Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 739.
-
Στο Mi4c κανένα πρόβλημα με το Magick. H rom όπως η προηγούμενη αλλά με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Μπράβο στα παιδιά Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi4c ίδιο με την προηγούμενη με τα ίδια καλά και λάθη όπως η κύλιση απο την πλαιινή μπάρα στις επαφές που πάει μέχρι το Υ και το κύλισμα πάλι από την πλαιινή μπάρα στο ρολόι για επιλογή και προσθήκη πόλης που εμφανίζει μόνο το Z. Όλα αυτά στα Ελληνικά ενώ αν επιλέξεις Αγγλική γλώσσα δουλεύουν κανονικά. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Valmans10: “Καλημερα σας. Μήπως γνωρίζει κανείς πως ρυθμίζω την οθόνη έτσι ώστε όταν μιλάω στο κινητό να σβήνει για να μην πατάω κουμπιά αναμονής κλπ.;” @Valmans10 πας στο dialer πατάς αριστερά ρυθμίσεις μπαίνεις στο μενού ρυθμίσεις κλήσεων-ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και ενεργοποιείς τον αισθητήρα εγγύτητας. Αν είναι ήδη ενεργοποιημένος τον απενεργοποιείς και τον ενεργοποιείς εκ νέου. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε μένα διαβάζει κανονικά μέχρι το Υ παραλείπει τα φ χ ψ και πάει στο αγγλικό Ζ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενοώ από την πλαιινή μπάρα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να προσθέσω ότι στις επαφές διαβάζει με το ρολάρισμα μέχρι το Υ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω ρε παιδιά αυτό λέω γιατί εγώ να μην έχω πρόβλημα με την ίδια έκδοση play store σε dev 7.3.23 Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Εγώ με την ίδια ακριβώς έκδοση δεν έχω κανένα πρόβλημα κάπου αλλού είναι το χ; Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Mi4c και εδώ κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
@kbougioukis θα περάσει αυτό της rom εκτός αν πριν το φλασάρισμα σβήσεις το φάκελο recovery της ρομ η αν αλλάξεις το twrp.img που είναι σε αυτό το φάκελο με το δικό σου Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RadyBoy: “Παιδιά ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για την δουλειά που κάνετε. Θα ήθελα να ρωτήσω το έξεις, εγώ όταν παρέλαβα το MI4C δεν είχε ξεκινήσει i xiaomi να κλειδώνει τον bootloader. Είμαι ακόμα στην 5.1 έκδοση εάν πάω στην 7.0 έκδοση τι ακριβώς γίνετε στην περίπτωση μου? Αφού ήταν ξεκλείδωτος θα παραμείνει ξεκλείδωτος ο bootloader ? Κλειδώνει ο bootloader και θα πρέπει να τον ξεκλειδώσω? κλειδώνει αλλα ok δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα και δεν θα υπάρχει πρόβλημα και σε μελλοντ…
-
Περάστηκε πάνω από την 7.2.29 μέχρις στιγμής δείχνει να είναι καλύτερη. Στην εγκατάσταση βγάζει το ίδιο σφάλμα που μου βγάζουν απο την αρχή όλες οι nougat πρόβλημα με δεδομένα δεν έχει. Θα την δω σήμερα και θα επανέλθω Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Aqua, libra, mido και άλλες suspended this week, άρα σε αναμονή. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Στο mi 4c μου δεν έχει ούτε msa ούτε analyticscore. Υπάρχει όμως ένα MBN Test με δύο service MbnSystemService & MbnTestService. Τι είναι αυτό υπάρχει στην ρομ ή είναι από κάποιο app που εγκατέστησα; Aν δεν χρειάζεται να φάει σούτ; edit: This is Qualcom modem test app. 4G modem config app. Μάλλον θα πάει για πάγωμα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maikmaik: “Παιδιά ο ισοσταθμιστής στις ρυθμίσεις ήχου σας δουλεύει στην 7.2.23; Σε κάποια προηγούμενη 7.2.16 η 7.2.19 που τον δοκίμασα δούλευε στην 7.2.23 με πετάει έξω. Όχι ότι είναι και κάτι σημαντικό αφού έχουμε το Dolby atmos, αλλά απλά το αναφέρω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου” Παιδιά για πείτε αν σας πετάει και σας έξω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Το ίδιο και σε μένα Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Παιδιά ο ισοσταθμιστής στις ρυθμίσεις ήχου σας δουλεύει στην 7.2.23; Σε κάποια προηγούμενη 7.2.16 η 7.2.19 που τον δοκίμασα δούλευε στην 7.2.23 με πετάει έξω. Όχι ότι είναι και κάτι σημαντικό αφού έχουμε το Dolby atmos, αλλά απλά το αναφέρω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από koukis: “για να βοηθήσω και γω τους κατόχους mi4c από δική μου εμπειρία... Πληροφοριακά το τηλ μου είχε κλειδωμένο bootloader και custom rom. Αρχικά το ξεκλειδωσα unofficial αφού η μαμά xiaomi δεν είχε τότε,τον Αύγουστο, δεχτεί να το ξεκλειδωσω και περνούσα κανονικά dev roms μέχρι τον Δεκέμβριο. Ο bootloader κλείδωσε ξανά με τη νουγκατ και ακολούθησα την εξής διαδικασία... 1.κατεβασα το mi unlock tool και δοκίμασα να ξεκλειδώσω αλλά device not supported 2.αιτημα στην xiaomi για εκ ν…
-
@Nelias Αν και δεν θυμάμαι πότε το αγόρασα μάλλον έτσι θα είναι αφού περνάω κανονικά χωρίς πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου. Μια ερώτηση ακόμα αν γνωρίζεις. Για να ξεκλειδώσει ο bootloader θέλουμε πάλι να κάνουμε την αρχικη διαδικασία ( Official china developer κλπ);; Η όπως είμαστε προσπαθούμε;; Φίλε @mrdj2k το λογικό είναι με china developer. Στάλθηκε από το Mi-4c μου