Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 739.
-
Βγήκε το supersu 2.80 περάστηκε μέσω twrp recovery αφού πρώτα έγινε uninstall το παλιό μέσω twrp recovery με το UPDATE-unSU-signed.zip και τους αντίστοιχους καθαρισμούς. Μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα όπως και το προηγούμενο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για την libra mi4c η 7.5.199 εκτός της λαιμαργίας της για μπαταρία μέχρις στιγμής (μπορεί να καλυτερέψει με τη χρήση σε λίγες μέρες - πάντως καλύτερη από την 7.5.11) όλα τα υπόλοιπα τέλεια. APN εντάξει, wifi τέλειο, ειδοποιήσεις led εντάξει, άμεση απόκριση χωρίς κολλήματα, supersu ή magisk μια χαρά, dolby και αυτό μία χαρά. Όσες εφαρμογές δοκίμασα δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια για την μπαταρία να πω πως η ρομ περάστηκε χωρίς Factory Reset και σίγουρα παίζει και αυτό κάποιο ρόλο στην αυξημένη κατανάλ…
-
Και για το libra mi4c Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
maikmaik - - Recoveries
Μήνυμα@χflouris τη ρομ φοράς; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dim Max: “@manol80 Μολις δοκιμασα εγκατασταση Nova Launcher κ τον περναει κανονικα. Καμια αλλη προταση? Ευχαριστω για την βοηθεια.” Βάλε τον TSF launcher : αφού δοκίμασα πάμπολλους κατέληξα σε αυτόν, άμα τον μάθεις είναι απόλυτα παραμετροποιήσημος, όμορφος με τα θέματα που μπορείς να βρεις, γρήγορος με χαμηλή κατανάλωση με αρκετά widgets αν θέλεις. Κράτας και όσα backup θέλεις με το στήσιμο που έχεις κάνει για να τον επαναφέρεις όπως θέλεις. Γενικά είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει κ…
-
Όλα καλά και στο libra mi4c. Περιμένω μια δυο μέρες για να δω την κατανάλωση της μπαταρίας. Εντάξει και με το νέο twrp 3.1.0-1. Συγχαρητήρια στην ομάδα!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
maikmaik - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Το 3.1.0-1 ..” Οπότε κάνω το 4ο φλασάρω απλώς την ρομ!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
maikmaik - - Recoveries
ΜήνυμαΑν έβαλε το προηγούμενο εγώ που είχα πρόβλημα με αυτό τι πρέπει να κάνω για να φλασάρω την νέα rom και να ανοίξει με το twrp_libra_mi4c_7_3.1.0-1_miui-hellas. 1ο να σβήσω το twrp μέσα από το φάκελο recovery της rom ή 2ο να το αντικαταστήσω με το νέο ή 3ο να φλασάρω ξανά το νέο; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit να πώ πώς με το twrp που εγκαταστεί η 7.5.4 δηλαδή το 3.0.3 δεν είχα πρόβλημα.
-
maikmaik - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Με περασμένο το twrp_libra_mi4c_7_3.1.0-1_miui-hellas. φλάσαρα την XTRV-754 ξανά για να δοκιμάσω άν είναι όλα εντάξει, μαζί φλάσαρα και το magisk. Λοιπόν μια χαρά όλα δουλεύουν άψογα για μένα μπορεί να μπεί άφοβα στην επόμενη ρόμ!!!.
-
@mv_best με σύρσιμο με τρία δάχτυλα προς τα κάτω και με power + vol- βγάζει κανονικά Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
maikmaik - - Recoveries
Μήνυμαtwrp_libra_mi4c_7_3.1.0-1_miui-hellas. @geoanto555 δοκιμάστηκε και είναι τέλειο όπως και το 3.1.0.0 που μου έδωσες πιο πριν συγχαρητήρια και πάλι!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
maikmaik - - Recoveries
ΜήνυμαΕκεί δεν έχω πρόβλημα μόλις εμφανιστεί το logo του TWRP μετά από κανα 2 με 3 δευτερόλεπτα ανοίγει το μενού του TWRP Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
maikmaik - - Recoveries
ΜήνυμαΕνοώ τον χρόνο που κάνει από μόλις εμφανιστεί το mi ως ότου εμφανιστεί το twrp Το.twrps το είχα σβήσει Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
maikmaik - - Recoveries
ΜήνυμαΛοιπόν για να είμαι ποιό ακριβής χρονομέτρησα και τα δύο twrp recovery και καλά έκανα διότι έπεσα και στα δύο έξω. Το twrp libra-N-3.1.0-2 κάνει 18 δευτερόλεπτα ενώ το δικό μας 1 λεπτο και 18 δευτερόλεπτα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
maikmaik - - Recoveries
ΜήνυμαΚοίτα το ένα ανοίγει σε 8 περίπου το άλλο σε 25 έτσι μου φαίνεται. Θα τα χρονομετρήσω και θα σου πω με ακρίβεια. Είναι λίγο σπαστικό να περιμένεις τόσο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
maikmaik - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν το χρονομέτρησα αλλά σίγουρα δύο με τρεις φορές παραπάνω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
maikmaik - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 δοκίμασα τοTWRP-3.1.0-2-libra-N.img του Andropax και πλέον άνοιγε γρήγορα στο twrp. Για κοίταξε το. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν πειράζει θα περιμένουμε λίγο παραπάνω!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@geoanto555. Ναι αυτό εννοώ αλλά δεν φταίει το θέμα γιατί προγενέστερα που είχα δοκιμάσει και με το δικό του θέμα το ίδιο αργούσε. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά στο libra mi4c. Πέρασα πρώτα το twrp 3.1.0.0 Thanks geoanto555, διορθώθηκε ο συγχρονισμός και γενικά όλα δουλεύουν καλά μέχρι στιγμής χωρίς πρόβλημα. Μετά το flash της rom φλάσαρα και το Magick και δουλεύει άψογα. Μια ερώτηση όμως έχω @geoanto555 για το νέο twrp 3.1.0.0 είναι φυσιολογικό να κάνει σχεδόν διπλάσιο χρόνο να φορτώσει σε σχέση με το προηγούμενο twrp 3.0.2.0 που είχα; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk