Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 739.
-
Ξαναπέρασμα την ρομ από επάνω και μετά αυτά που έκανες πριν Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@Kostas_kanal Κάνε reboot και μετά το 2 και κατόπιν το 2.1 Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Για δοκίμασε να κάνεις πρώτα flash το 1 OKpatch και επανεκκίνηση - μετά flash το 2.1 OKpatch και επανεκκίνηση. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@UserXP Περάστηκε το διορθωμένο patch και λύθηκε το πρόβλημα με τις συντομεύσεις πλήκτρων κλπ. Αν μπορείς δες και αυτό που σου είπα με το Fingeprint_Mod.zip (Έβαλα το φάκελο usr από το system του Fingeprint_Mod.zip μέσα στο system του 1.RN5.whyred.9.3.28(10p)xtrv.FULLpatchesOk.zip οπότε μόλις περνάμε τα patches του UserXP περνάει και το Fingeprint Mod (Mod Lock για σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων)) Έτσι είναι εύκολο. Το καλό θα ήταν αν μπορούσε να περάσει με επιλογή για όποιον το θέλει. Από το Re…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από UserXP: “Για σας που δεν δουλεύει το 'Αρχική οθόνη & Πρόσθετα' στις Ρυθμίσεις, έχετε magisk; Ποια modules έχετε ενεργοποιημένα; Τέλος, ποιο είναι το σφάλμα (logcat) που βγάζει; Γίνεται το ίδιο και αν πάτε εκεί, απ' ευθείας από τον launcher (pinch in); @maikmaik, αυτό που λες παραπάνω θα το δω...” Έβαλα το φάκελο usr από το system του Fingeprint_Mod.zip μέσα στο system του 1.RN5.whyred.9.3.28(10p)xtrv.FULLpatchesOk.zip οπότε μόλις περνάμε τα patches του UserXP περνάει και το Fingepri…
-
Να πούμε ακόμη (επειδή κάποιοι είχαν πρόβλημα) ότι το Audio compatibility patch θέλει στην εγκατάσταση να επιλέξουμε όλα Yes Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Δεν ξέρω τι συμβαίνει; Χωρίς αυτά δεν έχω επανεκκίνησεις. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Και σε μένα στην αρχή όλα δείχνουν καλά. Σε ανύποπτο χρόνο και ενώ έχω το κινητό στην τσέπη νιώθω να κάνει επανεκκίνηση. Μετά δυσκολεύεται να ανοίξει ξανακάνει επανεκκίνηση γενικά υπάρχει πρόβλημα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Αυτό είχα κάνει και γώ αλλά ξαναπέρασα την rom για να δοκιμάσω τα δεύτερα και με αυτά έχω πρόβλημα. Εντωμεταξύ κατά λάθος διέγραψα τα πρώτα. Αν μπορεί κάποιος να τα ανεβάσει. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Με τα πρώτα RN5.whyred.9.3.28(10p)xtrv.FULLpatches.zip ή με τα δεύτερα RN5.whyred.9.3.28(10p)xtrv.FULLpatchesOk.zip Εγώ με τα δεύτερα έχω πρόβλημα. Τα πρώτα τα έχασα. Edit: χωρίς τα patches δεν έχω πρόβλημα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “Ξαναπέρασα για την δοκιμή όλα καλά Edit: τελικά βιάστηκα να μιλήσω @UserXP υπάρχει πρόβλημα με τα patch OK. Σε ανύποπτο χρόνο το κινητό κάνει επανακινήσεις και ανοίγοντας γράφει ότι η εύρεση της συσκευής δεν ήταν δυνατή από το σύστημα. Ξαναπέρασα την rom τα ξαναεγκατέστησα πάλι τα ίδια. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” Παιδιά σε σας δουλεύει καλά; Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Οπότε ανανεώνουμε τις οδηγίες για το dolby digital plus for whyred miui pie. Γειά να Εγκαταστήστε το dolby digital plus και συγκεκριμένα στο Whyred το Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip πού θα το βρείτε εδώ: [MM-P][6.0-9.0][Magisk]Dolby for Pie-2019040… - Pg. 68 | Android Development and Hacking ή και αυτή η έκδοση που βρήκα εδω: Dolby Atmos For Oreo/pie | Lenovo ZUK Z2 (Plus) Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες από τον BanditGR: Σε όσους δεν δουλεύει δοκιμάστε τα εξής: κάντε πλήρως uninstall το πα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες στο audio compatibility patch εκεί που σου λέει να πατάς volume up volume down τι έχετε επιλέξει μήπως έχω επιλέξει λάθος επιλογές ;” Όλα Yes Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Ξαναπέρασα για την δοκιμή όλα καλά Edit: τελικά βιάστηκα να μιλήσω @UserXP υπάρχει πρόβλημα με τα patch OK. Σε ανύποπτο χρόνο το κινητό κάνει επανακινήσεις και ανοίγοντας γράφει ότι η εύρεση της συσκευής δεν ήταν δυνατή από το σύστημα. Ξαναπέρασα την rom τα ξαναεγκατέστησα πάλι τα ίδια. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Ωστόσο αυτό το αρχείο Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip Δεν το βρίσκω να το κατεβάσω Και έχω περάσει αυτό [Oreo-Pie]Dolby Digital Plus_v.6.1-[UNiTY][Light]_by_repey6-20190315.zip Και το 6.3 αλλά τίποτα Όλα με απεγκατασταση το ένα και πέρασμα το άλλο” attachment.php?attachmentid=4736447&d=1554342979 Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@UserXP Επιβεβαιώνω ότι μετά το restore των patches και ξανά πέρασμα των patches δουλεύει η Αρχική οθόνη & Πρόσφατα από τις ρυθμίσεις. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Σαν να εξαφανίστηκε ο default launcher σε μένα. Έχω nova Launcher και εγκατέστησα επίτηδες τον poco και στις επιλογές για να επιλέξεις ποιον launcher θέλεις δεν έχει τον default Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas_thess: “Λοιπόν επειδή το κινητό χωρίς τα patches μου φαίνεται πολύ φτωχό, έκανα ένα dirty flash ξανά τη rom, magisk 19 (με όλα τα modules μου) και πέρασα ξανά τα patches. Τώρα όλα περάστηκαν και λειτουργούν κανονικά! Δεν ανοίγει όμως το Αρχική και Πρόσφατα στις ρυθμίσεις. Για δείτε λίγο και οι υπόλοιποι γιατί πολύ περίεργα μας τα λέει το whyred μου. ?(” Επιβεβαιώνω ότι δεν ανοίγει η Αρχική οθόνη & Πρόσθετα στις Ρυθμίσεις Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@UserXP αν θέλεις μπορείς να ενσωματώσεις ένα χρήσιμο mod το Mod Lock για σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων (μενού παρατεταμένου αγγίγματος) που έδωσε ο thanfun και τον ευχαριστούμε!!!. Για να μην το περνάμε ξέχωρα. (Με παρατεταμένο άγγιγμα του σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος θα εμφανίζεται το μενού ισχύος (επανεκκίνηση, απενεργοποίηση κτλ). Αν είναι ενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα με το 1ο άγγιγμα ξεκλειδώνει η κλειδώνει και με το 2ο παρατεταμένο εμφάνιση μενού. Εγκατάσταση μέσω twrp ή (όπως προτιμώ ε…