Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 739.
-
@lefesta αν έχεις τοv stock kernel το περνάς απευθείας μέσω twrp αφού κάνεις τους απαραίτητους καθαρισμούς chache and dalvik-cache πριν και μετά. Αν έχεις άλλον Custom kernel επαναφέρεις πρώτα τον stock kernel και μετά περνάς τον custom. Αν σου κρασάρουν οι κάμερες περνάς και το TWRP-MiuiCameraFC-FIX-srfarias.zip Από εδώ:StackPath Πάλι μέσα από το twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρόμοιο με το blue mail και το TypeApp mail που χρησιμοποιώ. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Λοιπόν θα τρελαθούμε τελείως. Σε λειτουργία πτήσης Κάντε ότι είπα προηγουμένος (μόνο το μέρος της ενεργοποίησης της απενεργοποίησης δεν χρειάζεται). Μετά κλείστε και το WiFi. Οι κλήσεις γίνονται κανονικά!!! Edit: Μάλλον παρακάμτουμε το εικονίδιο του σήματος του δικτύου των εταιρειών κινητής μόνο. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Σε Vodafone;” Ναι σε Vodafone Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Σε μένα πάντως ανεξάρτητα που δεν έχει το σηματάκι του vowifi και κάνει αλλά και παίρνει κλίσεις μεσω WiFi με ενεργό τη λειτουργία πτήσεις και περασμένα τα patches του UserXP. *#*#4636#*#* απενεργοποιήστε τα όλα και μετά πατήστε ανανέωση και ενημέρωση και μετά ενεργοποιήσετε τα όλα. Δείτε τα συνημμένα screenshots. 7e8c39876cfffbf6669a6b2b0a5a489d.jpg05394d6ad4f3d6e3aa99be4bfda7b67f.jpg Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Ναι είναι. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Πέρασα τα patches του UserXP αφού τα τροποποίησα λίγο για την 9.10.24. Aν θέλετε δοκιμάσετε τα imitation patches μέχρι ο UserXP να μας δώσει τα original θα τα βρείτε εδώ: 1.fix_RN5.whyred.9.10.24(11p)xtrv.FULLpatches.RESTORE.zip - Google Drive 2.fix_RN5.whyred.9.10.24(11p)xtrv.FULLpatches.zip - Google Drive Περνάτε πρώτα το 1° restore επανεκκίνηση και μετά 2° patch. Σε μένα δουλεύει καλά. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από aeriko7475: “Πως είναι όλα καλά; Σε σένα ο μαμά launcher (που πριν ήταν VR και τώρα τον αναφέρει ως Αθλητικά) είναι σε όλα εντάξει; Τσεκαρες τις ρυθμίσεις του; Επίσης το ημερολόγιο αναφέρεται ως "απόρριψη".. οι ρυθμίσεις αναφέρονται ως "φόρτωση".. και αυτά με μια 1η ματιά.. σε σένα δλδ όλα αυτά είναι όπως πρέπει; ” Χμμ, ενδιαφέρον πρόβλημα που νομίζω το έχουμε ξανασυναντήσει. Δοκιμάστε να σβήσετε οτιδήποτε υπάρχει μέσα στην διαδρομή /data/system/package_cache…
-
@UserXP επειδή το build.prop έχει αρκετές διπλές αναφορές όπως επίσης και το persist.vendor.camera.HAL3.enabled= και με το 0 και με το 1 Το συμάζεψα και το ανεβάζω διορθωμένο. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@Kostas_kanal Βάλε την 8.2.0 pro σε αυτήν πατιούνται τα link Από το Redmi Note 5 με Tapatalk