Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 435.
-
Παράθεση από gkalen: “@sideris20250 Chrome σε αυτή τη συσκευή είναι θάνατος της ραμ .. Θα δουλεύεις πιο ελαφρύ Browser .. ” καλα τα λες αλλα εχω ολες τις διευθηνσεις απο το πισι για αυτο ο μπροσγουερ τις σαιομι υπαρχει για πισι για να τον φερω στα μετρα μου οπωσ τον χρομ ?
-
ola δουλευουν αψογα απλος οταν σερφαρω στον χρομ με πεταει ωρες ωρες εξω redmi note 3G
-
Καλημέρα μόλις πέρασα την ρομ μου φάνηκε λίγο αργεί η οθόνη και ο φλας πλειερ για πιο λόγο μπήκε και αν δεν χρειάζεται να τον σβήσω. Σε Redmi note 3g
-
apo την gtv σε xtrv μπορω να την βαλω χωρις φακτορυ ρεσετ φοραω την 6,11,10
-
Παράθεση από Giannisagal: “βρε παιδιά με REDMI NOTE 4G........ΒΡΕ παιδιάααααα........δεν έχει βάλει κάποιος από εσάς την 6.11.10 να δούμε αν είχε πρόβλημα όπως εγώ ώστε να διορθωθεί και να πάμε στην 6.11.17 ?????? Τι το έχουμε το XIAOMI GR ??????να το κλείσουμε το μαγαζί δηλαδή???? Άντε βοηθήστε........... Και ερωτω.........εμείς με την KIT KAT ψυχή δεν έχουμε??? Ερωτω,δεν έχουμε? Ομάδα GR ασχολιθειτε παρακαλώ και λίγο με εμάς τα φτωχαδακια με το KIT KAT παρακαλώ να γίνει και η ζωή η δική μας λί…
-
Καλησπέρα το τηλέφωνο σε αδράνεια και τρώει το 26%614a0937092832482917b68beccc1a89.jpg3ae879b4be6a4933642db193cd1e64e1.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΚαλησπέρα το redmi note 3g θα την πάρει αυτήν την XTRV η αυτής της εβδομάδας η ρομ ήταν η τελευταία? Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα όλα οκ σε redmi note 3g Την XTRV θα την πάρουμε εμείς ή θα μείνουμε με την GTV Το εικονίδιο του φόρουμ πιο από τα δύο να Κρατήσω το καινούργιο ή το παλιό
-
Παράθεση από Anritsu: “Καλημέρα . Σε gtv 6.10.27 δεν λειτουργεί το Led ειδοποίησης . Ανάβει μόνο στην φόρτιση . Σε προηγούμενες global stable και global dev ανάβε κανονικά . Από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένα .Νομίζω και κάπου προηγουμένως αναφέρθηκε αλλά δεν μπορώ να βρω σε ποια σελίδα . Redmi 3 S International EDIΤ : Μια αναφορά που είχα δει ήταν τελικά για άλλο τηλέφωνο . Διάβασα και τις 20 σελίδες του νήματος αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. ” καλημερα θα πας πυθμισεις/γραμμη καταστασης/διαχ…
-
καλησπερα ενας που εχει το redmi 3s και φορα την τελευταια ρομ μπορει να μου πει πως παει η ρομ τα υπερ και τα κακα διοτι θελω να την βαλω και βλεπω εχει πολλες σελιδες για διαβασμα
-
καλησπερα ερωτηση σε redmi 3s για να το κανω αναβαθμιση την ρομ παταω επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης ξεκηναει να κανει αποκρυπτογραφηση και μολις τελιωσεις πατηστε ενημερωση και το μυνημα λεει κρατηστε το τηλεφωνο ανοιχτο και θα διαρκεσει απο 5-20 λεπτα και μετα απο ενα λεπτο το τηλεφωνο ανοιγει αλλα δεν περνει την ρομ κανω κατι λαθος η πρεπει συναιχεια να κανω φακτορι ρεσετ
