Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 739.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mrdj2k: “Παράθεση από maikmaik: “Πέρασα έχοντας κλειδωμένο bootloader την 7.2.16 πάνω από την 7.2.9 με απλό καθαρισμό από το twrp. Στην εγκατάσταση στην προ τελευταία σειρά μου έβγαλε E: unknown command [] ]. Άνοιξε το τηλέφωνο μια χαρά τα δεδομένα δεν χρειάστηκαν ρύθμιση ξανά, τα λάθη της κάμερας τα ίδια .Γενικά καλή όπως η προηγούμενη. Για την μπαταρία θα δούμε αργότερα. Ευχαριστώ τους διαχειριστές!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Καλησπέρα σε όλη την Mi παρέα. Έχω περασμένη την ROM…
-
@tasefr αφού κρατήσεις backup δοκίμασε να την περάσεις ξανά με factory reset Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Πέρασα έχοντας κλειδωμένο bootloader την 7.2.16 πάνω από την 7.2.9 με απλό καθαρισμό από το twrp. Στην εγκατάσταση στην προ τελευταία σειρά μου έβγαλε E: unknown command [] ]. Άνοιξε το τηλέφωνο μια χαρά τα δεδομένα δεν χρειάστηκαν ρύθμιση ξανά, τα λάθη της κάμερας τα ίδια .Γενικά καλή όπως η προηγούμενη. Για την μπαταρία θα δούμε αργότερα. Ευχαριστώ τους διαχειριστές!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Παράθεση από maikmaik: “Χθες είχα λίγο χρόνο και είπα να περάσω την 7.2.9 την δικιά μας στο Mi 4c. Κάνω πριν ένα έλεγχο στο bootloander και βλέπω κλειδωμένος και τα τρία false. Λέω δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς έτσι περνούσα μέχρι τώρα μια και δεν είχα ξεκλειδώσει επίσημα. Κάνω ένα factory reset από το twrp και περνάω την 7.2.9 την δικιά μας την τελευταία fixed και πέρασε νεράκι. Μια χαρά άνοιξε το κινητό πέρασα της ρυθμίσεις και από το Titanium μόνο τις εφάρμογες χωρίς τις ρυθμίσεις τους εκτός απ…
-
Χθες είχα λίγο χρόνο και είπα να περάσω την 7.2.9 την δικιά μας στο Mi 4c. Κάνω πριν ένα έλεγχο στο bootloander και βλέπω κλειδωμένος και τα τρία false. Λέω δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς έτσι περνούσα μέχρι τώρα μια και δεν είχα ξεκλειδώσει επίσημα. Κάνω ένα factory reset από το twrp και περνάω την 7.2.9 την δικιά μας την τελευταία fixed και πέρασε νεράκι. Μια χαρά άνοιξε το κινητό πέρασα της ρυθμίσεις και από το Titanium μόνο τις εφάρμογες χωρίς τις ρυθμίσεις τους εκτός από κάνα δύο. Με το flasif…
-
Παιδιά αν πάμε από το twrp 1.factory reset, 2.install την nougat rom, 3.χωρίς να κάνουμε reboot to system κάνουμε back back και install το συμβατό με nougat twrp και μετά 4. Reboot to system. Θα κάνουμε τίποτα; , θα περάσει το νέο twrp και θα ανοίξει κανονικά το τηλέφωνο; θα κλειδώσει ο bootloader και δεν θα έχουμε twrp; θα μπρικάρει η συσκευή; τι νομίζεται ότι θα συμβεί σε συσκευή που φοράει την 6.12.22;. Επίσης διορθωμένο twrp nougat για το Mi 4c δώθηκε; Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Επιβεβαιώνω είναι το Kate (MHRMIDG) η Development έχει και Ελληνικά. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Remote controler
ΜήνυμαSure universal remote control καθώς και το zappir TV remote pro τα υποστηρίζουν και τα δύο Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4c περάστε άφοβα πετάει. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi4c όλα τέλεια Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ίδιο και στο καταπληκτικό Vradio Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@tziortzisi εγκαταστάθηκε το supersu κανονικά; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο mi4c μου δεν πέρασε το supersu πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό. Προσπάθησα να το περάσω με το twrp και από το supersu.zip που βγάζει η rom αλλά και από το zip που δίνεται στην πρώτη σελίδα αλλάζει τίποτα. Τελικά Πέρασα το το supersu sr4 και πέρασε καλά. Την rom την πέρασα πάνω από την προηγούμενη με απλό καθαρισμό μια που την προηγούμενη την είχα περάσει με factory reset. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο Mi4c μετά το πρώτο Reboot που έκανα η εγκατάσταση πέρασε ξανά κάτι. Με το δεύτερο Reboot άνοιξε φυσιολογικά και από εκεί και πέρα δουλεύει τέλεια όπως και οι προηγούμενες thunder. Τώρα βλέπω κάποια νέα πράγματα με την καινούρια rom όπως το secure space device admin στους διαχειριστές συσκευής και κάποια άλλα στις επιλογές για προγραμματιστές. Μέχρις στιγμής γρήγορη και απροβλημάτιστη. Συγχαρητήρια στους Developer's!!! Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk
-
Σε αυτή την ρομ 6.10.27 δεν έχω ειδοποίηση από led. Στην προηγούμενη δούλευαν καλά. Την ξαναπερνάω και ενημερώνω. Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@thanosblaki (οοκ.. υπαρχει πουθενα στ φορουμ που ν λεει τι μπορουμε ν σβησουμε ωστε να ελαφρινει το κινητο.. ?) Έχω διαγράψει χωρίς πρόβλημα τον Πλοηγό, το Βίντεο, το πάροχο καιρού και τον καιρό, την μουσική,το Mail και το τηλεχειριστήριο, από εφαρμογές τις miui Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk
-
Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη ρομ όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι σήμερα το πρωί. Χτυπάει το ξυπνητήρι του κινητού κάτι έγραψε για ανάκτηση, δεν έδωσα σημασία. Ανοίγει το τηλέφωνο μου λέει πατήστε για ανάκτηση των widgets πατάω ανοίγουν όλα καλά. Ψάχνω μετά στο φάκελο Download και βλέπω ότι εξαφανίστηκαν τα πάντα. Ειχα μέσα φάκελο με τις ρομ φάκελο με εφαρμογές και διάφορα άλλα όλα εξαφανίστηκαν. (Παρόλα αυτά το τηλέφωνο συνεχίζει να δουλεύει άψογα.) Έχετε καμία ιδέα γιατί να το κάνει αυτό; Edit: Ο ελ…
-
Έχεις το supersu περασμένο Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk
-
Δουλεύει μια χαρά Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από LoukG: “Παράθεση από nikpoth: “Είναι κάποιος με es explorer να επιβεβαιώσει ότι δουλεύουν τα δικαιώματα root? Κάποια ρύθμιση χρειάζεται εκτος από ενεργοποίηση της εφαρμογής documents ” Δουλεύει κανονικά. Και δεν έχω ούτε τα documents ενεργοποιημένα.” Τον πέρασα να τον δοκιμάσω για να σου πω, και από τι βλέπεις και σε μένα δουλεύει καλά. Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk