Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 192.
-
Redmi 4x ROM
ΜήνυμαΈχω την 9 Stable του φόρουμ.
-
Καλημέρα. Καλορίζικο. Στα θέματα σου, τώρα: 1. Δεν μπορείς να σβήσεις τα εικονίδια των εφαρμογών από την οθόνη. Είναι "ιδιοτροπία" του Miui Launcher, τα "πετάει" όλα στην οθόνη. Λύση: ή τα οργανώνεις σε φακέλους ανάλογα με την εφαρμογή ή επιλέγεις κάποιον άλλο launcher. Εγώ προσωπικά δουλεύω τον Nova. 2. Θέμα launcher και αυτό. Δεν δίνει επιλογή για εμφάνιση widgets σε αρκετές εφαρμογές. Πράττεις ομοίως με το 1. 3. Αυτό δεν το ξέρω... Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα... youtube.com/watch?v=7m7FpzOxbkQ Αν και full loaded ο τύπος, βγάζει φωνάρα
-
Παράθεση από kparis: “χαιρετώ την παρεα του φορουμ,να αναφερω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω.μετα απο αναβαθμιση στην τεηλευταια ρομ, και φλασαρισμα του supersu δεν γινεται ρουτ στη συσκευη redmi 4x.ιδεες μηπως κανείς? η διαδικασια φλασσαρισμα της νεας ρομ 9.1 πανω απο την προηγουμενη 8.5 με καθαρισμα μονο dalvick/cache και προς το παρον κανενα προβλημα στις λιγες ωρες λειτουργίας ” Δοκίμασε το magisk. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Και root είμαι και δουλεύουν χωρίς προβλήματα οι εφαρμογές των τραπεζών (…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜπααααααααααααα Ολόκληρη την ημερήσια παραγωγή της Amstel ήπιαμε το βράδυ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. Κάνει πείνα ή εγώ πεινάω;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Google Maps hick up...
ΜήνυμαΤο νήμα των σκουληκιών είναι παραδίπλα ρε...
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “παιδιά μην σπρώχνεστε.... Πάει το φιλότιμο πάει.... Κεντρο Θεσσαλονίκης αλλά και Ευοσμο λέει ο πωλητής ” Εύοσμο με βολεύει μια χαρά.
-
-
Google Maps hick up...
ΜήνυμαΑλό... Μετά την αναβάθμιση στην 9αρα του φόρουμ, σήμερα "δούλεψα" το google maps. Η φωνή χάθηκε και στη θέση των οδηγιών ακουγόταν μόνο ένα γλινγκ-γκλονγκ και εμφανιζόταν μια "ταμπέλα" με την οδηγία. Κανένας άλλος με αυτό το θεματάκι; Ιδέα για τη διόρθωση;
-
Redmi 4x ROM
ΜήνυμαΤο δικό μου πάντως με την 9αρα του φόρουμ πάει σφαίρα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδάκια. Και προπαντός όχι βία στα γήπεδα... (Hidden Content)
-
-
-
Παράθεση από princegr: “Καλημέρα, ένα θέμα που αντιμετωπίζω με την νέα stable (την επίσημη) miui9 9.1.1.0, είναι ότι με τη χρησιμοποίηση ως default Launcher τον Nova και με custom επιλεγμένη ταπετσαρία μετά από χρήση κάποιας ώρας, κάνει αυτόματα stretcing στην ταπετσαρία με οπτικό αποτέλεσμα ''χάλια''. Με επιλεγμένο τον μαμά launcher (προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου) δεν το κάνει αυτό. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος με την επίσημη νέα stable; Προφανώς είναι κάποιο bug και πιστεύω ότι θα …
-
-
Παράθεση από giorgos01: “Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να πάρω Back up από όλες τις εφαρμογές και βλέπω αυτό το μνημόνιο σε MI4S, το κάνει σε dev αλλά και stable miui 9??? ” Παράθεση από derveni: “Δες μήπως γέμισε η μνήμη στο Mi Cloud ? ” Δεν είναι θέμα γεμάτης μνήμης. Απλά κάποιες εφαρμογές δεν γίνονται backup. Σε εμένα πχ κάθε φορά που κάνω backup "σκάει" η εφαρμογή της Τσίτα.