Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 435.
-
kaλημερα το μονο που παρατηρησα σε αυτην την ρομ ειναι οτι καπου καπου κληνει το κινητο μονου και ξανανιγει αλλα χωρις να ζηταει κωδικους πιν στις καρτες
-
Παράθεση από GnF: “Παράθεση από sideris20250: “καλησπέρα και χρόνια πολλά Από το πρωί που την έχω βάλει όλα μου φαίνονται άψογα και η μπαταρία με όλα ανοιχτά καλά πάει μέχρι τωρα Παράθεση από GnF: “Έχει κάποιος από το High Life θέμα την φωτογραφία με την Ακρόπολη; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Γιατί τι το θέλεις ” Έβαλα ένα άλλο με το ίδιο όνομα από το μάρκετ που αντί για Ακρόπολη έχει ένα αεροπλάνο και πλέων δεν μπορώ να βρω την φωτογραφία. Τι ακριβώς περίμενες να το κάνω δηλαδή. Το έχε…
-
καλησπέρα και χρόνια πολλά Από το πρωί που την έχω βάλει όλα μου φαίνονται άψογα και η μπαταρία με όλα ανοιχτά καλά πάει μέχρι τωρα Παράθεση από GnF: “Έχει κάποιος από το High Life θέμα την φωτογραφία με την Ακρόπολη; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Γιατί τι το θέλεις
-
καλημερα και χρονια πολλα ολα καλα με την ρομ και η μπαταρια βλεπω να κραταει καλα σε redmi note 3g
-
διαβαζω οι περισσοτεροι εχουν θεμα με την μπαταρια και με αυτην την ρομ ολα κλειστα η μπαταρια παει πολυ καλα αν τα ανοιξω ομως ολα gps,wifi,δεδομενα μπλουτουθ η μπαταρια φευγει νερακι και παρατηρισα οτι πλεον τα δεδομενα πανε σφαιρα και σε μεροι που ως τωρα εβριζα την κοσμοτε αρα ηταν θεμα ρομ και τιποτα αλλο
-
Παράθεση από sideris20250: “καλημερα και καλη εβδομαδα μολις περασα την ρομ και το φιξ ο καιρος δεν δουλευει καθολου σε redmi note 3g ” τελικα δουλεψε ο καιρος εβαλα πρωτα την αγγλικη γλωσσα και μετα την ελληνικη απλος πλεον στο ρολοι βγαζει σαν ενδηξη μονοτην ημερομινια και ο καιρος χαθηκε
-
καλημερα και καλη εβδομαδα μολις περασα την ρομ και το φιξ ο καιρος δεν δουλευει καθολου σε redmi note 3g
-
Παράθεση από baiosss: “Η μπαταρία στο mi4c πέφτει τόσο εύκολα? Από τις 6.30 το πρωί μέχρι τώρα στις 17.00 και είμαι στο 85% χωρίς να έχω δουλέψει στο κινητό. Ούτε wifi ανοιχτά ούτε data. Είναι καινούρια ή συσκευή αν παίζει ρόλο και θέλει ισως στρώσιμο ακόμα. Οι κάτοχοι mi4c έχετε το ίδιο θεμα? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγω ενα πραγμα παρατηρησα αλλα σε redmi note 3g οτι αν εχω ολα κλειστα και ανοιγω περιστασιακα το wifiη τα δεδομενα και με καμια ωρα να παιζω ενα παιχνι…
-
2d212ffc4b95b70ed2a625f4b1cc1ec1.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
42ef2a0915aa5c1e9b0f87e2c4294944.jpg Μάλλον βγάζει άλλον ντι άλλον Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ολα οκ σε redmi note 3g
-
καλημερα ολα καλλα στο redmi note 3g εκτος την μπαταρια που τρεχει παλι σαν νερακι
-
Παράθεση από sideris20250: “Κάτι άσχετο με την ρομ αυτά τα αρχεία τι είναι Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” [URL][/URL] Θέλω να πω ότι μπορώ να τα σβήσω Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι άσχετο με την ρομ αυτά τα αρχεία τι είναι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7698/ Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σήμερα που έκανα μία βόλτα με το ποδήλατο εντόπισα πάλι σφάλμα στο GPS μέσω της εφαρμογής Runtastic στην αρχή άρχισε να δουλεύει κανονικά αλλά μετά το 4 km κόλλησε και παρατήρησα το εξής για να μην κολλάει η εφαρμογή και να γράφει κανονικά την διαδρομή η οθόνη πρέπει να μένει ανοιχτή άρα και στην προηγούμενη μάλλον rom αυτό πρέπει να ήταν το πρόβλημα θα είναι κάποιο μπακ τις rom και της προηγούμενης αλλά και της τωρινή Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
8e7fffc9350928927218b0736da737d5.jpg Τελικά η μπαταρία δεν κρατάει όπως η προηγούμενη rom στο redmi note 3g Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα ολα οκ με αυτην την ρομ εφτιαξε και το gps στις εφαρμογες που χρησιμοποιοω για το ποδηλατο (runtastic mymapride ) πλεον δειχνει παλι κανονικα
-
Παράθεση από geobas: “ Κι' εγώ έχω και το redmi note 3g ( κινητάρα κι' αυτό ) . Ποιος ξέρει...... κάποιος άγνωστος παράγοντας . Μια ιδέα θα ήταν να απεγκαταστήσεις το rundasticκαι να το ξαναεγκαταστήσεις ή ακόμα να βάλεις μια από τις τελευταίες Ελληνικές Ρομ . ” 5.11.12 φοραω και φοβαμαι μηπως ειναι κανενα μπακ της ρομ διοτι ειναι η καλυτερη το τελευταιο 3 μηνο που με βγαζει 1,5 μερα χαλαρα η μπαρια και δεν θα ηθελα να την αλαξω