Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 435.
-
και στο redmi 3s δεν δουλευουν οι υπεριθρες
-
a902404f8743ed93bf8e58c92e158851.jpgc1daaf3a860d780b443103d997f9e7ce.jpgb7f283d94692adf32b0b319d54b8528f.jpg Μπορεί να γίνει έτσι η εφαρμογή του καιρού για να μην έχουμε 2 εφαρμογές (καιρός M8). Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πείτε μας αν σας αρέσουν οι ταχύτητες στο νέο Host για τις ROM ... Σε εμένα πάντως φαίνεται να πετάει όσο αφορά τις ταχύτητες... ” πρωτη φορα που δεν περιμενα πανω απο 2 λεπτα και κατεβηκε ενω με τον παλιο χοστ περιμενο κανενα 10λεπτο
-
Όλα οκ σε redmi note 3g και με φενετε ότι έχει καλή διαχείριση μπαταρίας
-
sto redmi note 3g δεν εχει mirrors
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sideris20250: “σε αυτην την φωτογραφια μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ξεκληδωτο το τηλεφωνο και μπορω να βαλω την ελληνικη ρομ ” Αν το ξεκλείδωσες εσύ μπορείς να βάλεις την Ελληνική... αν όχι ..πρέπει να βάλεις μία official rom πρώτα. ” Screenshot by Lightshot με αυτον τον οδηγο με φορτοσε κατι μεσω φαστμπουτ και πιστευω οτι ξεκληδωσε απλος στο προηγουμενο μηνυμα που εστειλα εχει μια φοτο Screenshot by Lightshot μου εβγαλε ενα μηνυμα μεγρεαμματα και αριθμου…
-
Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από sideris20250: “Στο redmi note 3g δεν δουλεύουν τα Led ούτε σε αυτήν την ρομ ” Εχει απαντηθεί πολλές φορές τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση.... διάβασε λίγο και θα το βρεις... ” δδεν νομιζω να το λεει πουθενα στην miui 8 διοτι εδω υπαρχει το θεμα και οχι στην miui 7 το λεω για να φτιαχτει ποιο πολυ στην επομενη ρομ
-
καλησπερα μολις παρελαβα ενα redmi3s σε αυτην την φωτογραφια μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ξεκληδωτο το τηλεφωνο και μπορω να βαλω την ελληνικη ρομ Screenshot by Lightshot
-
Στο redmi note 3g δεν δουλεύουν τα Led ούτε σε αυτήν την ρομ
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από johnstatus: “Παράθεση από Giannisagal: “μου φαινεται οι κινεζοι ηπιαν,εφαγαν και μετα το 3μερο στραβοξυπνησαν και τραβαμε εμεις τα μαλλια μας ετσι ???? μενω οπως ειμαι λοιπον........ ” Αν το λες για αυτό που είπα εγώ να ξέρεις ότι δεν έχω ιδεά από όλα αυτά. Αλλος μου φτιάχνει το κινητό επομένως μπορεί να κάνω και κάτι λάθος ” οχι ρε φιλε δεν το λεω για σενα......για ολα αυτα που γραφουν τα παιδια το λεω.βεβαια αν δεν δω και γω στο δικο μου κινητο πως ειναι…
-
Όλα OK στο redmi note 3g
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμασε redmi note 3g mpainei?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από karasardelis: “Παράθεση από sideris20250: “αξιζει η μεταβαση απο redmi note 3g σε mi note 2 ” Αξίζει να δώσω το hyundai να πάρω μια mercedes? Αν έχεις τα φράγκα, φυσικά... :P” Τι να την κάνω την μερσεντεζ δεν μου αρέσει έχω ένα για όλα Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αξιζει η μεταβαση απο redmi note 3g σε mi note 2
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από sideris20250: “πως γίνεται να λέει χρήση μπαταρίας 3 ώρες ενώ την συσκευή την άνοιξα στις 09:30 το πρωί εννοώ κάθε Κυριακή η συσκευή κλείνει τέλειος ” Μήπως καταγράφει τις ενεργές ώρες από την τελευταία αποσύνδεση από τον φορτιστή ?Ταιριάζουν οι ώρες έτσι ? ” οπως γραφω στις 09:30 εβγαλα τον φορτιστη και το ανοιξα κατευθειαν δηλαδη στην φωτο δειχνει 9 53 ωρα ελλαδοςεκτος αν πιανει μετρηση απο εχθες το βραδυ και παλι δεν συμπιπτουν διοτι το εκλεισα στις 3 το …
-
cd0bc70a2190880612a6369fea7e4930.jpg πως γίνεται να λέει χρήση μπαταρίας 3 ώρες ενώ την συσκευή την άνοιξα στις 09:30 το πρωί εννοώ κάθε Κυριακή η συσκευή κλείνει τέλειος Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk