Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 739.

• Δεν ξέρω γιατί αλλά το δικό στις τελευταίες 5-6 rom δεν ανεβάζει θερμοκρασία. Ακόμη και σε φόρτιση όταν το χρησιμοποιώ δεν ανεβαίνει πολύ. Θυμάμαι όταν πήρα το κινητό και στις πρώτες rom που πέρασα από το φόρουμ το κινητό έβραζε, ειδικά στη φόρτιση. Τώρα έπαθε μετάλλαξη με πέρασμα δύο rom την εβδομάδα (μια GTV μια του gkalen); δεν ξέρω. Πάντως τώρα έχει πέσει πολύ παγωμάρα, ακόμη και όταν περνάω rom δεν ανεβάζει τη θερμοκρασία που ανέβαζε παλιά. Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk

• Είναι μια λύση μέχρι να διορθωθεί από την xiaomi σε επόμενες rom Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk

• Παιδιά έλυσα το πρόβλημα με την ανανέωση των Widgets μετά από Reboot. 1.Διέγραψε τα widgets από την οθόνη. 2.Στο κέντρο ασφαλείας κάνε καθαρισμό και μετα πήγαινε στα Δικαιώματα αυτόματη έναρξη και βάλε τις εφαρμογές των widgets στην λίστα των εφαρμογών που ανοίγουν αυτόματα. 3. Πήγαινε ρυθμίσεις, μπαταρία, Διαχείριση χρήσ. μπαταρίας έφαρμογων και βάλε Ανενεργή (χωρίς περιορισμούς εφαρμογών) 4. Άνοιξε τις εφαρμογές των Widgets. 5. Βάλε τα widgets που θέλεις και έλεγξε αν δουλεύουν 6.Κάνε επανεκκί…

• RE:

maikmaik - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dikout: “επανερχομαι στο θεμα των wingets δεν λυθηκε το προβλημα με την νεα ρομ , το εχει ψαξει κανεις....” 1.Διέγραψε τα widgets από την οθόνη. 2.Στο κέντρο ασφαλείας κάνε καθαρισμό και μετα πήγαινε στα Δικαιώματα αυτόματη έναρξη και βάλε τις εφαρμογές των widgets στην λίστα των εφαρμογών που ανοίγουν αυτόματα. 3. Πήγαινε ρυθμίσεις, μπαταρία, Διαχείριση χρήσ. μπαταρίας έφαρμογων και βάλε Ανενεργή (χωρίς περιορισμούς εφαρμογών) 4. Άνοιξε τις εφαρμογές των Widgets. 5. Βάλε τα widgets…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από koukis: “Καλημέρα σας ένα μικρό bug που ανακάλυψα σήμερα... Σε mi4c στις αυτοματοποιημενες εργασίες έβαλα λειτουργία πτήσης από 00:00 έως 7:00 αλλά ενώ ενεργοποιηθηκε αυτόματα την απενεργοποιησα χειροκίνητα στις 7:30 δεν βγήκε μόνη της ως θα έπρεπε” Σε μένα πάντως που το δοκίμασα δούλεψε κανονικά για ξανακοίτατο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όλα καλά και στην thunder 6.10.13. Περάστηκε πάνω την XTRV/GTV 6.10.13 που και αυτή δεν είχε πρόβλημα ήταν λίγο πιο αργή ίσως. Το πρόβλημα με τα widgets παραμένει και πρέπει να κάνουμε τα φακιρικά μας για να λειτουργήσουν σωστά. Συγχαρητήρια!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περάστηκε με επιτυχία στο Mi4c. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Κανένα πρόβλημα εκτός των widgets που πρέπει να κάνουμε τα φακιρικά μας για να δουλέψουν καλά. Συγχαρητήρια!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

