Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Παράθεση από panos.: “Παράθεση από hellmore: “Να συμπληρώσω επίσης ότι το κινητό ξεκλειδώθηκε και περάστηκε η ελληνική ROM κανονικά. Καμία διαφορά με την κινέζικη έκδοση. ” Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις , πιστεύω ότι αυτή θα ειναι η τελευταία. Στην πίσω πλευρά του κινητού κάτω απο το logo mi , εχει τυπωμένο πάνω στην μεταλλική επιφάνεια αυτο που εχει και η ινδική έκδοση το CE 1317 και κάποια αλλα πράγματα , ή ειναι καθαρή η επιφάνεια όπως η κινεζική έκδοση; Δεν μπορώ να το ξεκαθαρίσω γιατι σ…
-
Παράθεση από armadoran: “3η μέρα σήμερα με το 3S Εχω παρατηρήσει τελικά οτι η οθόνη αφής λειτουργεί πολύ καλά όταν κρατάω το τηλέφωνο στα χέρια μου. Οταν το ακουμπάω ξάπλα στο γραφείο για κάποιο λόγο δεν έχει καλή απόκριση.(πχ σε γρήγορα πατήματα χρειάζεται και δεύτερο πάτημα) Αν μπορεί κάποιος ας κάνει καμιά δοκιμή γιατί δεν ξέρω αν είναι χαζομάρα του τηλεφώνου ή πρέπει να κόψω τα νύχια μου ” Μάλλον το δεύτερο, δεν παρατήρησα κάτι εγώ.
-
Παράθεση από panos.: “Παράθεση από hellmore: “Να συμπληρώσω επίσης ότι το κινητό ξεκλειδώθηκε και περάστηκε η ελληνική ROM κανονικά. Καμία διαφορά με την κινέζικη έκδοση. ” Έχεις παρατηρήσει κάποιο bug ή κάτι αλλο που μπορεί να διαφέρει απο την κλασική έκδοση;Μηπως έχεις και κάποιο πρόχειρο σκορ στο Antutu; ” Όχι, τίποτα που να το διαφοροποιεί από την κινέζικη έκδοση. Antutu βγάζει 43453.
-
Παράθεση από Saloufardos: “Γεια σας παιδια, εκανα downgrade σε 7.5.8 global και παλι τιποτα. Εκανα flash την 7.5.9 china stable , μια απ'τα ιδια. Κανω τωρα το update σε miui 8 stable china μπας και σωθω. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα; ” Παρατήρησα και εγώ το πρόβλημα με το 3G αλλά μόνο με Vodafone σύνδεση, με Cosmote που δοκίμασα δεν το εμφανίζει. Εικάζω πως είναι θέμα συχνοτήτων. Λανθασμένη εικασία, μόλις είδα ότι και οι τρεις εταιρίες λειτουργούν στην συχνότητα B1 (2100Mhz) για 3G.
-
Παράθεση από panos.: “Παράθεση από hellmore: “Να συμπληρώσω επίσης ότι το κινητό ξεκλειδώθηκε και περάστηκε η ελληνική ROM κανονικά. Καμία διαφορά με την κινέζικη έκδοση. ” Οταν το πήρες είχε την official global stable ή κάποια ανεπίσημη; ” Το κινητό ήρθε σφραγισμένο με official global (V7.5.8.0.MALMIDE) και κλειδωμένο bootloader. Πέρασα developer global και ξεκλείδωσα κανονικά.
-
Παράθεση από armadoran: “Παράθεση από hellmore: “Παρέλαβα την Τετάρτη την internation έκδοση του κινητού και η μόνη διαφορά σε θέμα hardware είναι ότι υποστηρίζει την 20άρα μπάντα που απ'ότι ξέρω την χρησιμοποιεί αρκετά η Wind και πιθανόν να έχεις πρόβλημα αν δεν την έχει το κινητό σου και είσαι στο δίκτυο της(Όχι ότι θα έπιανες ποτέ 4G ούτε 2G δεν είχα στην Λάρισα! :P). Το φλάσαρα με global dev από το επίσημο site και όλα δουλεύουν κανονικά ” Παράθεση από Saloufardos: “Εχει παραλαβει κανεις απο…
-
Παράθεση από konstantinosha: “βοηθειααα.... Ειμουν γκλομπαλ οφισιαλ και με ξεκλειδώσει βοοτλοαντερ και καστομ ρικοβερι πήγα να βάλω ελληνική αλλά έκανα wipe όλα ενώ επρπεε κας νταλβικ και ντατα και τρώω βοοτλοοπ τι κάνω; ” Αν μπαίνει recovery μπες και φλάσαρε την ROM. Αλλιώς μπες σε fastboot και φλάσαρε TWRP. Επίσης μπορείς να ανατρέξεις τον οδηγό εδώ.
-
Παράθεση από turbomiui: “Παράθεση από hellmore: “Παράθεση από turbomiui: “Επανέρχομαι διότι προέκυψε πρόβλημα με ένα 3s. Είχα εγκαταστήσει κανονικά την ελληνική και κατόπιν με σκαλίσματα που έκανα για πειραματισμό, μάλλον κατάφερα να το μπρικάρω. Η συσκευή μένει σε οθόνη mi και κολλάει εκεί. Με power και volume+ δεν μπαίνει σε recovery. Με Volume- και Power μπαίνει σε fastboot mode. Τί μπορώ να κάνω? ” Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό εδώ. ” Το δοκίμασα ήδη αλλά δε μπορώ να τον ακολουθήσω διότι προϋπο…
-
Παράθεση από turbomiui: “Επανέρχομαι διότι προέκυψε πρόβλημα με ένα 3s. Είχα εγκαταστήσει κανονικά την ελληνική και κατόπιν με σκαλίσματα που έκανα για πειραματισμό, μάλλον κατάφερα να το μπρικάρω. Η συσκευή μένει σε οθόνη mi και κολλάει εκεί. Με power και volume+ δεν μπαίνει σε recovery. Με Volume- και Power μπαίνει σε fastboot mode. Τί μπορώ να κάνω? ” Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό εδώ.
-
Παράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Οπως εχω πει και πάλι στην περιοχή που είμαι η Vodafone χρησιμοποιεί την 800αρα μπάντα και ενώ η άλλη μου συσκευή εχει κανονικά 3g το redmi 3s στην αρχή εχει 3g και μετά το χάνει σε Ε χωρίς να το επαναφέρει ποτέ σε 3g. Είχα διαβάσει ότι βάζοντάς 2sim στην συσκευή το πρόβλημα λύνεται και είπα να το δοκιμάσω. Εκοψα μία παλιά κάρτα wind που δεν χρησιμοποιούσα αλλά είναι ενεργή κανονικά εννοώ είναι ενεργό το νούμερο. Την έβαλα στο δεύτερό plot την έβαλα pin και ως δια …
-
Παράθεση από armadoran: “Τελικά ύστερα απο την παρουσίαση του αιφοουν αποφάσισα να παραγγείλω 3s pro. Αλλα δυστηχώς μπερδευτηκα με μία international version που παίζει και λέει οτι έχει και μπάντα στα 800. Εχει πάρει κάποιος και όντως ισχύει? ” Παράθεση από armadoran: “Διάβασα όλο αυτο το νήμα και απότι κατάλαβα κανείς ( εκτός απο κάποιον που έχει παραγγείλει και περιμενει) δεν ξέρει τι γίνεται ακριβώς με την international version. Επειδη έχω μπερδευτεί αρκετά με ενδιαφέρει το τηλέφωνο να είναι …
-
Παράθεση από Saloufardos: “Παράθεση από hellmore: “Παράθεση από Saloufardos: “Παράθεση από hellmore: “Μόλις παρέλαβα την global έκδοση του land με την 20άρα μπάντα. Θα προχωρήσω σε αίτηση ξεκλειδώματος και μετά θα το φλασάρω με την ελληνική rom να δω αν θα την δεχτεί. Το codename πάντως δεν έχει αλλάξει ακόμα land αναγράφεται. Επισυνάπτω και ένα screenshot απο το about του κινητού. ” Αγορα απο vickmall; Θυμησε μου σε ποια εταιρια χρησιμευει αυτη η μπαντα; ” Όχι, απο Aliexpress το πήρα. Όλες οι ε…
-
Παράθεση από Saloufardos: “Παράθεση από hellmore: “Μόλις παρέλαβα την global έκδοση του land με την 20άρα μπάντα. Θα προχωρήσω σε αίτηση ξεκλειδώματος και μετά θα το φλασάρω με την ελληνική rom να δω αν θα την δεχτεί. Το codename πάντως δεν έχει αλλάξει ακόμα land αναγράφεται. Επισυνάπτω και ένα screenshot απο το about του κινητού. ” Αγορα απο vickmall; Θυμησε μου σε ποια εταιρια χρησιμευει αυτη η μπαντα; ” Όχι, απο Aliexpress το πήρα. Όλες οι εταιρίες την χρησιμοποιούν αλλά όχι στον ίδιο βαθμό …
-
Παράθεση από filosofos77: “Παράθεση από hellmore: “Αν δεν δουλέψει θα αντικαταστήσω το modem όπως έκανα με το redmi 2. ” @hellmore καλημέρα,διότι έχω 3-4 μέρες που διαβάζω όπου βρω όλα τα σχετικα περί μπάντες, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτό που λες,ή άν υπάρχει και που το αρχείο.Σίγουρα ίσως και να παίζει κάτι σαν τι Rn2 ,αλλά μέχρι τώρα δεν είδα κάτι ενθαρρυντικό, ίσως γιατί οι international version επαιξαν τώρα ενώ στο RN3pro η αντίστοιχη (Kate) σαν ROM υπάρχει αλλά και απο εκεί ακόμα τί…
-
Παράθεση από astrah: “Παράθεση από hellmore: “Παράθεση από astrah: “μαλλον εννοει αυτο που ψαχνω να βρω και εγω... και εξηγουμε : Το note 3 pro εχει βγαλει την ιντερνατιοναλ/σπεσιαλ εκδοση και αντίστοιχα τις οφισιαλ ρομ για αυτο..... Εδω ομως σε αυτο το τηλ υπαρχουν μονο οι γκλομπαλ και οι κινεζικες οφισιαλ στο επισημο φορουμ και επισης ενα παλικαρι στο Myphone πηρε την international εκδοση του κινητου και απο τον updater του περασε την global dev απο global stable που του ειχε ερθει... αρα τι γ…
-
Παράθεση από astrah: “μαλλον εννοει αυτο που ψαχνω να βρω και εγω... και εξηγουμε : Το note 3 pro εχει βγαλει την ιντερνατιοναλ/σπεσιαλ εκδοση και αντίστοιχα τις οφισιαλ ρομ για αυτο..... Εδω ομως σε αυτο το τηλ υπαρχουν μονο οι γκλομπαλ και οι κινεζικες οφισιαλ στο επισημο φορουμ και επισης ενα παλικαρι στο Myphone πηρε την international εκδοση του κινητου και απο τον updater του περασε την global dev απο global stable που του ειχε ερθει... αρα τι γινεται; στο νοτε ειναι θεμα μοντεμ για να βγαι…