πραγματάκια, μεταξύ των οποίων και ένα ζευγάρι ακουστικά Piston 3 και διάφορα άλλα ψιλολόγια. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ένας φίλος μου ζήτησε να του αγοράσω ένα Redmi Note 2, μια δεύτερη μπαταρία και ένα ζευγάρι ακουστικά Piston 3, οπότε ξαναπήγα στο site το Yeso521 και έκανα και δεύτερη παραγγελία. Την επόμενη μέρα ο κινέζος μου έστειλε δυο tracking numbers και 2+2 = 4 φωτογρα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anasmel: “Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από anasmel: “Και σαν μεσήλικας (45) ” Μεσήλικας στα 45... τι να πούμε τότε και εμείς??? ” Εδώ δεν ξέρω τι να πω. Πάντως πραγματικά φοβάμαι να το πειράξω. Αν και ο οδηγός είναι αναλυτικότατος” Αν διαβάσεις τα σχόλια κάτω από τον οδηγό θα δεις ότι κι εγώ στην ίδια κατάσταση με σένα ήμουν. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από anasmel: “Παιδιά εδώ και 3 εβδομάδες είμαι κάτοχος του XIAOMI RedMi Note 2 Prime. Σαν τηλέφωνο σκίζει. Αλλά μου βγάζει ανά 10ήμερο περίπου addons που κάνουν το τηλέφωνο να κολλάει. Έχω απενοργοποιήσει πολλές εφαρμογές από τα αρχικά του προγράμματα, πχ Mobomarket. Υπάρχει λύση να σταματήσουν τα πρόσθετα παράθυρά; ” Αν σου βγάζει κάθε 10ήμερο, τυχερός είσαι. Με την ΡΟΜ όπως ήρθε το κινητό σχεδόν κάθε πρωί έβλεπα νέες εφαρμογές. Έβαλα την ελληνική και καθάρισα. Την 66.77.... είχα κι εγ…
-
Sms
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση. Με εβαλες σε σκέψεις και δοκιμασα σε άλλο αριθμό. Δουλεύει. Έχω πρόβλημα σε συγκεκριμένο νούμερο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sms
ΜήνυμαΔεν μπορώ να στείλω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sms
ΜήνυμαΥπάρχει πρόβλημα με τα sms στην τελευταία gtv ή μόνο εγώ το χω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP tips (updated)
stefgr74 - - Recoveries
ΜήνυμαΩραία. Ευχαριστώ.
-
TWRP tips (updated)
stefgr74 - - Recoveries
ΜήνυμαΟύτε σε μένα εμφανίζεται που πάτησα keep read only και δεν έκανα mount. Λέτε στο επόμενο φλασάρισμα να μου αντικαταστήσει το TWRP με stock recovery ;
-
TWRP tips (updated)
stefgr74 - - Recoveries
Μήνυμαευχαριστώ.
-
TWRP tips (updated)
stefgr74 - - Recoveries
ΜήνυμαΚι άλλη φορά τοχω πάθει. Στην αρχή μου βγάζει Unmounted partition ... Και στο κάτω μέρος έχει 3 επιλογές. Τριγωνάκι, κύκλο και τετράγωνο. Πάτησα τριγωνάκι. Μου φέρνει πιο πολύ σε back. Λάθος; Τί πρέπει να πατάς για να μην κάνεις mount; *** Νομίζω το βρήκα. Πατάς keep read only και το προσπερνάς.
-
TWRP tips (updated)
stefgr74 - - Recoveries
ΜήνυμαΤα έκανα, πάτησα reboot, μετά Power Off και έχει κολλήσει. Να βγάλω μπαταρία;
-
Παράθεση από damakrit: “Καλησπερα παιδια πως παει η τελευταια εκδοση εχει κανεις καποιο θεμα?αξιζει να την βαλουμε? ” Την έβαλα χθες. Δεν την έχω δουλέψει αρκετά. έχω την εντύπωση ότι συνδέεται πιο γρήγορα σε wifi. Η προηγούμενη που είχα μετρήσει Antutu, ήταν η 5.10.29. Η νέα λοιπόν βγάζει παραπάνω +1000. Θα επανέλθω με περισσότερα σχόλια.