@sofis_f Παράθεση από solis_f: “Δοκιμασε κανένας το script? Καμιά εντύπωση?” Το πέρασα αλλά δεν κατάλαβα κάποια διαφορά στην 6.10.9. Είχα και έχω άριστη απόκριση. Για γην μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμη, φαίνεται λίγο καλύτερα αλλά είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Πες μου τι να εξετάσω και τι να προσέξω; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @gkalen το βράδυ πήγα για ψάρεμα. Το πρωί είδα για την 6.10.9. Η εγκατάσταση μια χαρά. Η απόκριση του κινητού νεράκι. Τα widgets όλα καλά. Οι ειδοποιήσεις μέχρις στιγμής όλα εντάξει δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα. Για μπαταρία θα φανεί σε δύο μέρες. Συγχαρητήρια!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• Παράθεση: “ ='maikmaik' πως διόρθωσα τα widgets. 1.Τα διαγράφεις και τα ξαναπερνάς 2.Δίνεις δικαιώματα έναρξης στις εφαρμογές τους και τις κλειδώνεις με το λουκέτο. 3.Στην μπαταρία ακύρωσε τον περιορισμό παρασκήνιου των εφαρμογών των widget's. Δώσε ένα Reboot και αν σου εμφανίζονται σωστά τα widgets δεν θα έχεις από εδώ και πέρα πρόβλημα 'tilos4523' σε εμενα παντως δεν παιζουν ουτε ετσι.” @tilos4523 διέγραψε και ξανά εγκατέστησε τις εφαρμογές των widgets και ξαναδοκίμασε τα ίδια. Στην 6.9.29 δυσ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση: “ ='maikmaik' πως διόρθωσα τα widgets. 1.Τα διαγράφεις και τα ξαναπερνάς 2.Δίνεις δικαιώματα έναρξης στις εφαρμογές τους και τις κλειδώνεις με το λουκέτο. 3.Στην μπαταρία ακύρωσε τον περιορισμό παρασκήνιου των εφαρμογών των widget's. Δώσε ένα Reboot και αν σου εμφανίζονται σωστά τα widgets δεν θα έχεις από εδώ και πέρα πρόβλημα 'tilos4523' σε εμενα παντως δεν παιζουν ουτε ετσι.” @tilos4523 διέγραψε και ξανά εγκατέστησε τις εφαρμογές των widgets και ξαναδοκίμασε τα ίδια. Στην 6.9.29 δυσ…

• πως διόρθωσα τα widgets. 1.Τα διαγράφεις και τα ξαναπερνάς 2.Δίνεις δικαιώματα έναρξης στις εφαρμογές τους και τις κλειδώνεις με το λουκέτο. 3.Στην μπαταρία ακύρωσε τον περιορισμό παρασκήνιου των εφαρμογών των widget's. Τρέχεις τις εφαρμογές τους. Δώσε ένα Reboot και αν σου εμφανίζονται σωστά τα widgets δεν θα έχεις από εδώ και πέρα πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• πως διόρθωσα τα widgets. 1.Τα διαγράφεις και τα ξαναπερνάς 2.Δίνεις δικαιώματα έναρξης στις εφαρμογές τους και τις κλειδώνεις με το λουκέτο. 3.Στην μπαταρία ακύρωσε τον περιορισμό παρασκήνιου των εφαρμογών των widget's. Δώσε ένα Reboot και αν σου εμφανίζονται σωστά τα widgets δεν θα έχεις από εδώ και πέρα πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• @nickkon. Tsf shell launcher έχω και θα σου πω πως διόρθωσα τα widgets. 1.Τα διαγράφεις και τα ξαναπερνάς 2.Δίνεις δικαιώματα έναρξης στις εφαρμογές τους και τις κλειδώνεις με το λουκέτο. 3.Στην μπαταρία ακύρωσε τον περιορισμό παρασκήνιου των εφαρμογών των widget's. Δώσε ένα Reboot και αν σου εμφανίζονται σωστά τα widgets δεν θα έχεις από εδώ και πέρα πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• Αφού το λέει Redmi pro 3 Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Pallaros: “Παίδες SOS !! Έκανα τα βήματα για το Redmi Pro 3, ξεκλείδωσα bootloader officially, έβαλα το TWRP και φλάσαρα την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0. Όταν τελείωσε με επιτυχία το flashing κάνω reboot και το τηλέφωνο αναβοσβήνει δύο φορές και μετά κλείνει και αναβοσβήνει το κοκκινο λαμπάκι. Το χάλασα; Πείτε μου γιατί έχω πάθει πανικ... Fastboot μπαίνει” Η kenzo είναι για το Redmi note 3 pro μάλλον φλάσαρες λάθος ρομ Η δικιά σου είναι η ido Στάλθηκε από το Mi-4c μ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GnF: “Ξυπνητήρι, τρεις τελείες επάνω δεξιά, περισσότερες ρυθμίσεις, αφύπνιση στην αθόρυβη λειτουργία. Είναι ενεργοποιημένο από μόνο του. Είχα το ίδιο πρόβλημα και απλά το έκλεισα και το ξανά άνοιξα και χτυπάει κανονικά όταν είναι το κινητό σε dnd. Τουλάχιστον σε εμένα δούλεψε. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” @GnF εσύ μιλάς για Dnd (μην ενοχλείτε) εμείς μιλάμε για αθόρυβο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• Αν τα σβήσεις τα widgets και τα ξαναπεράσεις τα κρατάει μετά την επανεκκίνηση. Εννοείται ότι τα κλειδώνεις και τους έχεις δώσει τα δικαιώματα για αυτόματη έναρξη καθώς και από την μπαταρία να μην τα κλείνει στο παρασκήνιο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• Γύρισε το διακόπτη στο ξεχωριστό Στάλθηκε από το Mi-4c μου