Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 739.
-
@grigoris_a Δες εδώ: Android 7.0 Nougat review: Vulkan API and Performance Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@djtutis συμφωνώ και εγώ σε όλα. Να σε ρωτήσω, πέρασες και σε αυτό το Vulkan api ή όχι. Εγώ το έχω περάσει και βλέπω μια διαφορά προς το καλύτερο. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kotsokale: “Παιδια εγώ έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις.. μου στέλνουν μύνημα στο messenger και τα μυνήματα μου έρχονται αφού ξεκλειδώσω το κινητό...ξέρουμε κάποια λύση? Πριν είχα την 7.5.11 και δεν είχα θέμα...” @kotsokale 1 Στις ρυθμίσεις-γραμμή κατάστασης ενεργοποιείς την προβολή εικονιδίων ειδοποίησης. 2 Στις ρυθμίσεις-κλείδωμα οθόνης ενεργοποιείς την ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση 3 Στην Ασφάλεια-δικαιώματα-Αυτόματη έναρξη δίνεις αυτόματη έναρξη την εφαρμογή που θέλεις …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “Παράθεση από Theodoros Triandafillidis: “Καλημερα στην παρέα κάνω εγκατάσταση το magisk από twpr όλα καλά πάω να το ανοίξω κ με πάει playstore όπου δεν υπάρχει σαν εφαρμογή ...... κουφό έεε.... ” καλημέρα μου έχει συμβεί και εμένα αυτό. Μπορεί κάποιος να μας πει τι είναι. Επίσης έκανε εγκατάσταση το adaway αλλά κανένα άλλο που θέλει root” Μπορείτε να δείτε από εδώ: XDA Labs | Magisk Manager Επίσης στην έκδοση ν13 του magisk εγκαθιστείς αυτόματα τα update. Για το Adaway κά…
-
@djtutis μια δυο φορές που το χρησιμοποίησα δεν είδα κανένα όφελος. Χωρίς αυτό έχω την αίσθηση ότι είναι καλύτερα. Προσωπική μου άποψη βέβαια. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@djtutis όντως μέχρι στιγμής δείχνει να έχει καλύτερη απόδοση στην μπαταρία ακόμη και από την προηγούμενη ρομ. @vayio δεν νομίζω να βοηθήσει σε κάτι το mi4c charged mod. Ήδη ο gkalen έχει βάλει τα καλύτερα. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Όλα εντάξει και σε libra mi4c!!! Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “Καλημερα στο mi4c κόλλημα με.τον πλοηγό συνεχώς ....κόλλημα.με.την φωτογραφική μηχανή ειδικά αν πω να τραβήξω φωτό ή βίντεο σε hdr δεν ξεκινά η εφαρμογή με τίποτα ....Γενικά με.τον στάνταρ πλοηγό έχω αρκετά προβλήματα τελευταία έχει γίνει αργός κολλάει...για να αναπαράγει βίντεο θέλει περίπου ένα λεπτό και βάλε ......αυτά τα λίγα και φυσικά η μπαταρία μου που εξατμίζεται...... Ευχαριστώ παιδιά.” Κανένα πρόβλημα με κάμερα την δοκίμασα μια χαρά και βίντεο μ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MindMaker: “Κατάφερα στο Omega να περάσα την νέα ROM με το Magisk ΑΛΛΑ όταν ξεκινάω την εφαρμογή του magisk μου λέει να την κατεβάσω απο το Playstore... εδώ και 2 εβδομάδες περίπου η εφαρμογή έχει αφαιρεθεί απο το store με αποτέλεσμα να μην δουλεύει. Υπάρχει πλάγιος τρόπος;” Απο εδώ: XDA Labs | Magisk Manager Επίσης και η έκδοση ν13 κάνει μόνη της update. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Περάστηκε η 7.6.10, και σε αυτή όλα καλά. Συγχαρητήρια στους διαχειριστές!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vayio: “Παράθεση από maikmaik: “Σε libra στις πρόσθετες ρυθμίσεις - ακουστικά και εφέ ήχου κρασάρει. Ας το δει κάποιος με mi4c να δούμε αν συμβαίνει μόνο σε μένα ή είναι γενικό το κακό; ” Σε μένα δουλεύει κανονικα, δεν εχει θέμα.” @vayio & @Aris Dinovitsis. Deauville σας ευχαριστώ που απαντήσατε και έψαξα να βρω τι προκαλεί το πρόβλημα. Ο ένοχος ήταν μια νέα έκδοση του dolby atmos που είχα περάσει. Μόλις περάστηκε η παλιά το πρόβλημα διορθώθηκε!!! Από το Mi-4c με το Tapatalk
