Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 435.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από sideris20250: “Το GPS τελικά που το δοκίμασα και με τα πόδια με 2 εφαρμογές μου έδειξε άλλον ντι άλλον από σήμερα περνάω μέσα από τα κτίρια σπίτια αλλά ποτέ από τον δρόμο για κοιτάξτε το διότι το κινητό το έχω και για κοντέρ στο ποδήλατο και πρέπει να κουβαλάω και δεύτερη συσκευή ” Ποια εφαρμογή (πλοηγό) χρησιμοποιείς ? ” για πλοηγηση χρησιμοποιο το HEREmap της nokia αλλα οταν κανω ποδηλατο εως τωρα ειχα το runt…
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από sideris20250: “Το GPS τελικά που το δοκίμασα και με τα πόδια με 2 εφαρμογές μου έδειξε άλλον ντι άλλον από σήμερα περνάω μέσα από τα κτίρια σπίτια αλλά ποτέ από τον δρόμο για κοιτάξτε το διότι το κινητό το έχω και για κοντέρ στο ποδήλατο και πρέπει να κουβαλάω και δεύτερη συσκευή ” Ποια εφαρμογή (πλοηγό) χρησιμοποιείς ? ” για πλοηγηση χρησιμοποιο το HEREmap της nokia αλλα οταν κανω ποδηλατο εως τωρα ειχα το runtastic αλλα ελεγα μηπως εφταιγε η εκδοση που φορουσ…
-
Το GPS τελικά που το δοκίμασα και με τα πόδια με 2 εφαρμογές μου έδειξε άλλον ντι άλλον από σήμερα περνάω μέσα από τα κτίρια σπίτια αλλά ποτέ από τον δρόμο για κοιτάξτε το διότι το κινητό το έχω και για κοντέρ στο ποδήλατο και πρέπει να κουβαλάω και δεύτερη συσκευή
-
kaλησπερα βρηκα και μια ατελια της ρομ μαλλον ειναι η ακριβεια στο gps ειναι πολυ χαλια accuracy 18 σε redmi note 3g
-
Παράθεση από dimpet: “Σε ψαχούλεμα έπεσα σε αυτό.. Πού αφορά την μπαταρία.. Έχει αναφερθεί ξανά ; Hongmi 1 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7310/ ” τα ιδια εχει και το redmi note 3g
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από sideris20250: “το θεμα δεν ειναι τα μηνυμα που ερχετε στο κινητο απο το tapatalk αλλα δεν ξερω σε εσας εμενα μολις πατησω για να δω το μηνυμα-σχολιο δεν φορτονει η σελιδα του φορουμ ενω το εχω και για αλλα σαιτ τα ανοιγει κανονικα ” Και μένα μία από τα ίδια, δηλαδή στο tapatalk ενω μου ανοίγει άλλα forum, το xiaomi-miui.gr δεν το ανοίγει καθόλου. Απορίας άξιον αυτό συμβαίνει μόνο από το δικό μου router Tp-link (TD-W8970), από το router του αδερφού μου μπαίν…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geobas: “Αρχηγέ , δεν έχω λόγια . Καλά μιλάμε για όχι απλά V.I.P. service , αλλά εδώ που τα λέμε πρωτάκουστο . Να ΄σαι καλά . ” Κοίτα, στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία εφαρμογή - αντικατάστατο κατά κάποιο τρόπο του Tapatalk που θα τα έχει όλα.Θα μπει μέσα στις Ελληνικές ROM ως εφαρμογή και θα έχει μερικές από τις παρακάτω δυνατότητες. - Browser (μόνο για την κοινότητά μας) - Facebook (MIUIHELLAS) - Twitter (Miui_hellas) - Google+ (Xiaomi Miui Hellas) - Youtu…
-
Παράθεση από geo88: “Παράθεση από sideris20250: “να σου πω την αληθεια το whatsapp δεν το δουλευω ποτε το push notification σε messenger αυτο δεν ξερω τι ειναι διαφωτησε με σε παρακαλω ” Ειναι οι ειδοποιήσεις όταν έρχεται νεο μήνυμα ή κάποια ειδοποίηση από την εφαρμογή γενικότερα. ” ολα ερχονται κανονικα π.χ απο το tapatalk κανονικα απο fb απο το mesenger του fb και αυτο δουλυει κανονικα και η μπαταρια με ενα 12 ωρο πολυ καλη διαχηρηση ποσοστο 73% με συγκριση τις προηγουμενες ρομ παει πολυ καλα
-
