Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 183.
-
Το κινητό φορτιζόταν με διαφορετική μάρκα φορτιστή (LG) και την Παρασκευη το πρωι είδαμε ότι δεν λειτουργουσε η θήρα φόρτισης, το volume down και το power button. Έχει ελληνικη rom μεσα απο εδω το site. Δεν είναι αποσπώμενη για να βγαλω την μπαταρια. Τι να κανω? Μου μενει με 10% μπαταρια.. Την θηρα την εχω δοκιμασει και με αλλον φορτιστη αλλα δε δουλευει και επισης σαν μετακινησης δεδομενων στο pc το ιδιο και με αλλο κινητο και παλι δεν το διαβαζει? Καμια γρηγορη συμβουλη?
-
Μπράβο παιδιά, εξαιρετική δουλειά! Σε RN2 μπήκε μια χαρά. Τα προηγούμενα προβλήματα δεν υπάρχουν πλέον. Κινείται ομαλά. Αλλά μια ερώτηση που έχω... Εδώ και πόσες εκδόσεις λείπει η εφαρμογή του φόρουμ που είχατε βάλει σε παλαιότερες εκδόσεις
-
kinezakias Οπως το πες, ΠΟΤΕ! Εδω ηθελα να παρω καινουριο κινητο τωρα στο black friday και δεν εχεινπαθει τιποτα εται ωστε να χρειαζομαι καινουριο κινητο... Μονο καμερα και μπαταρια ειναι τα θεματα μου και κανω υπομονη.
-
Σε αυτη .23 και στην προηγουμενη εκδοση .11 σε ΑRΩΜΑ κολλαει το κινητο πολλες φορες. Ξαναγυρναω παλι πισω στην .2 Κινητο:redmi note 2
-
Για RMN 2 hermes έχω την XTRV_arΩma 7.9.7|Beta. Κανονική εγκατάσταση δεν κάνω? Recovery->Wipe dalvik & cache και μετά την εγκατάσταση του? Ή θα πρέπει να κάνω και τίποτα παραπάνω? (Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ και δε θέλω να μου κάνει brick) Κατεβάζω την ArΩma αυτί τη στιγμή. Ευχαριστώ!
-
MIUI_ART Οσον αναφορα για την εικονα στο να βλεπω το σχεδιο της Αρωμα? Κατι θυμαμαι οτι εκανα εγκατασταση μια εικονα (για οταν μπαινω στο recovery) αλλα δε θυμαμαι που ακριβως.
-
Τι προτείνεται? Αρώμα ή XTRV ? Για αρωμα θα πρεπει να κανω και εγκατασταση της εικονας μεσω recovery? εχει κανενας τον οδηγο ή δεν χρειαζεται να το κανω? Οσο για την XTRV δε θα χρειαστει να κανω κατι αλλο παρα μονο εγκατασταση (συν τα wipes και factory reset φυσικα)
-
ntinos_g7 όταν λες φώτο? Οπότε αφού θα κάνω factory τότε είναι το ίδιο εν μέρη με το wipe. την φωτο δεν κατάλαβα όμως.,
-
Μία ερώτηση να κάνω για την rom που θα βαλώ αύριο στο hermes. Τι θα κάνουμε wipe? Θα χρειαστεί και factory reset? Είμαι στη version 7.6.8
-
Αναβαθμιση Rom
ΜήνυμαΈγινε! Και από stable για να πάω στην ΑΡWΜΑ θα πρέπει να ξανακάνω factory σωστά;
-
Αναβαθμιση Rom
ΜήνυμαΓαμωτο αντε να ξανακατεβαζω 89 εφαρμογες. Οταν την βαλω μετα που θα βγει η ΑΡWΜΑ θα πρεπει να ξανακανω factory reset? Και μετα πυο θα βρισκω τις επομενες stable? οπως τη βρηκα και τωρα ετσι? Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις
-
Αναβαθμιση Rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Έχω το Hermes με έκδοση rom την : MIUI 8.6 by xiaomi-miui.gr XTRV- 7.6.8 | BETA. Βλέπω για την rom για το MIUI 9 ybmk7388 που δεν έχει βγει ακόμα για το κινητό μου αλλά βλέπω και αυτή την rom ychs4tf6 Ακριβώς πάνω από αυτό της ARΩΜΑ. Μπορώ να βάλω αυτή STABLE V8.5 που έδειξα στη φώτο ή να περιμένω για την ARWMA? Και αν βάλω αυτή θα πρέπει να κάνω factory reset? Δε θυμάμαι να είναι stable ή developer. Έγινα πάλι newbie λόγο καλοκαιριού. Ευχαριστώ!!
-
Antonios Gagas Κανονικά από recovery έτσι?
-
Καλησπέρα.Έχω το redmi note 2 Hermes. Από την προηγούμενη rom XTRV 7.6.8 σε αυτή XTRV 8.5.2 θα χρειαστώ factory reset? Επίσης θα είναι ή ίδια εγκατάσταση όπως πριν (Recovery) ή θα χρειαστεί να κάνω τίποτα άλλο?
-
Καλησπέρα. Έχω μία απορία. Έχοντας εδώ και δυο χρόνια αυτό το δικό μου "τερατάκι" Redmi note 2 σκέφτηκα το εξής και θα ήθελα να μου εξηγήσετε αν το λέω σωστά αλλά και για να μου πείτε τι άλλο μπορώ να κάνω. Όταν μπαίνω στα Δικαιώματα -> Εφαρμογές διαπιστώνω ότι όλες μου οι εφαρμογές έχουν το τικ στη ρύθμιση 'Έναρξη στο παρασκήνιο-να ξεκινά στο παρασκήνιο' ... Αυτό εννοεί ότι αυτές οι εφαρμογές ανοίγουν από μόνες τους ή όταν τις ανοίγω εγώ παραμένουν αυτές ανοικτές από πίσω? (Έχω βάλει Χ σχεδόν σ…
-
Για τα redmi? (Redmi note 2)
-
Εγινε Ευχαριστω. αν χρειαστω κατι θα γραψω =============== Ιουν 25th 2017, 9:56pm =============== Tο εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη. Αυτό που φιαπιστωσα ειναι οτι οπου και να πατησω στην οθονη συνεχεια τρεις φορες αυτο θα μου το κανει ζουμ. Αλλαξα εκκινητη απο Nova σε Evie μηπως και αλλα τιποτα. το κοβω για factory.... =============== Ιουν 25th 2017, 10:05pm =============== Τι προτινετε?? =============== Ιουν 25th 2017, 10:23pm =============== Τελικα το ζουμ ηταν μεσα απο τις ρυθμισεις.