Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 435.
-
Μου εμφανίζει σε ένα άλλο flash not suppirted και το command που έβαλα είναι το εξής fastboot flash recovery recovery.img και γίνεται αυτό που εξήγησα
-
Screenshot by Lightshot ενω βαζω το recovery zipαρισμενο δεν μ το κανει flash
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από sideris20250: “Και πως το φλασαρω ” Προς τη μέση ειναιΓενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi ” για το redmi note 3g δεν εχει ρεκοβερι ποιο να βαλω
-
Και πως το φλασαρω
-
Πού μπορώ νά βρω το ρεκοβερι γιάredmi note 3g
-
καλημερα το πρωι ενω ειχα το κινητο στην πριζα πηγα να το ανοιξω ενω κανονικα επρεπε να ανοιξει με το ξυπνητιρι δεν μου εκανε τη χαρη αλλα και παλι δεν ανοιγε πατησα volume+power και μπηκε στο κινεζικο ρεκοβερι και ενω πηρα ολες τις σειρες πατα το ενα πατα το αλλο τελικα ανοιξε το τηλεφωνο αλλα στην αρχικη του μορφη ετσι το εστυησα απο την αρχη αφου ηρθε στα συγκαλα του η ρομ που φορουσα ηταν η 6,10,13 την φορεσα την τριτη διοτι αυτες οι ρομ η τωρινη και η προηγουμενη πανε σφαιρα σε ολα και στην…
-
Παράθεση από giannhs7: “@dnomikos Απο εδω μεσα κανεις δεν εχει βαλει την εκδοση που εβαλα εγω στο xiaomi redmi note 2 και ετσι δεν μπορω να βρω καποιον για να μου πει τι να κανω και αν οντως εχει και εκεινος το ιδιο θεμα. Οποτε πιστεύω οτι πρεπει να το ψαξετε, διοτι αν δεν γινει τιποτα θα γυρησω σε αυτην που ειχα πριν αναγκαστικα. ” το σωστο ειναι να διαβαζεις και κανενα μηνυμα και μετα να λες οτι θελεις εγω πρωσοπικα εχθες σου ειπα τι να κανεις για τα λεντ κασι βλεπψ σημερα ακομα ρωτας τι κανου…
-
πολυ καλη αυτη ηεκδοση σε REDMI NOTE 3G το μονο κακο που εχει αν και ξαναεβαλα χειροκεινητα τις ρυθμηεις για τα δεδομενα δεν μπορω να πιασω Η+ με τιποτα κατα αλλα το τηλεφωνο παει σφαιρα =============== Μαρ 1st 2017, 1:39am =============== Παράθεση από giannhs7: “Λοιπον μιας και εχω εγκαταστησει την παρακατω ρομ, παρατηρησα μερικα πραγματα : 1)τα led ειδοποιησεων δεν δουλευουν παρα μονο αυτο της φόρτισης 2)ενω αλλαζω την εικονα στο screen lock ενω δηχνει οτι αλλαζει στην ουσια δεν αλλαζει 3)εμφα…
-
Ερώτηση γιατί στην ενημέρωση του miui γράφει stable 945c471d681b45414e3a7869ee635ff4.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση γιατί γράφει stable Στην έκδοση miui. 8484a85d55b783d592ed27bf238f442d.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλημερα και απο μενα εβαλα την τελευταια ρομ στο redmi 3s ολα απλος παρατηρησα οταν σερφαρω μου κολαει το κινητο σε γκρι αποχροση η οθονη και για ξεκοληση παταω κανα2 λεπτα συνεχομενα το κουμπι της εντασης και το παουερ για κλεισει και να αξανανοιξη μονοτου γιατι τοκανει αυτο
-
Τελικά αυτές τις ρομ γιατί τις βγάζουν τόσο καιρό αφού το τηλέφωνο μόνο κόλλημα είναι και τίποτα άλλο Redmi note 3G
-
Παράθεση από Bill Bekiaris: “Παράθεση από sideris20250: “ζητουσε τα τριπλασια για αυτο τον εδιωξαν ” Το διαβασες καπου αυτο ή ειναι μια υποθεση που κανεις? ” ειναι μια υποθεση που κανω αλλα λεω εγω σας πηγα εκει που θελατε και τωρα θελω περισσοτερα διοτι χωρις εμενα δεν θα ειχατε φτασει εδω μου τα δινετε και καθομαι αλλιως αντε γεια σας
-
ζητουσε τα τριπλασια για αυτο τον εδιωξαν
-
Παράθεση από dfoust: “Redmi note 3g όλα καλά και αυτήν την βδομάδα Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk ” dhλαδη δεν εχει κοληματα το κινητο το swift key δουλευει κανονικα και γενικα αν η ρομ παει στα 60mb δεν κολαει τα λεω αυτα διοτι τις τελευτες ρομ αυτα τα προβληματα εχει το κινητο =============== Ιαν 22nd 2017, 1:44am =============== σε redmi 3s περναει με φακτορυ ρεσετ. την ρομ που φοραει τωρα ειναι 6,9,22
-
σημερα έβαλα τό swift keyκαι είδα ότι τό κινητό κολλάει αφάνταστα γιά πιο λόγο γίνεται αυτό
-
2ce1d6ca1f715f96d8bf191737f6ea3c.jpge636182a2644376d3a9f78876a6e2155.jpg8404c93c2ba7005a186ca1315f59ec3a.jpg Με αυτήν τήν Ρομ έχω παρατηρήσει ότι ή μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα αν καί τό κινητό δουλεύει καλύτερα από τη προηγούμενη λιγότερα κολλήματα απλός ένα πρόβλημα πού μού κάνει είναι όταν με παίρνουν τηλέφωνο μετά τό 3 χτύπημα ανοίγει η οθόνη γιά νά απαντήσω όλα αυτά σέ redmi note 3G Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα εχω παρατηρησει μετα απο 3,4 μερες χρησης το κινητο αρχιζει να κολαει αφανταστα για πιο λογο γινετε αυτο σε redmi note 3g mexri kαι επανακινηση κανει μονο του
-
η ρομ μου φαινεται καλη απλος καπου καπου κολαει το τηλεφωνο και επανερχεται μετα απο 1 λεπτο η μπαταρια οπως την ξερουμε με απλη μεταχηρηση βγαζει 2 μερες με ουλ το βραδυ στην πριζα