Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 435.
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “εκανα το λαθος σημερα και εβαλα navigator στο ριζακι για δοκιμη για δρομο κανα 20λεπτο - 30λεπτο.πραγματικα νιωθω τυχερος πως και δεν εκανε κανα μπαμ.οταν το επιασα μιλαμε εκαιγε απιστευτα.τι παιζει βρε παιδια με αυτο το θεμα; γτ ετσι; οκ μπορει να ακουστει και αστειο αλλα οκ μην κανει και κανα μπαμ στα μουτρα μας.με τοση θερμοκρασια επανω στην μπαταρια δεν το θεωρω και οτι καλυτερο εγω προσωπικα.υπαρχει και κανα αππ να στειλω και κανα screen αφου το δοκιμασω παλι να…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από bourcos: “Παιδιά Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο - Κατάσταση Δεν απεικονίζει πληροφορίες. Rom 5.7.26 Developer REMDI NOTE 3Ġ WCDMA. Επίσης κάτι δεν μου αρέσει στο πληκτρολόγιο, λατινικοί χαρακτήρες κεφαλαία και μικρά, παρατεταμένη πίεση.” Το ίδιο και στο Note Pro!” Το ίδιο και στο mi3.” καλημερα σε εμενα τα δειχνει ολα σε redmi note 3g Screenshot by Lightshot
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από cy67: “Παράθεση από mparaxir: “Ερώτηση βρε παιδιά είμαι διακοπές, αλλα το βραδάκι όταν γυρνάω αργά θα ήθελα να δω καμία ταινία. Το κινητό μας δυστηχως δεν συνεργάζεται με πρόγραμμα utorent να κατεβάζω καμία ταινιουλα να δω. Κανείς καμία ιδέα;” ταινίες απο torrent κατεβάζει. To εχω κάνει με προγράμματα που βρίκα εύκολα στο play store. Δεν μπορώ τώρα να σου τα πω γιατι το τηλέφωνο μου ειναι χαλασμένο. Ήταν παντός πολυ εύκολη αναζήτησή.…
-
Παράθεση από teoulas: “Παράθεση από teoulas: “Η φραγή των απορρήτων αριθμών και των εξαιρέσεων δεν λειτουργεί καθόλου. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εκτός απο την φραγή δεν βλέπω να λειτουργει και όταν έχω αναπάντητες. Δεν τις εμφανίζει στην αρχική οθόνη Για να συνοψίσω βλέπω οτι έχει θέματα στις: Αναπάντητες (δεν τις εμφανίζει), 2. Φραγές (δεν παίζουν), 3. Νυχτερινή λειτουργία (δεν παίζει)” για την φραγη δεν ξερω αν δουλευει και δεν με ενδιαφερει αυτο αλλα τις αναπαντ…
-
καλημερα ολα ΟΚ με την 5,7,9, η δονιση η διαχηριση της ραμ σε redmi note 3G
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από sideris20250: “kαλημερα οταν βγηκε η κιτκατ ελεγαν οτι θα εχει μικρη χορητικοτητα μνημης με την 5,7,2 η μνημη ραμ ειναι συνεχεια απο 60% εως 82% σε redmi note 3g για πιο λογο γινετε αυτο” Και τι πρόβλημα σου βγάζει η χρήση του 60-80% της μνήμης;” δεν μπορεσα να καταλαβω τιποτα διοτι το τηλεφωνο παει σφαιρατο αλλα ειναι πρωτη φορα που βλεπω την ραμ τοσο ψηλα
-
kαλημερα οταν βγηκε η κιτκατ ελεγαν οτι θα εχει μικρη χορητικοτητα μνημης με την 5,7,2 η μνημη ραμ ειναι συνεχεια απο 60% εως 82% σε redmi note 3g για πιο λογο γινετε αυτο
-
καλημερα με την 5,7,2 ειδα οτι το GPS ενω κλειδωνει σε 7 δευτερολεπτα παρα πολυ καλο αυτο και ενω σημερα το απογευμα μου εχανε το σημα στα καλα καθουμενα στην εφαρμο runtastic
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Διαβασα το παρακατω για το redmi note 3g. Ισχυει; Η τελευταία έκδοση (MIUI 5.7.2) κρύβει μια νέα έκπληξη. Ένα νέο bug εμφανίστηκε στην έκδοση MIUI 5.6.29 και παρέμεινε. Δεν λειτουργεί η δόνηση. Στάλθηκε από το MK808B Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” μολις βαλα την 5,7,2 και οντως διαπιστοσα οτι δεν δουλευει η δονηση στον ηχο κλησης αλλα την δουλευει στο ξυπνιτιρι πως γινετε αυτο δεν ξερω
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Διαβασα το παρακατω για το redmi note 3g. Ισχυει; Η τελευταία έκδοση (MIUI 5.7.2) κρύβει μια νέα έκπληξη. Ένα νέο bug εμφανίστηκε στην έκδοση MIUI 5.6.29 και παρέμεινε. Δεν λειτουργεί η δόνηση. Στάλθηκε από το MK808B Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” εγω που φοραω την 5,6,25 δεν ειδα να μην δουλευει η δονηση το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι η ραμ δουλευει πολυ ψηλα δηλαδη 1,1 γιγαμπαιτ και το gps αργει αισθητα να κλειδωσει κατ αλλα ολα μελι γαλα
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από GR_Macedon: “Στο Xiaomi Note 3G με την 5.6.18 η μπροστά κάμερα (selfie) τραβάει τις φωτογραφίες ανάποδα (καθρέπτης). Ισχύει και σε άλλους; Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.” Σε μένα ΔΕΝ ισχύει. Τραβάει κανονικά.” kai se emena κανονικα τραβαει η μπροστινη καμερα
-
Screenshot by Lightshot καλησπερα σε αυτη την φωτογραφια μου δειχνει το CPU-Z ΟΤΙ εχω 4,59 ιντσες οθονη ενω το κινητο μου ειναι το redmi note 3g 5.5 ιντσες για πιο λογο μου το δειχνει ετσι?