Παράθεση από geo88: “Παράθεση από sideris20250: “kaλημερα ολα καλα γι ατην ωρα στο redmi note στο ρολοι πλεον βγαζει ελληνικα αλλα στην μπαταρια στο μενου Διαχ. χρησης μπαταριας εφαρ. εκει τα βγαζει στα κινεζικα για την μπαταρια δεν θα πω τιποτα διοτι θα το δουλεψω 2 μερες και μετα θα σας πω πως παει ” Καλημέρα,απο push notification σε messenger ,whatsapp κτλπ υπάρχει κάποιο πρόβλημα? ” να σου πω την αληθεια το whatsapp δεν το δουλευω ποτε το push notification σε messenger αυτο δεν ξερω τι ειναι…
-
kaλημερα ολα καλα γι ατην ωρα στο redmi note στο ρολοι πλεον βγαζει ελληνικα αλλα στην μπαταρια στο μενου Διαχ. χρησης μπαταριας εφαρ. εκει τα βγαζει στα κινεζικα για την μπαταρια δεν θα πω τιποτα διοτι θα το δουλεψω 2 μερες και μετα θα σας πω πως παει
-
Παράθεση από GnF: “Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα! βρηκα ενα αμεταφραστο κομματι στη rom στο ξυπνητηρι οταν πας να το απενεργοποιησεις (δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος) ” Αυτό το είχα δει στη 5.11.1, αλλά όχι στην 5.11.5... Εσύ ποια έχεις? ” την 5.11.5 ” είναι όντως στα αγγλικά το συγκεκριμένο. Στο search γιατί αν έχουμε το τηλέφωνο στα αγγλικά είναι όλα αγγλικά ενώ αν το γυρίσουμε στα ελληνικά βλέπουμε κινέζικα να πετάγονται σε διάφο…
-
καλημερα σας θα γινει τιποτα με το θεμα της μπαταριας σε redmi note 3g η ειναι πλεον παλιο μοντελο και δεν τους ενδιαφερει τους κινεζους αυτη η συσκευη διοτι στις 2 τελευταιες rom η μπαταρια δεν βγαζει ουτε μερα η καλυτερα ουτε 12ωρο
-
Παράθεση από sso: “Να μπεις στο recovery μπορείς; Είτε από κλειστό τηλ. είτε μέσα από την Ρομ (Εργαλεία/Αναβάθμιση/τρεις τελίτσες/Επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery) ” καλημερα τι λεει η καινουρια ρομ η μπαταρια πως παει?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μα του RedMi Note 3G όπως και το RedMi 1S / RedMi 1-Hongmi οι GTV ROMs που παίρνουν είναι βασισμένες σε Stable εκδόσεις... ” 4,4,2 ομως δεν ριναι αλλα ειναι σε 4,2,2 παντα μιλαω για το redmi note 3g
-
καλημερα ολα καλα στο redmi note 3g εκτος την μπαταρια οι δυο τελευταιες ρομ την κατεβαζουν σαν σφηνακι
-
καλησπερα και απο εμενα τα μονο που παρατηρησα στην τελευταια ρομ ειμαι οτι πλεον η μπαταρια φευγει σαν καταρακτης χωρις να κανω τιποτα με ανοιχτα μονο τα δεδομενα και 5 κλησεις απο τις 07¨00 το πρωι 100% στις 1700 το απογευμα επεσε στο 25% πρωτη φορα με συνβαινει αυτο και ενα δευτερο η περιστροφη της οθονης γυριζει με το παραμικρο σε redmi note 3g
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sideris20250: “καλησπερα ερωτηση αν επιλεξω μεσα απο το κινητο οπως εκανα παλια την ρομ (επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης) θα μου την παρει κανονικα η πρεπει να την κανω μεσω ρεκοβερι για το redmi note 3g” Εξαρτάται από ποιά rom φοράς τώρα...” την 5,10,8
-
καλησπερα ερωτηση αν επιλεξω μεσα απο το κινητο οπως εκανα παλια την ρομ (επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης) θα μου την παρει κανονικα η πρεπει να την κανω μεσω ρεκοβερι για το redmi note 3g
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geo88: “Καλησπέρα,εγκατέστησα την τελευταία developer στο redmi note 3g και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ιντερνετ(wifi και 3g).Ενώ δείχνει να είναι συνδεμένο δεν έχει internet δοκίμασα και με παλαιότερες developer αλλα πάλι το ίδιο. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα?” Εμένα μου δουλεύει κανονικά και το WiFi αλλά και τα δεδομένα Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα στην παρεα στο redmi note 3g ολα λειτουργουν κανονικα με την 5,10,8 το μονο που παρατηρησα ειναι οτι μετα απο 10 λεπτα αρχιζει παλι να ξαναζεστενετε η περιοχη της καμερας