-
την ξανακατεβασα την ρομ και πλεον το μενου ειναι στα ελληνικα και ολα δουλευουν αψογα σε redmi note 3G
-
Παράθεση από ovelix11: “Την έβαλα κι εγώ. 2 παρατηρήσεις. Σε διάστημα 8 ωρών έχει κάνει μόνο του 2 επανεκκίνησεις μετά από πάγωμα για 15 περίπου δεύτερα και φαίνεται ότι ρουφάει περισσότερο μπαταρία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμένα από τις έξι το πρωί δεν μου έκανε το παραμικρό εκτός από τα αγγλικά στο μενού και δεν μπορώ να δω τα στοιχεία του κινητού
-
Το μενού είναι στα αγγλικά πλέον γιατί? Σε redmi note 3g και όταν πατάω να δω τα στοιχεία του κινητού μου βγάζει αναφορά 5c1b3dab35ed600ff014fd833c8f48a2.jpg 5de61c89707ee0a8dff341b49e82e365.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από vassia: “Παράθεση από drillerkiller: “Κι ένα μικρό bug. Το Led ειδοποιησεων δουλεύει, αλλά μόνο στο βιολετι χρώμα για όλες τις ειδοποιήσεις. Εννοείται ότι έχω άλλα χρώματα για κάθε ειδοποίηση π. χ. Για τις κλήσεις έχω πράσινο. Το πράσινο βγαίνει μόνο όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση. Αυτα για την ώρα. ” Και σε μενα ακριβως οπως τα περιγραφεις συμβαινει. Και ξανατσεκαρα και ξαναεπελεξα τα χρωματα στις ρυθμισεις, αλλα δεν εφτιαξε. ” θα πατε ρυθμησεις/γραμμη καταστασης/διαχηρηση ειδοποιησεων…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από ntel0s: “Σε mi4 δουλευει κανονικα. Μεταφραση θα προτεινα σε καποια σημεια οπως στο ξυπνητηρι μετα το τον τερματισμο τους οταν εχεις και επομενο ενος βγαζει πανω "next alarm in 15 minutes"(κατι τετοιο)και στην εφαρμογη θεματα που γραφει την μητρικη του γλωσσα(κινεζικα) δεν ξερω αν μπορει να γινει καποια αλλαγη. Επισης δεν λειτουργει το "αναποδογυροστε το τηλεφωνο γα σιγαση". Αυτα εχω εντωπισει ως τωρα. Η ρομ παντως πεταει απο θεμα μπαταριας και διαχειριση μνημ…
-
Παράθεση από blackm76: “Ορίστε παιδιά να δείτε . Δεν υπάρχει αυτόματη ενημέρωση να ξετικαρω . Μόνο άνοιγμα . Αυτό το μενού δεν ενοουσες φίλε μου ; ” στο playstore/ρυθμισεις/και τικαρεις μη αυτοματη ενημερωση εφαρμογων
-
Παράθεση από Bodai: “@sideris20250 δες εδω -> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. Το αντιμετώπισε και το "έλυσε" ... Αν τωρα εσυ δεν θέλεις να το δεχτείς ... ” Εδώ εσύ μου λες για το redmi note 4 ενώ το νήμα είναι για το 3s απλός μου θύμησες κάποια συζήτηση προχθές που κάποιος έλεγε αν έχεις δεκαριά σπασμένα σου παρουσιάζουν πολλά προβλήματα
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sideris20250: “για πιο απνταιτ λες ? ” Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό του, αλλα πριν λίγο ενας άλλος φίλος το επιβεβαίωσε. Κάποια στιγμή θα κατεβάσουν κάποιο update τα 10άρια και θα έχεις και εσυ το ίδιο θέμα .. ” ετσι που το λες οσοι εχουν βαλει 10 θα εχουν προβλημα συγνωμη αλλ δεν νομιζω να ταινε τα 10 αλλα κατι αλλο