-
Σε libra στις πρόσθετες ρυθμίσεις - ακουστικά και εφέ ήχου κρασάρει. Ας το δει κάποιος με mi4c να δούμε αν συμβαίνει μόνο σε μένα ή είναι γενικό το κακό; Από το Mi-4c με το Tapatalk
-
Στο Mi4c libra όλα καλά. Περάστηκε κατευθείαν και το magisk και το twrp 3.1.1-0_libra_N μια χαρά. Ο συγχρονισμός δουλεύει καλά και μέχρι στιγμής δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά!!! Από το Mi-4c με το Tapatalk
-
Κατά την εγκατάσταση (χωρίς Factory Reset) δεν επέλεξα να μου εγκαταστήσει το Dolphin και το Cm transfer διότι είχα ήδη πιο νέες εκδόσεις των προγραμμάτων αυτών εγκαταστημένες. Η εγκατάσταση του Άρωμα όμως μου τις έσβησε. Μπορεί αυτό να διορθωθεί. Αν τις επέλεγα για εγκατάσταση θα τα περνούσε τα app αυτά αλλά με τις παλιές τους εκδόσεις. Ευχαριστώ!!! Από το Mi-4c με το Tapatalk
-
Περάστηκε η new άψογα όπως και η προηγούμενη με προσαρμοσμένη και χωρίς Factory Reset αυτή τη φορά. Να μην τα ξαναλέμε όλα τέλεια!!! Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ στα παιδιά για το υπέροχο έργο τους!!! Από το Mi-4c με το Tapatalk
-
Τέλεια εγκατάσταση σε libra mi4c περάστηκε με προσαρμοσμένη εγκατάσταση μετά από factory reset. Μετά έγινε επαναφορά εφαρμογών με το titanium backup χωρίς δεδομένα ( μόνο κάποια επιλεγμένα δεδομένα επανέφερα). Η εγκατάσταση έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα ή λάθος. Το τηλέφωνο πετάει!!! Συγχαρητήρια στην ομάδα ή ARΩMA Rom μας εξέπληξε ευχάριστα!!! Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
maikmaik - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Δοκίμασα το TWRP-3.1.1-0-libra-N.img από εδώ: downloads for Xiaomi Mi 4c by AndropaX | AndroidFileHost.com | Download GApps, PA GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers και δουλεύει μια χαρά, φορτώνει και γρήγορα. Ενώ το επίσημο twrp-3.1.1-0-libra.img δεν φόρτωνε καν. Από το Mi-4c μου με το Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “Παράθεση από maikmaik: “Εγκατάσταση με update από το Play store. Με twrp recovery μου έβγαζε ότι είμαι unRooted. Από το Mi-4c μου με το Tapatalk ” Πολλοί απ ότι φαίνεται αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Αν και με το 2.81 έχεις θέμα τότε φλασαρε το 2.79 όπως προτείνει και ο dev στο xda. Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα πάντως.” Με το supersu 2.80 κανένα πρόβλημα δεν είχα όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ, με το 2.81 είχα το πρόβλημα. Από το Mi-4c μου με το Tapatalk
-
Εγκατάσταση με update από το Play store. Με twrp recovery μου έβγαζε ότι είμαι unRooted. Από το Mi-4c μου με το Tapatalk 9619d8e87b5ee88b13d6a57669b92331.jpg
-
Παλιότερα δημιούργούσε πρόβλημα και είπα να μην το ρισκάρω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk