Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 739.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από maikmaik: “Ερώτηση: εμείς που είχαμε είδη περασμένη την 8.7.10 ή την 8.7.12 αν τη φλασάραμε χωρίς να αφαιρεθεί ο φάκελος με το filmware update 1. Θα είχαμε κάποιο όφελος; πχ επιδόσεις, καλύτερη απόκριση κτλ 2. Θα μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω στην 8.7.10 ή 8.7.12 ” Οχι.... Μην προσπαθήσετε να γυρίσετε σε παλαιότερες Version όσοι έχετε ήδη περάσει ROM από την 8.7.10 και πάνω καθώς ήδη έχετε ενεργό το Anti-Rollback. ;)” Ενοώ αν από την 8.7.26 γυρίσουμε στην 8.7.…
-
Whyred Arωma 8.7.26 Magisk 16.7 root Dolby atmos plus δουλεύει Adaway δουλεύει Google camera hdr+ δουλεύει εκτός του 4k video Ερώτηση: εμείς που είχαμε είδη περασμένη την 8.7.10 ή την 8.7.12 αν τη φλασάραμε χωρίς να αφαιρεθεί ο φάκελος με το filmware update 1. Θα είχαμε κάποιο όφελος; πχ επιδόσεις, καλύτερη απόκριση κτλ 2. Θα μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω στην 8.7.10 ή 8.7.12 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART στο σύνδεσμο με τα download των rom υπάρχει και η Whyred. Είναι αυτή π τελική ή θα δωθεί άλλη; Εννοείτε ότι δεν φλασάρουμε αν δεν δοθεί το πράσινο φως και οδηγίες από εσάς. Κανένας δεν θέλει να μπλέξει με περιπέτειες και τουβλιασμένη συσκευή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ ίσως επειδή είχα περάσει κατά λάθος πρώτα το restore δεν είχα πρόβλημα. Τα εικονίδια τα στο πάνελ δουλεύουν (τα έκανα 6) τα χρώματα τους δουλεύουν αλλά όχι όλα. Επίσης στο μενού ταπετσαρία σου βγάζει τέρμα κάτω το βρείτε περισσότερα και από εκεί μπορεις να διαλέξεις θέμα, ταπετσαρία, γραμματοσειρά και να προσαρμόσεις το θέμα χωρίς να αλλάξεις region. Στον default launcher δεν μου δούλεψαν οι αλλαγές για αυτόν Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@vayio δες μήπως το system app remover κράτα backup για να το επαναφέρεις από εκεί. Αλλιώς ξαναφλασάρεις τη rom με factory reset αν δεν είχες πάρει backup πριν την αλλαγή που πραγματοποιήσες στο σύστημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@UserXP ποια από τα patches σου δουλεύουν στην arωma 8.7.12.; Διότι το πέρασα από το twrp και εκτός από τα γραφικά εκκίνησης και τα γραφικά στο power menu δεν βρήκα άλλο, άσε που στο πρώτο boot δεν βλέπει την κάρτα sim και θέλει επανεκκίνηση για να την δεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Magikarp ότι σου λέει ο MIUI_ART Eγώ με Whyred Arωma 8.7.10 επειδή ένα module που πέρασα με το Magisk μου δημιούργησε πρόβλημα το έλυσα μόνο με wipe cache Dalvik cache και ξαναπέρασμα της rom με το twrp χωρίς Magisk. Κατόπιν αφού δούλεψα λίγο τη rom πέρασα και το magisk από το twrp. Εσύ έχεις άλλη rom την 9.7.17 οπότε δεν ξέρω αν σου δουλέψει. Γενικά με το anti roll back μέχρι να δούμε τι σίγουρη λύση θα βγει καθόμαστε στα αυγά μας. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tetes3e: “Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει η google camera (Arnova's v8: GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8)? Είναι η πιο ολοκληρωμένη. Έρχομε από 8.4.12 όπου δούλευαν όλα άψογα. Portrait mode, slowmotion κ.τ.λ.” Σε whyred με την ''καταραμένη" 8.7.10 Με magisk και modules Camera 2 api Δουλεύουν όλα εκτός το video 4k. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άρα εμείς σε redmi note 5 (Whyred) με τα προβλήματα που αναφέρονται καθόμαστε στα αυγά μας. Παραμένουμε στην 8.7.10 μέχρι να βγει κάποια χωρίς προβλήματα και με καλύτερη διαχείριση. Διότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Το ζήτημα είναι αν θα βρεθούν (ήρωες) να δοκιμάζουν τις νέες rom. 1ov γιατί δεν θα μπορούν να γυρίσουν πίσω 2ον γιατί δεν θα εμπιστεύονται πλέον την Xiaomi που θα τους κλειδώνει θα τους φυλακίζει σε rom που δεν τους αρέσει, ή θα τους καταστρέφει την συσκευή. Αναιρεί δηλαδή έναν α…
-
Για 20 ώρες λειτουργίας έχω αυτή τη χρήση Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από CHEVROLET SPARK: “Παιδιά καλημέρα έβαλα την miui 10 τελικά πως μπορώ να βάλω άλλη γραμματοσειρά η άλλο θέμα?και κάτι ακόμα πως καταλαβαίνω ότι είναι 4g+ στην miui 9 το έγραφε τώρα δεν το βλέπω πουθενά” @CHEVROLET SPARK βάζεις region (περιοχή) Ινδία και μετά στα θέματα πας τέρμα κάτω πατάς βρείτε περισσότερα. Εκεί θα βρείς θέματα, ταπετσαρίες, ήχους ειδοποιήσεων, γραμματοσειρές καθώς και προσαρμογή στην οποία μπορείς να διαλέξεις πχ από το ένα θέμα πληκτρολόγιο από το άλλο εικονίδια …
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
Μήνυμα@stauros2653 στις εγκατεστημένες εφαρμογές βρές την εφαρμογή σου και στα 1. Δικαιώματα εφαρμογών δώσε αυτά που χρειάζονται 2. Στις Αλλες άδειες κανε την αποδοχή αδειών 3. Στα Σήματα εμφάνιση ειδοποιήσεων απενεργοποίησε ενεργοποιήσε Ποιό κάτω θα δείς την (εφαρμογή σου Group) Πχ tapatalk Group ανοιξέ την και απενεργοποίησε και ενεργοποίησε ότι θέλεις από τα παρακάτω Ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος Ήχος Δόνηση Ειδοποιήσεις LED Αν δεν σου δουλέψει τότε είναι θέμα της rom. Στάλθηκε από το Redmi Note …
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
Μήνυμα@Octaviastikos έχεις σχεδόν το ίδιο κινητό στο οποίο στο ένα σου δουλεύουν και στο άλλο όχι και πρέπει το θέμα να είναι δικό μας που όπως είπαμε μας δούλεψαν οι ηχητικές ειδοποιήσεις μόλις απενεργοποιήσαμε και ξαναενεργοποιήσαμε όλα τα κουμπιά. Μάλλον είναι θέμα της rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk