Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 192.

• Το έκανε και σε εμένα με κάποια... Λύση: Ψάξιμο μέχρι να βρεις κάποια εικόνα που δεν θα γίνεται stretch

• Έτοιμο το τηλέφωνο. Απλά ένα θέμα με τις ρυθμίσεις. Μόλις επιλέξω ρυθμίσεις ήχου τρώει force close... 49181-Screenshot-2018-01-26-15-03-16-427-com-android-settings-png49183-Screenshot-2018-01-26-15-02-42-975-com-miui-bugreport-png Λέτε να δοκιμάσω να ξανακατεβάσω τη ROM και επανάληψη εγκατάστασης;;; Άκυρο... Είδα ότι το έχουν και άλλοι....

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Πιστεύω ότι το spray 5ml στα 35 φράγκα, συμφέρει περισσότερο (25 εφαρμογές σύμφωνα με τον κατασκευαστή). Α!!! Και μόλις τώρα διαπίστωσα ότι είμαστε και γείτονες @Bodai Αν βρω χρόνο από τη δουλεία θα πεταχτώ σήμερα ή αύριο στο qube να το δω από κοντά. =============== Ιαν 26th 2018, 3:07pm =============== Έτοιμο το τηλέφωνο. Απλά ένα θέμα με τις ρυθμίσεις. Μόλις επιλέξω ρυθμίσεις ήχου τρώει force close... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49181/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/4…

• Μα... Μα... Μα... Το περίεργο είναι ότι την πρώτη φορά μπόρεσα και ξεκλείδωσα αμέσως. Μου ήρθε το SMS με τον κωδικό σε 3 ώρες από το αίτημα και όταν μπήκα να ξεκλειδώσω bootloader έγινε αμέσως. Ούτε 72 ώρες, ούτε τίποτα. Τώρα με το Mi Max 2 τι παίχτηκε, δεν ξέρω.

• Καλή φάση φαίνεται @Bodai, αλλά λίγο αλμυρό στην τιμή. 30 γιούργια για 2 χρόνια στην καλύτερη περίπτωση

• Αυτό με τις 72 ώρες από ότι έχω καταλάβει είναι όπως του φανεί του Λωλοστεφτανή... Τέλη Οκτώβρη που πήρα το δικό μου Santoni, μπόρεσα και ξεκλείδωσα αμέσως. Με το Mi Max 2 έπρεπε να περιμένω... Εκτός και αν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έκανα αίτηση ξεκλειδώματος με το που το πήρα στο χέρι μου, αλλά μετά από μερικές μέρες ενώ με το Mi Max 2 με το που άνοιξε το κουτί πήγα κατ' ευθείαν για ξεκλείδωμα bootloader.

• Εμένα επιτέλους το μεσημέρι λήγουν οι 72 ώρες... Έχουν "κατεβεί" όλα τα απαραίτητα και το μπουμπουνίζω

• Magic WormHole

seitman - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από sso: “Το έπαθες Ανέστη; ” Καλά είμαι, απλά "φόρτωσα" πρωί-πρωί, επειδή μου αρέσει το ρητό "να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη κότερο" αλλά κάποιοι προτιμούν το ρητό "Και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη" ” Fixed Καλημέρες σκουλίκια

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες σκλίκια. Βάλτε τέρμα τα βολιούμια.... youtube.com/watch?v=BCn8m99sTpc Τι κοματάρα είναι τούτη!!! Ακόμα ένα... youtube.com/watch?v=lROruo8G7Yo Άντε ακόμα ένα youtube.com/watch?v=wsrvmNtWU4E

• Αλό... Πήρα και εγώ χθες στα χέρια του τερατάκι. Έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ με το που το έπιασα στο χέρι μου, προερχόμενος από Redmi 4X. Τώρα έχει πέρασμα Global Dev για ξεκλείδωμα bootloader, γιατί έφαγα το γνωστό error 86006 (που από ότι βλέπω είναι κοινό στις συσκευές αυτές). Και μετά βουρ για τη ROM του forum. Και τώρα περιμένουμε 70 ώρες. γμτ $#!@&^%$# Την πρώτη φορά με Redmi 4X, ξεκλείδωσα bootloader αμέσως.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από demakhs: “(ο βάζελος την άρπαξε από την ΤΣΕ ΣΕ ΚΑ) ” ΤΣΕ ΕΣ ΚΑ ” Είτε έτσι, είτε αλλιώς το αποτέλεσμα είναι ότι την άρπαξε Καλημέρα σκουλίκια. youtube.com/watch?v=Bkwc0RSihRI

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σκουλίκια. Χρόνια στους εορτάζοντες. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48684/ Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σκουλίκια καλημέρα. Ρε σεις, το find device πάλι έφαγε κόλλημα; Το δικό μου το δείχνει αλλού για αλλού.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θα τον λιώσει ρε σεις αν τυχόν παίξει cowgirl... Δε θα βρει ο παπάς να θάψει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

@pavlidisc Εγώ δεν είμαι κοριτσάκι, αλλά μου αρέσουν τα κοριτσάκια. Προκρίνομαι;;;