Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 192.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε είδες να παρεξηγούμαι;;;; Χαβαλέ κάνουμε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Αν δεν τελείωσε ακόμα κάποιο λάκο έχει η φάβα .... ” Παράθεση από Alex_MLT: “Εκτός και αν αντί φάβα έβαλε φακές, οπότε πρέπει να καθαρίσει την κατσαρόλα και να ξεκινήσει από την αρχή το μαγείρεμα. ” Ορίστε βρε φαρμακόγλωσσες... Οι μ@λ@κι@ όταν κάνεις φλασαρίσματα στη δουλειά είναι ότι δεν μπορείς να ποστάρεις άμεσα τα αποτελέσματα και κάτι σκώληκες αρχίζουν το τρολάρισμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45013/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ εγκατάσταση της arΩma άρχισε...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια πείτε ωρέ λεβέντες... arΩma η XTRV; Τι διαφορά έχουν;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜόλις ξεκλείδωσα bootloader και λέω να περάσω τη ROM του forum στο 4Χ μου...
-
Παράθεση από 8@nos: “Για να πω την αλήθεια κι εμένα με βόλεψε στο MIUI που είναι όλα τα εικονίδια χύμα στην οθόνη, στο κάτω κάτω αν θες να ομαδοποιήσεις κάποια τα βάζεις σε καρτέλες. Συνήθεια και γούστα φυσικά είναι αυτά Όσο για το θέμα κατασκευής @seitman πας άμεσα σε θήκη και tempered glass. Αξίζει με 1000 η ελληνική αλλιώς αν δεν θες πολλά πολλά μπορείς να δοκιμάσεις και aosp.....και γενικά αξίζει το ξεκλείδωμα γιατί αξίζει να πειραματιστείς και ό,τι σε βολέψει στη τελική ” Με το 4Χ, MIUI σε …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ πάντως το πακέτο με τα τρίγωνα το έστειλα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Άντε εγώ έχω τελειώσει λύκειο. Αλλά σε δίπλα site που έκαναν την ίδια πατάτα. Σχετικά με το όνομα του κινητού MiA1. Δείτε παρακάτω. (Hidden Content) (Hidden Content) ” Αυτοί είναι γνωστά γίδια και μάλιστα ελεύθερης βοσκής, όχι μαντρωμένα. youtube.com/watch?v=p5PQnngPX00 Καλημέρες (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν ξέρεις πόσο θα ήθελα να είχα σήμερα ένα Μ1Α1. Να σκάσω μιά του καραγκίοζη του Σλοβένου που του ταύλωσε να έρθει σήμερα να ξεφορτώσει... ΣΗΜΕΡΑ;;;;; Που στη Θεσσαλονίκη σήμερα ούτε π@υστης κουνιέται...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μα γιατί αποτρέπεται τον άμαχο πληθυσμό να κάνει βόλτες εδώ. Ντροπής πράγματα. @balakof καλώς ήρθες, καλά να περάσεις. Γνωρίζει κανείς καμιά προσφορά για το M1A1? Θέλω να κάνω μια κόντρα φωτογραφική με τον γνωστό κύριο. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44964/ Αυτό ωρέ το Μ1Α1;;;; Θα σου πέσει λίγο ακριβό =============== Οκτ 26th 2017, 12:09pm =============== Παράθεση από takisfrag: “Παιδιά χρόνια πολλά και από εμένα σε όσους έχουν σήμερα την ονομαστική τους ε…
-
Χμ... Ενδιαφέρον ακούγεται
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι 45άρι μου λες... Η καλύτερη βολή μου ήταν 300αρα με Μ1 στο Ναύπλιο. Καλύτερο σκορ από την 100αρα με το νεροπίστολο (G3) Με το 45αρι στο Λουτράκι, βάζαμε κουτιά από αναψυκτικά στο στόχο... Καλός άνθρωπος ο Λοχαγός που είχαμε στα ΥΕΑ και ενίοτε άφηνε να γίνεται "παιχνίδι".
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “1 στα 10? ” Παράθεση από demakhs: “Ο γατοπίγκος ρε? Ο ΓαΤοΠίΓκΟς? 10 στις 1 θα χει ρε....μπορεί και 12!!! ” Παράθεση από spideman3: “Μπορεί και 0 στα 10 γιατί είναι γάτο πιγκου. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ ξέρω πως όταν υπηρετούσα στον 3ΛΜΧ στα Βρυσικά και είχαν βολές η ΕΜΑ ή το πυροβολικό όπως φτιάχναμε τους στόχους πριν τη βολή, έτσι τους βρίσκαμε. Γύρω γύρω από τους στόχους κρατήρες, αλλά στόχο καμία. Μα καμία λέμε... :p Αλόχα people
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑλό... Εύκολο διπλό σήμερα στο τηγάνι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni) Αλλού τρώει, αλλού πίνει κ αλλού πάει κ ΤΟ δίνει!!! icon_eek.gif ” Παράθεση από spideman3: “@demakhs συγχώρεσε τον δεν γνωρίζει ότι πρώτα εδώ κάνει ανάρτηση. Αν δεν δοθεί λύση κατόπιν αιτήσεως του παίρνει άδεια να νιαουρισει αλλού. Και από εμένα την καλησπέρα μου καλό υπόλοιπο Σαββάτου. ” Ε να μην παραθέσω τις πρώτες εντυπώσεις μου; =============== Οκτ 21st 2017, 3:51pm =============== Παράθεση από zt654: “Για κάποιο λόγο άκουγα αυ…
-
Έχουμε και λέμε... Κλείνοντας 2 24ωρα με τη συσκευή. Πολύ καλή για τα λεφτά της (best value for money ever ακόμα και από το ιστορικό Neo V). Στιβαρή κατασκευή, αλλά θέλει πολύ προσοχή στο κράτημα γιατί το κάλυμμα αλουμινίου έχει την τάση να γλυστράει πάρα πολύ από το χέρι (σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή μου, Moto G2). Μπαταρία στο 60% μετά από 24 ώρες χρήσης. Η οθόνη πολύ καλή. Αλλά αυτό που με χαλάει πολύ στο miui είναι έλλειψη app drawer, οπότε επανέφερα τον Nova Launcher με το back up απ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κόσμε... (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜεράκλωσα... youtube.com/watch?v=6wGlbYpBQdQ youtube.com/watch?v=imwmmv9r1oE youtube.com/watch?v=IHgFJEJgUrg youtube.com/watch?v=WEQnzs8wl6E
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Χώρα δύο γάτοι σε μια σκουληκότρυπα? ” Τα γατιά χωράν παντού. Αρκεί βέβαια μην τα τσιγκλίσεις... Τότε you sat the boat (@BanditGR το θυμάσαι Κωστή;;; EPIC)