-
Παράθεση από sideris20250: “καλημνερα σημερα το πρωι εβαλα την 5.6.18 ειδα μια ολοκληρη ταινια χωερις να με ζεστενη το χερι οπως εκαναν οι προηγουμενες οχι απο ταινιςες αλλα απο παιχνιδι η μπαταρια ειδα να μην κατεβαινει γρηγορα τωρα που γραφω εχω 29% απλος οι διακοπτες μεσα στα μενου πλεον δεν εχουν χρωμα ειναι τελιως λευκα ενω παλια ειχαν ενα κεραμιδι χρωμα η ραμ παει πολυ καλα 1400 /2000 ελευθερη ολα αυτα σε xiaomi redmi note 3g” τελικα εχει καποια κοληματα και αυτη η ρομ 1 ενω ανοιγω το wifi…
-
καλημνερα σημερα το πρωι εβαλα την 5.6.18 ειδα μια ολοκληρη ταινια χωερις να με ζεστενη το χερι οπως εκαναν οι προηγουμενες οχι απο ταινιςες αλλα απο παιχνιδι η μπαταρια ειδα να μην κατεβαινει γρηγορα τωρα που γραφω εχω 29% απλος οι διακοπτες μεσα στα μενου πλεον δεν εχουν χρωμα ειναι τελιως λευκα ενω παλια ειχαν ενα κεραμιδι χρωμα η ραμ παει πολυ καλα 1400 /2000 ελευθερη ολα αυτα σε xiaomi redmi note 3g
-
καλημερα και καλη εβδομαδα η 5,6,4 δουλευει αψογα σε ολα το θεμα με την μπαταρια και εδω ειδα πως παλι μια μερα με το ζωρι την βγαζει η μπαταρια δεν πεφτει καθολου μονο αν εχεις κλειστα GPS,DATA,WIFI, σε 2 ωρες σημερα η μπαταρια ειναι στο 100% και εχω κανει μονο 3 κλησεις
-
σε πρωτη φαση η 5,5,29 στο αντουτο με εδωσε 32000 συνολικη καταταξη ενω η 5,6,4 με εδωσε 30900 σε ρεντμι νοτ 3τζι
-
Παράθεση από fanatic: “Δυο μέρες προσπαθώ να κατεβασω μέσω ota και οι servers σέρνονται. Μπορεί να γίνει κάτι γι αυτό; Sent from my MI PAD using Tapatalk” κατεβασε την στο πισι και απο εκει με καλοδιο στο κινητο παρα με το οτα εγω δεν εχω βαλει ποτε μα ποτε μεσω οτα ουτε μια ρομ
-
Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από MIUI_ART: “Από το Recovery και να έχεις έτοιμη την ROM στην SD_Card να κάνεις αμέσως μετά Install Zip (Flash) της ROM.” μια ερωτηση αν βαλω την 5,5,29 χωρις να κανω αυτο Screenshot by Lightshot τι θα γινει σε redmi note 3 g” δεν το διατυποσα σωστα απο 5,5,24 να βαλω την 5,5,29 πρεπει να κανω factory reset/defaults η μεσω ρακοβερι οπως περασα και την 5,5,24
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Από το Recovery και να έχεις έτοιμη την ROM στην SD_Card να κάνεις αμέσως μετά Install Zip (Flash) της ROM.” μια ερωτηση αν βαλω την 5,5,29 χωρις να κανω αυτο Screenshot by Lightshot τι θα γινει σε redmi note 3 g
-
Παράθεση από Deus164: “μέχρι στιγμής η 5.5.29 φαίνεται να τα πηγαίνει καλά και γενικά η διάρκεια της μπαταρίας στο mi3 φαίνεται να έχει βελτιωθεί στις τελευταίες rom ενδεικτικά χθες το βράδυ που δεν πέρναγε η ώρα στη δουλειά με μπαταρία 93% κατέβασα από data την 5.5.29 από recovery πήρα backup both system & data έκανα install με 2 ώρες ομιλία, σχεδόν άλλες 2 ώρες browsing και μια ώρα περιπου οθόνη ψάχνοντας διαφορα στο λειτουργικο και αρχεία αυτή την στιγμή η μπαταρία είναι στο 66% προχθές πάλι …