Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 435.
-
Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από karamela: “Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από karamela: “ΑΝ μπορείς (ή κα΄ποιος άλλος) να γίνεις πιο αναλυτικός γιατί έχω λογαιασμό και προσπαθώ να βρω settings να είσάγω αγαπημένα στον στοκ πλοηγό αλλά δενν μπορώ! Ευχαριστώ” Screenshot by Lightshot χωρις να κανω καμια ρυθμιση μου βγαζει τους σελιδοδεικτες μονο του” Με ποια εέκδοση είσαι;miui.εμένα δίπλα απ τις καρτέλες "δημοφιλή" "γρήγοροι σύνδεσμοι" έχει μία καρτέλα "Βίντεο" και όχι σελιδοδεικτες”…
-
Παράθεση από karamela: “Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από karamela: “ΑΝ μπορείς (ή κα΄ποιος άλλος) να γίνεις πιο αναλυτικός γιατί έχω λογαιασμό και προσπαθώ να βρω settings να είσάγω αγαπημένα στον στοκ πλοηγό αλλά δενν μπορώ! Ευχαριστώ” Screenshot by Lightshot χωρις να κανω καμια ρυθμιση μου βγαζει τους σελιδοδεικτες μονο του” Με ποια εέκδοση είσαι;miui.εμένα δίπλα απ τις καρτέλες "δημοφιλή" "γρήγοροι σύνδεσμοι" έχει μία καρτέλα "Βίντεο" και όχι σελιδοδεικτες” με την gtv 4.9.5.
-
Παράθεση από karamela: “ΑΝ μπορείς (ή κα΄ποιος άλλος) να γίνεις πιο αναλυτικός γιατί έχω λογαιασμό και προσπαθώ να βρω settings να είσάγω αγαπημένα στον στοκ πλοηγό αλλά δενν μπορώ! Ευχαριστώ” Screenshot by Lightshot χωρις να κανω καμια ρυθμιση μου βγαζει τους σελιδοδεικτες μονο του
-
Παράθεση από karamela: “Στην ενότητα " μπαταρία" δεν φαίνονται πια oi ώρες που το κινητό είναι αναμμένο από την τελευταία φόρτιση. Επίσης , πως μπορώ να μεταφέρω τους σελιδοδείκτες από τον επιτραπέζιο υπολογιστή στον στοκ πλοηγό της Xiaomi?” για την μπαταρια δεν ξερω αλλα οι σελιδοδεικτες τους παιρνει μονος ο πλοηγος του xiaomi αρκει να εχεις συνδεση στην google
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VangX: “Γιατί ενώ κάνω στο HongMi (GTV 4.9.5) ακριβώς τα βήματα που αναφέρονται στον Οδηγό Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων συν τη διαγραφή των εφαρμογών , μετά την επανεκκίνηση σχεδόν όλες οι εφαρμογές είναι στη θέση τους και μόνο οι ρυθμίσεις, οι λογαριασμοί και οι φάκελοι έχουν χαθεί ? Θέλω να διαγράφουν τα πάντα να γίνει σαν καινούριο.” Αν θέλεις πραγματικό Wipe, έχω φτιάξει ένα τέτοιο αλλά πρέπει να ακολουθήσεις ακριβώς τα βήματα που θα σου πώ. - Κατεβ…
-
ερωτηση την 3,20 που μπορω να την βρω διοτι εβαλα την 4,9,5, σε redmi note και παρατηρησα τα εξης μου τρωει πολυ γρηγορα την μπαταρια και σε υπογεια μεεσα δεν εχω καθολου σημα
-
Παράθεση από geotok: “Εβαλα τη 6.01 4.8.29 σε mi3. Στην διαδικασία πριν το τελικό περασμα μου ζήτησε να κάνω κάτι στο system 2 και το είχε σαν προεπιλογή το no και άλλη μια επιλογή yes. Πάτησα no γιατί κάπου έλεγε ποιο κάτω ότι η επιλογή δεν είναι αντιστρεψιμη. Μετά αφού ολοκλήρωσε μπήκε κανονικά, ξέχασα να πω ότι είπα να κάνει και wipe cash και data, αλλά διαπίστωσα μια αλλαγή στο πλήκτρο από τα τρία κάτω του τηλεφώνου το αριστερό το οποίο δεν με βγάζει στις ρυθμίσεις αλλά στην επιλογή όταν πατ…
-
καλημερα αυτη η 4,9,12 τι παραπανω εχει απο την 4,9,5
-
ευχαριστω για την ρομ η αναβαθμθισει τελιωσε σε 1 λεπτο αλλα μην την κατεβαζετε μεσω ota διοτι δεν την παιρνει σωστα την ρομ και κολαει το τηλεφωνο
-
πατα 2 με 3 φορες το κουμπι που ανοιγει την συσκευη αλλα συνεχομενα και θα επανελθει στα φυσιολογικα του
-
σε ποια σελιδα ειναι τα χαρακτηριστικα της ρομ για redmi note
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από ev3rflow: “Υπάρχει ένα ζητηματάκι με τα links. >>Αυτό<< θα πρέπει να δουλεύει” να ξερετε και αυτο το προστατευτικο χαραζετε το εχω ενα μηνα και παραπανω αλλα αν και χοντρη σε παχος η οθονη δουλευει αψογα
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Παράθεση από mAthosalas: “Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα, για όσους ενδιαφέρονται, σε πάρα πολύ καλή προσφορά υπάρχει από εδώ, Tempered glass screen protector για το Xiaomi Redmi Note, με κόστος μόλις 3,07€ !!! Εγώ παρήγγειλα ήδη 2......” Τι ακριβως είναι αυτό; Σε τι χρησιμεύει; Η ευαισθησία της οθόνης στην αφή επηρεάζεται;” Προστατευτικη μεμβράνη για την οθόνη, όχι δεν επηρεάζει.....” δεν ανοιγει το σιτε
-
δεμ ξερω αν ειναι σωστο το μερος για την εξης ερωτηση γιατι ενω εχθες εβαλα την 3,21 σε μερικες εφαρμογες με πεταει εξω το ιδιο προβλημα με το εφτιαχνε και η 3,15 συγνωμη για την ενωχληση το τηλεφωνο μου ειναι redmi note
-
και ο επαγγελματιας τι τα θελει τα δυο τα νουμ,ερα για να καταλβω και εγω διοτι τοσα χρονια δεν με χρειαστηκε ποτε το δευτερο νουμερο σαν επαγγελματιας μιλαω
-
redmi note
ΜήνυμαΑ και κάτι ακόμα είναι τελείως πλαστική αλλά δεν φαίνεται καθόλου αξίζει τα λεφτά της
-
redmi note
ΜήνυμαΚαλή είναι απλός με χαλάει ότι το ηχείο το έχει από την κάτω πλευρά κατά τα άλλα είναι μια κομψή και ωραία θήκη καπάκι
-
redmi note
Μήνυμααγορασα την 4 κατα σειρα και σε 15 μερες την ειχα στα χερια ου
-
redmi note
Μήνυμαερωτηση την εφαρμογη foldermount να την κρατησω η πλεον ειναι περιτη η καρτα ειναι class10
-
redmi note
Μήνυμαsso ενω εβαλα και αυτο [Redmi Note Pro] Default Storage Switch To External SD Card!!! - Redmi Note - MIUI Official Community που λες τωρα στο κινητο δειχνει οτι εχω 30,80 gb χορο αποθηκευσης στην συσκευη αλλα δεν δειχνει τις εφαρμογες να πειγενουν στην sd καρτα ?