Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 739.
-
Μόλις περάστηκαν τα patches. Όλα καλά!!! Ευχαριστούμε @UserXP !!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Παιδιά δουλεύει και η έκδοση _Oreo-Pie_Dolby_Digital_Plus_v.6.3-_UNiTY__Light__by_repey6-20190405.zip από εδώ: [MM-P][6.0-9.0][Magisk]Dolby for Pie-2019040… | Android Development and Hacking Δοκιμάστε πρώτα τον dolby uninstaller που δίνει στην ίδια διεύθυνση. Από το twrp αυτόν και μετά τις προηγούμενες οδηγίες. Δεν μπορεί θα το βρούμε που θα πάει. Εδώ ο dolby uninstaller: Edit: καλύτερα την προηγούμενη έκδοση αυτή που έδωσα τώρα είναι ασταθής. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Γειά να Εγκαταστήστε το dolby digital plus και συγκεκριμένα στο Whyred το Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip πού θα το βρείτε εδώ: [MM-P][6.0-9.0][Magisk]Dolby for Pie-2019040… - Pg. 68 | Android Development and Hacking Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες από τον BanditGR: Σε όσους δεν δουλεύει δοκιμάστε τα εξής: κάντε πλήρως uninstall το παλιό Dolby (δεν το περνάμε δηλαδή "από πάνω")Διαγραφή του φακέλου com.dolby από την διαδρομή /data/data και ενδεχομένως διαγραφή και του φακέλου com.miui.audioef…
-
Παιδιά εγώ ούτε καθαρή εγκατάσταση έκανα και δουλεύει άψογα. Σας δίνω παρακάτω τι modules έχω περασμένες στο magisk. Μήπως πρέπει να τις περάσετε και σεις για να δουλέψει. ee2757e33c58f61b7b521d4b479fe07a.jpg32b0cff4cb2f6a093149ed82ca75d037.jpg Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “Αν θέλετε την παλιά διάταξη του power menu με τρισδιάστατα έγχρωμα εικονίδια μπορείτε να βάλετε το powermenu από το patch του UserXP. Το τοποθετείτε στο system-media-theme-default. Σας το δίνω σε μορφή zip. Αφαιρέστε το .zip και αντικαταστήσετε το πρωτότυπο. Κρατήστε πρώτα βέβαια backup το πρωτότυπο. c2b0df76788dcade6fea5316a25e5540.jpg Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” Βέβαια αν τελειώσει τα patch του ο UserXP τότε απλά περάστε τα patch που τα έχουν όλα μέσα. Από το R…
-
Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip Αυτό δοκίμασα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Αν θέλετε την παλιά διάταξη του power menu με τρισδιάστατα έγχρωμα εικονίδια μπορείτε να βάλετε το powermenu από το patch του UserXP. Το τοποθετείτε στο system-media-theme-default. Σας το δίνω σε μορφή zip. Αφαιρέστε το .zip και αντικαταστήσετε το πρωτότυπο. Κρατήστε πρώτα βέβαια backup το πρωτότυπο. c2b0df76788dcade6fea5316a25e5540.jpg Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Επιτέλους βρήκα μια έκδοση dolby digital plus που δουλεύει σε whyred dev XTRV 9.3.28 pie rom την βρήκα εδώ: [MM-P][6.0-9.0][Magisk]Dolby for Pie-2019031… - Pg. 68 | Android Development and Hacking Ορίστε περάστε την κατευθείαν μέσα από το magisk 19. Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Επιτέλους βρήκα μια έκδοση dolby digital plus που δουλεύει σε whyred dev XTRV 9.3.28 pie rom την βρήκα εδώ: [MM-P][6.0-9.0][Magisk]Dolby for Pie-2019031… - Pg. 68 | Android Development and Hacking Ορίστε περάστε την κατευθείαν μέσα από το magisk 19. Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
maikmaik - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από ioannisboul: “παιδιά μία ερώτηση γιατί θα με τρελάνει. Redmi Note 5 whyred Περνάω twrp, περνάω magisk κ ενώ το magisk ανοίγει και δουλεύει κανονικά το root checker μου βγάζει ότι δεν έχει γίνει root στη συσκευή. Σπάω το κεφάλι μου τι μπορεί να κάνω λάθος” Αν φλάσαρες με παλιό twrp κατέβασε το τελευταίο twrp_whyred_3.2.3-04-01-19_tools_blue_ss_fix2.img φλασάρε το από twrp και reboot to recovery. Από το νέο πλέον twrp φλάσαρεις την 9.3.28 rom και μετά καπάκι το magisk 19. Πριν και μετ…
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
maikmaik - - Recoveries
ΜήνυμαΚαι σε μένα δεν δουλεύει. Edit: με πρόλαβες!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
maikmaik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ManosSk: “Παρατηρώ ότι πλέον στην νέα ρομ με τα tweaks εγκατεστημένα, έχω περισσότερη διαθέσιμη ελεύθερη μνήμη παρά χωρίς αυτά. Στην προηγούμενη ρομ συνέβαινε το αντίθετο. Δεν ξέρω τι και αν σημαίνει κάτι αυτό, απλά το αναφέρω ως παρατήρηση. ” Ε γιατί νομίζεις έχουμε φαγωθεί να πάρουμε Pie ? Έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης με τις ρυθμίσεις του lowmemory killer. Anyway, μέσα στην ημέρα θα ανέβει η 1.5 που έχει ένα fix σε ότι αφορά το GPS configuration αρχείο π…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Deepak Singh: “Can patches for stable version be implemented in latest 29/3/19 global stable” Yes it can but first prepare the patch for xtrv 9.3.28 rom Ναι μπορεί αλλά πρώτα θα ετοιμάσει τα patch για την xtrv 9.3.28 rom Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@ilmas Δοκίμασε αυτά και πες μας.Εγώ τα δοκίμασα και δουλεύουν τέλεια. Τα βρήκα εδώ: MIUI Auto Brightness Fix (Magisk Mod) - Pg. 4 | Xiaomi Mi Mix 2S Είναι και magisk modules Χρησιμοποιώ το δεύτερο Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Με πιο twrp φλάσαρες το magisk Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ilmas: “Πρόβλημα με το magisk σε whyred! Ενώ από χτες ως τώρα λειτουργούσε, ξαφνικά δείχνει ότι δεν είναι εγκατεστημένο. Κάνω ξανά εγκατάσταση από twrp, δείχνει ότι εγκαθίσταται αλλά όταν ανοίξει το κινητό πάλι δεν έχει εγκατασταθεί. Πέρασα και την 9.3.25 αλλά ούτε εκεί εγκαθίσταται! Κάποια βοήθεια;” Εγώ έχω το magisk 19 και στην 9.3.28 που είμαι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geogian: “Παράθεση από geogian: “Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιούμε (αν γίνεται) την camera2api στο whyred και στη νέα rom 8.3.28 pie; Το αρχείο zip που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα δε δουλεύει αλλά ούτε η τροποποίηση του αρχείου BuildProp. ” Ψάχνοντας λοιπόν βρήκα τη λύση του προβλήματος: Προσθέτουμε στο BuildProp τη γραμμή persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 Αυτό που κάνει τη διαφορά με πριν είναι το vendor.” Το persist.vendor.camera.HAL3.enabled=0 Υπάρχει μέσα στο b…
-
Πέρασα την 9.3.28 πάνω από την 9.3.21 και κάθε λίγο μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα. Πώς θα το ξεφορτωθώ; d90488622f27def0abacc3601cecdbcb.jpgc29ca3044d5c80f74ef26615352e2e88.jpg Edit: άκυρο παιδιά το έλυσα. Δεν δουλεύει καλά το module του Magisk YouTube_Vanced_-_Magisk_Repo-v14.10.53(b01.30.30).zip. Απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση διορθώθηκε. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk