Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 192.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα youtube.com/watch?v=y1g4Z_nZQms
-
ερώτηση για HDD
ΜήνυμαΚαλό είναι την διαδικασία να την κάνει κάποιος που γνωρίζει από ηλεκτρονικά και κολλητήρια...
-
ερώτηση για HDD
ΜήνυμαΤο μόνο που ίσως σώσει τα δεδομένα, είναι να βρεις έναν ολόιδιο δίσκο (μιλάμε ολόιδιο στα πάντα, παρτίδα, μοντέλο, variant) και να "τσιμπήσεις" controller και τσιπ και να γίνουν "μεταμόσχευση" στον λαλημένο. Και αυτό θέλει πολύ προσοχή και υπομονή.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧαίρεστε σκώληκες youtube.com/watch?v=5IRs_vHi7og =============== Νοε 14th 2017, 8:40pm =============== Πάρτε ακόμα μία γαμάτη διασκευούλα... Τα σπάει λέεεεμε :headbang youtube.com/watch?v=QUMxk4UuUxo =============== Νοε 14th 2017, 8:45pm =============== Άντε ακόμα μία, έτσι για το καλό youtube.com/watch?v=rgpJPJ7MAZ0
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Ερώτηξις προς τους έχοντες κάνει διατριβή με τα Φ των σωλήνων: 1 ίντσα σωλήνα = 33,7 mm 1/2 ιντσα σωλήνα = 21,3 mm Γιατί δεν υπάρχει αναλογία; Η μισή ίντσα δεν θα έπρεπε να είναι το 1/2 του 33,7;; Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες διαστάσεις!!! SIDMA S.A. @demakhs εδώ σε θέλω. Αν δεν ξέρεις ν' απαντήσεις μάλλον πρέπει να ξαναπεράσεις το τεστ ” Καλά βρε... Μιλάτε για διαμέτρους, Φ και σωλήνες και δεν ξέρετε πόσα mm είναι η ίντσα;;; 1"=25,4mm A... Καλημέρες
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
Μήνυμα"Μαύρος" και νορμάλ;;; Πολύ σπάνια. Εγώ στη διάρκεια της θητείας μου μόνο έναν συνάντησα νορμάλ. Οι υπόλοιποι στην 25 ΕΜΑ ήταν να τους βάλεις στο 8ιντσο και να κάνεις βολές.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌπως ο Σκαραμαγκάς για τα ναυτάκια;;; χαχαχαχα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈλα ρε που το Λιτόχωρο είναι παραμεθόριο... Παραθεριστικό είναι
-
Αγορά φορτιστή
ΜήνυμαΕγώ πάντως και με τον φορτιστή Xiaomi και με έναν Sony, δεν έχω θέματα. Παραπλήσιοι χρόνοι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι λέτε ρε σεις... Έχετε δει ΔΕΑ (ΜΧ-ΤΔ) ή ΔΕΑ (Ο);;; Εκεί να δεις...
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Καλημέρα τρουπορεμάλια. youtube.com/watch?v=bg2knMSq9sQ ” Τι κομματάρα φίλε... Για φλέβες Ιστορίες παλαιολιθικές βλέπω.. BBS, Lotus 123 σιγά σιγά θα σκάσουν μύτη και οι Amstrad 464 & 6128
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΛόγω δουλειάς έχω μέρες να εμφανιστώ ενεργά, γι΄ αυτό λοιπόν καλημέρα.
-
-
Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από seitman: “Δηλαδή ωρέ λεβέντες να το δοκιμάσω και στο δικό μου;;; Αν και είχα πει ότι θα περιμένω stable, αλλά ξύνεται το χεράκι μου ” Ποια έχεις τώρα stable xtrv ή προηγούμενη έκδοση xtrv developer? ” Τώρα έχω stable xtrv. Πριν είχα δοκιμάσει την 7.10.19. Καλούτσικα πήγαινε άλλα είχε μερικά hick ups. Μετά έβαλα την 7.10.26. Δράμα η Καβάλα στην Ξάνθη. Έγινε το κλάμα... Σα να έβλεπες έναν κοινό θνητό να οδηγά F1, αλλά για ρεζερβουάρ έσερνε το βυτίο της ΒΡ με κοτσα…
-
Ρε παιδιά που είναι αυτός ο μπαξές με τα λαχανικά μπας και μαζέψω και εγώ κατιτίς;; Πως δουλεύει αυτό το πράμα; Χρειάζεται τρακτέρ;;;
-
Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από jimbrav: “Σε santoni η κατανάλωση στα παλιά καλά επίπεδα...!!! ” Αν δεν το λες ειρωνικά συμφωνώ μαζί σου Μιλάω για SOT γιατί σε αναμονή ήταν μια χαρά και πριν ” Παράθεση από jimbrav: “Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από jimbrav: “Σε santoni η κατανάλωση στα παλιά καλά επίπεδα...!!! ” Αν δεν το λες ειρωνικά συμφωνώ μαζί σου Μιλάω για SOT γιατί σε αναμονή ήταν μια χαρά και πριν ” Θάνο σοβαρά μιλάω .....χαχαχαχα !!! Ολα καλα με την μπαταρια !!! ” Δηλαδή ωρέ λεβέντες …