Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 739.
-
Πάω να ξεκλειδώσω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΤοτσίμπισα από GearBest 187 εδώ και 2 βδομάδες μαζί με τρείς διαφορετικές θήκες και 2 τζαμάκια (μια ενισχυμένη για την δουλειά, μια λεπτή με ενίσχυση στις γωνίες και μια όμορφη λεπτή) όλα μαζί 209 Τώρα περιμένω το δικό μας twrp και την ρομ μας Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου
-
Σε mi4c libra επέλεξα στην άρωμα rom την Google camera. Αυτή λειτουργεί στα 4:3 ενώ όταν μπαίνω στα settings και επιλέγω 16:9 κρασάρει. Στην default δεν έχω πρόβλημα μιας και δεν επέλεξα να εγκατασταθεί και έτσι έμεινε η προηγούμενη από την 8.1.18. Η Snap Camera HDR δουλεύει και αυτή καλά. Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάποιο άλλο πρόβλημα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikprin1: “Περάστηκε η Aroma σε mi 4c(libra) πάνω από την Aroma της προηγούμενης εβδομάδας. Εξακολουθεί να κρασάρει ο σαρωτής... Όλα τ άλλα Ο.Κ.” @nikprin1 όπως πολλές φορές αναφέρθηκε το πρόβλημα λύνεται με απεγκατάσταση της εφαρμογής και εγκατάσταση της MIUI QR Scanner Plus 10.0.7 από εδώ: MIUI QR Scanner Plus 10.0.7 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “Παράθεση από amavroudis: “[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28) camera fix.zip” Σευχαριστω φίλε μου. Όμως και πάλι δεν δουλεύει το λινκ. Μάλλον πρέπει να μπω από υπολογιστή. Διότι από το tapatalk δε πιάνει Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” @echaosad Εγκατέστησε παλιότερη έκδοση του Tapatalk, οι νεότερες δεν ανοίγουν τα λινκ. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε μένα σε libra το igo primo κλειδώνει αμέσως Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: συγνώμη για το διπλό post
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikprin1: “Παράθεση από billyrek: “Λεβεντες καλημερα. Απο την ωρα που περασα τη νεα ρομ δεν συνδεεται με τιποτα το gps με το δορυφορο. Ξερει κανεις κατι για αυτο;; =============== Δεκ 18th 2017, 11:30am =============== Περασα την προηγουμενη ρομ και λειτουργει αψογα. Οποτε εδω εχουμε ενα σοβαρο bug. ” Σε libra επιβεβαιώνω το ίδιο...” Σε μένα σε libra το igo primo κλειδώνει αμέσως Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “Σε libra κρασάρει το Ημερολόγιο. Έκανα και τους καθαρισμούς δεν διορθώθηκε. Την ρομ την πέρασα χωρίς format data, μόνο με απλό καθαρισμό. Ας μας πουν και οι υπόλοιποι. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πέρασα την XTRV τα ίδια το Ημερολόγιο. Το Απεγκατέστησα ξαναφλάσαρα την rom τα ίδια. Φλάσαρα την προηγούμενη 7.11.30 διορθώθηκε. Ξαναφλάσαρα την 7.12.7 πάλι κρασάρει. Τελικά εγκατέστησα μια παλιότερη έκδοση του ημερολογίου την 9.0.3.9 και πλέον δεν κρασάρε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PanXan: “Παράθεση από maikmaik: “Σε libra κρασάρει το Ημερολόγιο. Έκανα και τους καθαρισμούς δεν διορθώθηκε. Την ρομ την πέρασα χωρίς format data, μόνο με απλό καθαρισμό. Ας μας πουν και οι υπόλοιποι. ” Περάστηκε σε Mi4c πριν από λίγο, όλα καλά μέχρι στιγμής, χωρίς format μόνο απλό καθαρισμό, δε μου κρασάρει το ημερολόγιο μέχρι στιγμής, του έκανα και μια πλήρη επανεκκίνηση (σβήσιμο και άνοιγμα μετά από 5 λεπτά), για να μη ξεχαστώ περάστηκε η XTRV (όχι άρωμα). Ευχαριστώ και πάλι τα "…
-
Σε libra κρασάρει το Ημερολόγιο. Έκανα και τους καθαρισμούς δεν διορθώθηκε. Την ρομ την πέρασα χωρίς format data, μόνο με απλό καθαρισμό. Ας μας πουν και οι υπόλοιποι. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βλέπω ότι η xiaomi έδωσε τελικά την rom 7.11.23 για το Mi 4c. Πότε θα την έχουμε;
-
Εκτός από το μέγεθος εξαρτάται και από την γραμματοσειρά. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με την 7.11.16 μέχρις στιγμής όλα εντάξει. Και το ξεκλείδωμα προσώπου πολύ γρήγορο. Η μπαταρία αν και νωρίς νομίζω ότι θα τα πάει καλά. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Παράθεση από GnF: “Ενεργοποιημένα είναι όλα αυτά. Αν και το μεγάφωνο τα ίδια κάνει. Το ίδιο και το μικρόφωνο στο viber. Όσο μιλάω λες και το έχω κολλήσει στο μάγουλο με ακούνε καθαρά. Μόλις απομακρυνθεί το τηλέφωνο τέλος λες και είμαι κάνα δυο βουνά μακρυά Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” @GnF Εγώ αυτό το πρόβλημα με το Viper το έχω σε όλες τις rom από την αρχή που αγόρασα το κινητό. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το λύσω ότι και να δοκίμασα. Με Skype δεν έχω πρόβλημα με ακούνε καθαρ…
-
@thanostonia κλείδωσε ο bootloader. Απλά ξεκλείδωσε. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Και σε μη καθαρή εγκατάσταση το ίδιο. Καλύτερη από τις τελευταίες. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@amavroudis το ίδιο δείχνει και σε μένα, το πιθανότερο όταν είναι κλειδωμένο ο κύκλος ή και το λουκέτο να έχει χρώμα. Ας μας ενημερώσει κάποιος που είναι κλειδωμένος Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@ktsak πατάς τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και επιλέγεις όλες τις εφαρμογές. Αν δεν βρεις τα Έγγραφα ίσως είναι αμετάφραστα, ψάξε τότε για documents. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Περάστηκε σε mi4c. Όλα δείχνουν καλά. Ας ελπίσουμε και σε μπαταρία. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@fragsp [Για να μη χρησιμοποιω το miui backup για να επαναφερω τις εφαρμογες ποιο back-up να χρησιμοποιω και η εγκατασταση τους να γινεται στο twrp;] Εγώ μετά από factory reset χρησιμοποιώ το titanium backup για να επαναφέρω τις εφαρμογές αλλά χωρίς τα δεδομένα και δεδομένα σύστηματος (για να μην επαναφέρω προβλήματα που είχαν προηγούμενες rom) . Από το Mi-4c μου με Tapatalk