Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 107.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από NasDriver: “Αυτό το Kedacom USB Devices δεν το έχω ξαναδεί ” Απο CCTV κάμερα είναι λιγο που το είδα. @blade_ πηγαινε με το usbdeview και αφαιρεσε τον τον driver αυτο (αν δεν τον θέλεις) ΓΙΑΤΙ απλά δεν προκειται να κάνεις τιποτα. Απλά χάνεις τον χρόνο σου .. ” οπως εγραψα κ πιο πανω,πιο παλια το εβλεπε κ σαν adb device και redmi 3.και τοτε προσπαθουσα και τωρα παλι τπτ...το usbdeview ειναι καποιο προγραμμα?

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από blade_: “δε το εχω καθολου!!!θα μπει οντως?αναρωτιεμαι πραγματικα..το εχεις αυτο το καλωδιο?θεσσαλονικη βλεπω κιολας.. ” Αυτη τη στιγμή είναι στο δρόμο το καλωδιο μου. Αλλά ο @GR_Macedon έχει φτιάξει ενα (ιδιοκατασκευή). Αν περιμενεις καμια 10αριά μέρες το κάνουμε μαζι. ” ευχαριστω!ας του στειλω ενα πμ του παιδιου μπας κ βγαλω ακρη...θεσσαλονικιος? υγ.δε βλεπω να δεχεται πμ.αν καποιος εχει τη καλοσυνη,...

• οπως εχω γραψει το κινητο δεν ανοιγει.μου προτειναν σα τελευταια λυση το edl καλωδιο k ψαχνω καποιον απο θεσσαλονικη για βοηθεια..

• καλη σας μερα Dropbox - Screenshot 2016-10-16 12.28.54.png

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από blade_: “μου φαινεται λιγο δυσκολο να κανω το καλωδιο τι αλλαζει με αυτο? ” Δεν είναι δύσκολο βρε, απλά θα χαλάσει ενα καλωδιο. Τεσσερα καλωδιακα εχει μεσα, θα ξεγυμνωσεις τα 2 και σε μια φαση θα τα κρατησεις μαζι. Η συσκευη θα μπει σε EDL και θα την φλασαρεις.Το έχουν κάνει τόσοι άλλοι .... μην μασας .. ” δε το εχω καθολου!!!θα μπει οντως?αναρωτιεμαι πραγματικα..το εχεις αυτο το καλωδιο?θεσσαλονικη βλεπω κιολας..

• Παράθεση από iAmLiakos: “Για βάλε τη συσκευή σε fastboot, και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις κατευθείαν με το MiUnlock. ” δε γινεται..

• οχι δε τη βλεπει το suite.μου δινει την απαντηση οτι δε μπορει να μπει επειδη ειναι κλειδωμενη

• παιδια πρωτον ευχαριστω πολυ,δευτερον εχω δοκιμασει ολους τους τροπους μου φαινεται λιγο δυσκολο να κανω το καλωδιο τι αλλαζει με αυτο?

• Παράθεση από nflo: “για περιέγραψε ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Δοκίμασε να κρατήσεις το power button για αρκετή ώρα για να δεις αν κλείνει το κινητό; ” φυσικα.κανει reboot k bootloop.μπαινει μονο σε fastboot.και με συνδυασμο ολων των κουμπιων σε μια εικονα του κινητου με ενα καλωδιακι απο κατω

• Παράθεση από nflo: “Δοκίμασε να φτιάξεις ενα deep flash cable για να μπεις σε edl mode με αυτό. Δες εδώ: Deep Flash Cable ” το θεμα μου ειναι οτι το κινητο δε κλεινει καθολου...θα κανει δουλεια αυτο?το εχει κανενα παλικαρι προθυμο να βοηθησει θεσσαλονικη?

• Deep Flash Cable

blade_ - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

υπαρχει καποιος που το εχει θεσσαλονικη?

• επισης καταφερνω να μπω σε αυτο το mode,που δε ξερω τι ειναι ομως..τεστ? IMG_20161014_191600.jpg

• Παράθεση από iAmLiakos: “Ναι λογικό να το βλέπει αλλά επειδή είναι locked ο bootloader, δε σε αφήνει να κάνεις flash. Δοκίμασε το βέβαια.. πάντα μιλάμε για official rom και πάντα για το Land (redmi 3s). ” ακριβως αυτο ειναι το προβλημα .τι να δοκιμασω?miflash κτλ,δεν επιασε τπτ.το βλεπουν αλλα δεν. εχω κατεβασει fastboot dev απο το σαιτ τους

• καλησπερα.επειδη αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα σε 3s,υπαρχει καποια λυση τελικα?το κινητο δε μπαινει με τιποτα edl και γραφει locked bootloader

• Παράθεση από iAmLiakos: “Δεν έχεις σωστούς drivers. Μάλλον εκεί έγινε η ζημιά και όχι στο οτι έκανες flash all & lock. Πέρασε πάλι τους drivers (MiPCSuite + MiFlash), κάνε επανεκκίνηση και ξαναβάλτο να δούμε εαν θα το δει σωστά. Εαν δεν το βάλεις σε fastboot, πως φαίνεται η συσκευή στο device manager; ” χθες ομως,πριν ψαχτω με drivers Που νομιζα οτι ηταν το θεμα,αναγνωριζοταν σαν redmi 3 επισης,σε fastboot φαινεται κανονικα στο miflash.πουθενα δε φαινεται στο mipcsuite

• kedacom usb device Android Bootloader interface

• Παράθεση από iAmLiakos: “Ο υπολογιστής πως το βλέπει όταν είναι σε fastboot; ήταν περασμένοι σωστά οι drivers ; ” τι εννοεις πως το βλεπει?σαν adb device στο devices και το αναγνωριζει κανονικα με fastboot devices

• Παράθεση από iAmLiakos: “Μήπως εννοείς το ανάποδο; Συνήθως οταν είναι locked δεν μπαίνει fastboot. Στο edl μπαίνει κανονικά. Με το cmd προσπαθείς; Τι μηνύματα παίρνεις; Μπορείς να μας δώσεις screenshots; Όταν δίνεις "adb reboot edl" τι παίρνεις; ” καλημερα οχι,fastboot μπαινει κανονικα.se edl με τιποτα.οταν δινω την εντολη μου βγαζει κατι οτι η συσκευη ειναι locked,ευχαριστως παρεχω ss

• καλησπερα σας.οποιος βιαζεται σκονταφτει.κατα λαθος πατησα το flash all lock bat για να περασω dev rom και η συσκευη ως φαινεται κλειδωσε. μπαινει μονο σε fastboot η bootloop.οταν παω να μπω σε edl γραφει device locked κτλ.μπορουμε να κανουμε κατι?

• Παράθεση από blade_: “Dropbox - Screenshot 2016-10-14 17.35.49.png τι φαση? ” λοιπον.εκανα βλακεια.βιαστηκα κ πατησα απο μονος μου το flash all lock bat.η συσκευη μενει στο σημα της xiaomi και μπαινει fastboot.αυτα τα 2.τσεκαρα παλι τον bootloader και αυτη τη φορα τα εχει ολα locked.επισης μου βγαινει η παραπανω εικονα,δε προχωραει δλδ το miflash.τα φωτα σας αν ειναι ευκολο