Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 435.
-
καλησπερα ολα καλα σε xiaomi redmi note 3G το θεμα της μπαταριας θα το δω στις επομενες μερες και θα σας πω διοτι ειναι νωρις ακομα
-
Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από LeonTsi: “Τι είναι το R σε κύκλο που βγάζει επάνω ανάμεσα από wifi και σήμα??? πώς βγαίνει? ” τι δίκτυο έχεις;;; ” Q wind φίλος μου με καινούριο note 3 pro με ίδιο δίκτυο και ειμασταν δίπλα δεν του έβγαζε κάτι τέτοιο..... αν εχει σημασία η ρομ έχει stable official αλλά σε λίγο θα τον στριμωξω για ελληνική developer ” τι ειναι η συσκευη xiaomi τι samsung παντα το βγαζει δεν ειναι θεμα τις ρομ αλλα τις wind
-
Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από dfoust: “Όποιος την δοκιμάσει στο redmi note 3g να μας πει αν έχει κάποια βελτίωση το σήμα. Μην μπούμε στον κόπο άδικα. ” γιατι δεν το εβαλες εσυ για να μην μπουμε εμεις στον κοπο τωρα θα την περασω και το βραδυ θα σε πω ” Φίλε το έκανα με τις δύο προηγούμενες και δεν θέλω να μπω στον κόπο ξανά μέχρι να το φτιάξουν, αν και δεν βλέπω να δίνουν μεγάλη σημασία σε ένα παλιό τηλέφωνο πρώτα δίνουν βάρος στα νέα μοντέλα, εγώ θα το αφήσω με …
-
Παράθεση από dfoust: “Όποιος την δοκιμάσει στο redmi note 3g να μας πει αν έχει κάποια βελτίωση το σήμα. Μην μπούμε στον κόπο άδικα. ” γιατι δεν το εβαλες εσυ για να μην μπουμε εμεις στον κοπο τωρα θα την περασω και το βραδυ θα σε πω
-
καλησπερα μπορειτε να μου δωσετε λιγο το fix για την αριθμομηχανη διοτι παιζω με προηγουμενη ρομ
-
Καλά τα λες αλλά εγώ αν πατήσω volume +Power μου βγάζει κινέζικα σε redmi note 3g
-
Το μόνο που παρατήρησα σε αυτήν την ρομ είναι τα δεδομένα είναι μόνο σε Ε το Η+ εξαφανίστηκε δεν την συνιστώ
-
Παράθεση από mihalisvolos: “ Καλημέρα σας. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά από τοτε που ανανέωσα σε miui v8, δεν έχω mobile internet στο κινητό. Έχω κανονικά από wifi αλλά 3g 4g κτλ τίποτα. Έχω δυο sim πάνω ( wind mobile broadband και q ). Αρχικά χάθηκαν οι ρυθμίσεις των apn και τα πέρασα όλα σωστά από την αρχή. Ξαναπέρασα rom v7 αλλά και πάλι τίποτα. Τώρα έβαλα την τελευταία developer και πάλι τα ίδια. Έχω επικοινωνήσει με εξυπηρέτηση πελατών μου απέστειλαν ρυθμίσεις και έκαναν και έλεγχο γραμμών…
-
Παράθεση από taxbak: “ρε παιδια που πηγαν οι ρυθμισεις στην μπαταρια που δημιουργουσαμε προφιλ για το wifi δεδομενα κτλ , ωρα ενεργοποιησης - απενεργοποιησης ? ωστοσο η αυτοματη ενεργοποιηση δεν λειτουργει εαν σβησει το κινητο ” με το ξυπνητιρι ομως ανοιγει
-
Παράθεση από Theodore: “Παράθεση από chrdes: “@Theodore μήπως έχεις adblock; Αν ναι απεργοποίησε το για το forum αυτό. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 ” Θα το ελένξω αργότερα, ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τελικα εφταιγε το adblock που δεν μπορουσα να στειλω μηνυμα και μια αλλη ερωτηση αν βαλω αυτο το αρχειο Root_fix_Note θα γινει τιποτα διοτι το super su δεν με ποληαρεσε
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dfoust: “Την πέρασα και εγώ στο note 3g καθαρή εγκατάσταση και το πρόβλημα συνεχίζεται, πίσω στη ν7 ξανά. Το σήμα του κινητού μου ήταν εντελώς άθλιο τι να πω δεν με θέλει η ν8. Παρακαλώ τους κατόχους του κινητού που πήγαν σε ν8 και κινούνται σε δύσκολες περιοχές να μας πουν πως πάει κινητό. Via Xiaomi redmi note 3G” Σε εμένα όλα καλά και με cosmote και με την Q telecom Και σε υπόγειο η Q 3γραμμες Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και από εμένα όλα καλά στο redmi note 3g το μόνο που χάθηκε αυτήν την φορά είναι το εικονίδιο των email κοιτάξτε το λίγο Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα Μία ασχετη ερώτηση το τελευταίο καιρό μου κατεβάζει συνέχεια θέματα τρεις φορές το καθένα φταίει που τα αποθηκευω στην sd πάρα στο τηλέφωνο ή είναι άσχετο αυτό και έχει να κάνει καθαρά με την xiaomi Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα η μπαταρία στο redmi note 3g πάει πάρα πολύ καλά είχα να την δω έτσι από τον καιρό που φορουσα την 4.2.2 992828ef0a68551ac3dc38098327d493.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα άλλο ένα bug δεν μπορώ να γυρίσω τις επαφές να φενετε πρώτα το επώνυμο και μετά το όνομα σε redmi note 3g Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “ - το μονο που ξερω πολυ καλα ειναι οτι πρεπει να βγαλει η χιαομι μια ρομ που να ειναι με της μανισιες εφαρμογες τέλεια...τα αλλα ειναι περιτα οσα τεστ να κανω εγω δεν γινετε τιποτα ουτε αλαζει κατι αν δεν μπορειτε μην κανετε δοκιμες ..δεν ειναι απαραιτητο...ουτε θα παρετε χρηματα απο τα τεστ..η εταιρια ειναι υπευθηνη να τα διορθρωσει.εχετε τωρα 2 ρομ που δεν δουλευουν σωστα ..και παλι ολοι μαζι σας στηριζουμε ....!!!! δεν μπορω να καταλαβω τι θες να μου πεις.... κα…
-
Παράθεση από CyNote: “Γεια σας παίδες ελλήνων, επειδή είχα βαρεθεί να μην κάνω άλλη δουλειά απο αναβαθμίσεις μια ζωή για να αποφεύγω bugs κλπ. Έμεινα στην 6.5.19. Για να πάω σε MIUI8 απ' ότι είδα υπάρχουν προβλήματα για το Redmi Note 3G; ” Στο δικό μου πάντως δεν είδα τίποτα από προβλήματα το μόνο που είχα είναι η αριθμό μηχανή αν και αυτήν την εγκατάσταση εχθές το βράδυ και δουλεύει κανονικά το μόνο που δεν μπορώ να σου πω είναι η μπαταρία διότι είναι πολύ νωρίς για να την κρίνω
-
Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από spoulk: “@Opanos η αλλαγή στη σειρά των διακοπτών γίνεται και με παρατεταμένο πάτημα ” Ναι βρε, αλλά μόνο προς τα κάτω. Προς τα επάνω κυλίεται και η οθόνη -εκτός και αν είμαι ανάπηρος-. ” Στο δικό μου πάει και πάνω και κάτω στο redmi note 3g είναι και τηλέφωνο 2 ετών και 4 μηνών
-
Όλα καλά για το redmi note 3g Εκτός από την μπαταρία διότι δεν μπορώ να πω τίποτα αν δεν το δουλέψω το κινητό μια δυο μέρες και θα πω και για την μπαταρία πως πάει μέχρι στιγμής μου φαίνεται όλα να πηγαίνουν ρολόι
-
ενα μπραβο ειναι πολυ λιγο σε αυτα που μας προσφετεται