Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 435.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από sideris20250: “Δηλαδή σε ποια πόλη είσαι και δεν έχεις vdsl” Πάντως για μένα και τον @GR_Macedon εντός Θεσσαλονίκης .... vdsl γιοκ!!!” Ενώ στο θρακησταν έχουμε vdsl τα τελευταία 3 χρόνια Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από aleksgiab: “κανω και αλλη δουλεια ταυτοχρονα..το χομπυ με τις ιτσοσελιδες...και δεν φτανει η vdsl γμτ” Αααα... έχεις και VDSL... Εγώ ακόμα με ADSL είμαι.... (Τον Αύγουστο είχαν βάλει απο τον ΟΤΕ χαρτιά στη γειτονιά, ότι θα γίνουν έργα για οπτικές ίνες... αλλά ακόμα ούτε τρύπα δεν έχουν ανοίξει...)” Δηλαδή σε ποια πόλη είσαι και δεν έχεις vdsl Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλημερα το μονο που ειδα μεχρι τωρα με την 5.9.26 ειναι οτι η μπαταρια απο το 100% που ηταν το πρωι που το εβγαλα απο την μπριζα με ανοιχτα μονο wifi & gps και το τηλεφωνο επεσε στο 84% με 2 κλησεις και ενα σερφαρισμα στο fb
-
καλησπερα μολις εβαλα την 5,9,24 και το μονο που κανει το τηλεφωνο ειναι να παιρνει τα πιν απο τις καρτες και να γυρναει στην κλειδωμενη επ. εργασιας και ουτο καθε εξης δηλαδη εχει bug η ρομ μην την βαζετε ειδικα σε redmi note 3g
-
καλησπερα μολις εβαλα την 5,9,24 και το μονο που κανει το τηλεφωνο ειναι να παιρνει τα πιν απο τις καρτες και να γυρναει στην κλειδωμενη επ. εργασιας και ουτο καθε εξης δηλαδη εχει bug η ρομ μην την βαζετε ειδικα σε redmi note 3g
-
Παράθεση από George Kafetzopoulos: “Η συσκευή τρέχει την τελευταία ρομ για αυτό έγραψα σε αυτό το νήμα” ολοι σχεδον τρεχουμε την τελευτεα ρομ αλλα δεν ξερουμε τι συσκευη εχεις εσυ εγω π.χ. εχω το redmi note 3g εσυ?
-
καλημερα η 5,9,17 πολυ καλη η διαχηριση μπαταριας και η ρομ και το καλυτερο ειναι πως δεν μου καιγετε πλεον το πισω σημειο της καμερα οπως γινοταν με τις προηγουμενερς ρομ
-
καλημερα αν και εχω γραψει και πιο πισω κατι σελιδες θελω να πω για την 5,9,1 σε redmi note 1w οτι ειναι η καλυτερη ρομ που εχει βγει ως τωρα πολυ καλη διαχιρηση της ρομ και ειδικα της μπαταριας με ολα ανοιχτα και με παιχνιδι μου κραταει 2 ημερες ανετα
-
καλησπερα η 5,9,1 τελικα πολυ καλη και σε διαχηρηση της μπαταριας και στην ρομ
-
καλημερα μολις εβαλα την 5.9.1 και ακομη δεν μπηκε η ρομ βλεπω παλι να ζεστενετες το τηλεφωνο αλλα εχει καλυτερη διαχηριση της ρομ απο οτι η 5,8,27 που πρωτη φορα ενιωσα να σερνετε το τηλεφωνο μετα απο 1,5 χρονο στο xiaomi redmi note 1w
-
Παράθεση από sso: “Μπορεί κάποιος φίλος με Redmi Note 3G να δει αν στις επαφές πατώντας κάποιο γράμμα πηγαίνει στο γράμμα που πατήσαμε; (πχ αν θέλουμε να βρούμε την επαφή Παπαδόπουλος πατάμε στο Αλφάβητο το Π και μας πάει στις επαφές που αρχίζουν από Π) Σε μένα με την 5,8,27 δεν δουλεύει. Νομίζω και με την 5,8,20 δεν δούλευε!” εμενα δουλευει κανονικα οποιο γραμμα και να πατησω στην 5,8,27
-
kalησπερα πστε μου ενα τροπο αλλα αναλυτικα πως βαζουμε την ρομ μεσα διοτι δεν μπορω το τηλεφωνο τωρα ειναι στην θεση ποια απο τα κουμπια πρεπει να πατησω για να παρει την ρομ? 1,install 2. wipe 3.backup 4restore 5 mount 6 file manager 7 advanced 8 reboot ας με βοηθησει καπιος διοτι απο τον οδηγο που λετε δεν καταλαβα τιποτα παταω ινσταλλ και στο τελος μπου falled γιατι?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από filthydwarf: “δεν βρίσκω στα themes πως αλλάζεις μόνο ένα μέρος του όπως πχ το lock screen , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αν το βρω?” Στα Θέματα (Themes) πάτησε στο πράσινο κυκλάκι με το τρίγωνο.” το κακο ειναι οτι δεν το εμφανιζει συνεχεια το κουμπι που λεγετε mix
-
καλησπερα απο το μεσημερι προσπαθω να ανοιξω το τηλεφωνο και ειναι συνεχεια κολλημενο στο MI στην μεση τις οθονης και δεν κανει τιποτα
-
τελικα το τηλεφωνο κολησε στο αρχικο σημα MI mi.com γιατι δεν πρωχοραει να ανοιξει?
-
καλημερα διαβασα τις τελευταιες 10 σελιδες και δεν πολυκαταλαβα και πολλα αξιζει να μπει αυτη η ρομ (GTV_5.8.20 MIUI V7) η να περιμενουμε την επομενη εβδομαδα
-
καλημερα και καλη εβδομαδα ενα ασχετο με το θεμα εχω μια μπαταρια της xiaomi 5200 πως κλεινει η ρημαδα για να σβεισουν τα φωτακια παταω το μπουτον αλλα τα φωτα αναβοσβηνουν
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Στο NOTE 3G πως αλλάζουμε το pin2 της sim; Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.” ρυθμισεις ----- ασφαλεια και απορρητο ---- πατας την δευτερη καρτα και στο υπομενου εχει κλειδωμα καρτας σιμ και αλαγη κωδικου πιν
-
Παράθεση από teoulas: “Παίδες γιατί στη γραμμή κατάστασης-οργάνωση διακοπτών κάθε φορά που πατάω κάτι όπως πχ GPS, φακό, δόνηση κλπ επιστρεφει. Ενώ στην προηγούμενη Ρομ παταγα όσα κουμπιά ήθελα και το επέστρεφα εγώ Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” se εμενα δουλευει κανονικα