Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 739.
-
@panahss αν έχεις την 7.7.13 rom ακόμη μέσα στο κινητό δοκίμασε και τα εξής μπας και γίνει η εγκατάσταση κανονικά και ανοίξει το κινητό: Απο twrp κάνε καθαρισμό dalvik-cache+ cache μετά reboot σε recovery ξανά καθαρισμό Dalvik-cache +cache μετά εγκατάσταση την ρομ ξανά Dalvik-cache +cache εγκατάσταση το ń το supersu ξανά Dalvik-cache +cache και Reboot σε recovery ξανά καθαρισμό Dalvik-cache +cache και reboot σε system. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@panahss με usb otg μπορείς Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panahss: “Παιδιά τα φώτα σας σε mi4c απο 7.7.6 σε 7.7.13 το τηλέφωνο δειχνει το Logo mi και σβήνει. Αν το συνδέσω σε υπολογιστη - φορτιστη αναβοσβήνει. Tί κάνω? Πως περνάω πάλι την 7.7.6?” @panahss με power και volume+ πατημένο πας στο twrp recovery και από εκεί φλασάρεις τη 7.7.6. Πάντως απορώ πώς σε μένα περάστηκε κανονικά και η 7.7.13 και η new 7.7.13 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Factory Reset και διάβασε τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι δεν γίνεται χρειάζεται factory reset και πιθανόν ξεκλείδωμα του bootloader μετά διότι πας απο 6 σε 7 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Nelias δεν ξέρω τι να πω Πάντως το κινητό πιο σφαίρα από ποτέ. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Nelias αν αυτό βοηθάει εγώ χρησιμοποιώ το * twrp-3.1.1-1-libra.img από εδώ:Download twrp-3.1.1-1-libra.img
-
@Nelias πάντως σε μένα περάστηκε κανονικά όπως κάθε φορά, δεν ξέρω τι συμβαίνει; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nelias: “Σε Libra ενώ περάστηκε κανονικά η ΑΡΩΜΑ δεν κάνει επανεκκίνηση, θα γυρίσω στην προηγούμενη =============== Ιουλ 15th 2017, 9:24am =============== Παράθεση από maikmaik: “Σε libra mi4c πέρασα την XTRV πάνω από την προηγούμενη. Νομίζω η πιο σφαιράτη rom που έχω βάλει ” Την AROMA ή την απλή έβαλες ?” Την Απλή διότι δεν χρειαζόμουν τα πρόσθετα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε libra mi4c πέρασα την XTRV πάνω από την προηγούμενη. Νομίζω η πιο σφαιράτη rom που έχω βάλει. Πέρασα το Magisk δουλεύει κανονικά Η rom έχει άμεση απόκριση χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Θα κάνω ένα έλεγχο σε όλα και θα επανέλθω για ενημέρωση. Συγχαρητήρια στους διαχειριστές. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vayio: “Κατέβασα την aroma για mi4c libra. Στην εγκατάσταση μου βγάζει ότι θα εγκατασταθεί σε συσκευή mi5s. Είναι κάποιο bug? Ακύρωσα την εγκατάσταση για παν ενδεχόμενο. Το αρχείο γράφει libra πάντως....” @vayio κάνε την έγκατάσταση άφοβα όπως λέει και ο MIUI_ART. Εγώ με προσαρμοσμένη δεν είχα πρόβλημα όλα μια χαρά. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η νέα rom 7.6.25 περάστηκε με επιτυχία στο libra mi4c. Όλα δείχνουν καλά. Οι 160 χαρακτήρες στα μυνήματα υπάρχουν πλέον ως επιλογή. Τα led ειδοποίησης δουλεύουν. Για μπαταρία θα δούμε αργότερα. Μπράβο στα παιδιά για την άμεση ενημέρωση των rom!!! Εdit:Στο antivirus δεν έχει την επιλογή να επιλέξεις πάνω από ένα και το Avast συνεχίζει να μην μπορεί να ενημερωθεί. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή και η τελευταία καλύτερη από τις προηγούμενες μόνο που η 7.6.15 έχει και τους 160 χαρακτήρες στα μυνήματα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mrdj2k: “Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σε Mi4C έχω την 7.5.25 arΩma. Ποια επόμενη θεωρείται που καλή για να την περάσω... Βλέπω κάποια θέματακια στην 7.6.22 για αυτό ρωτάω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βάλε την 7.6.15 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@stauros2653 έβαλες την fixed rom με factory reset να δεις αν σου δουλεύουν τα led; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε libra πάντως δουλεύουν τα led ειδοποίησης. Το μόνο πρόβλημα είναι οι 160 χαρακτήρες στα μυνήματα τα οποία υπήρχαν στην προηγούμενη 7.6.15. Ενημερωθήκαμε όμως ότι ήδη γίνονται προσπάθειες για επίλυση. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φλάσαρα εγώ το patch για τους 160 χαρακτήρες αλλά δεν έγινε τίποτα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI
maikmaik - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 βγήκε νέο twrp 3.1.1-1 για libra εδώ : Download twrp-3.1.1-1-libra.img. Το δοκίμασα και είναι εντάξει μπορείς να του περάσεις το θέμα το δικό μας; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
160 χαρακτήρες ούτε με το patch πέρασαν. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βάλε το Hardware CapViewer for vulkan από το Play store και θα δεις αν το έχεις Από το Mi-4c μου με Tapatalk