Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 739.
-
@bundit650 το eset mobile security και το Dr.Web μου το έβγαζαν για ιό, και μιας και δεν το χρειαζόμουν το διέγραψα. Τώρα όσο αφορά τα widget's αν τα διαγράψεις και τα ξαναπεράσεις παραμένουν ενεργά και μετά το Reboot. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Εννοείτε ότι αυτά τα έχουμε ρυθμίσει Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Τα έχω κλειδωμένα δουλεύουν αλλά μετά από Reboot πρέπει να ξανανοίξεις την εφαρμογή τους Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maikmaik: “Συνεχίζει το πρόβλημα με το ξυπνητήρι που δεν έχει ήχο όταν η συσκευή μας είναι στο αθόρυβο, και πρόβλημα με τα widgets που για να εμφανιστούν καλά και να δουλέψουν πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή τους,(μετά από Reboot πρέπει να το ξανακάνεις). Κατά τα άλλα την βλέπω πιό γρήγορη απο την προηγούμενη!!! Βέβαια δέν έκανα καθαρή εγκατάσταση και το πρόβλημα με τα widgets ίσως οφείλεται εκεί. Ας επιβεβαίωση κάποιος που έκανε καθαρή εγκατάσταση Στάλθηκε από το Mi-4c μου με gkale…
-
Συνεχίζει το πρόβλημα με το ξυπνητήρι που δεν έχει ήχο όταν η συσκευή μας είναι στο αθόρυβο, και πρόβλημα με τα widgets που για να εμφανιστούν καλά και να δουλέψουν πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή τους.,μετά από Reboot πρέπει να το ξανακάνεις. Κατά τα άλλα την βλέπω πιό γρήγορη απο την προηγούμενη!!! Βέβαια δέν έκανα καθαρή εγκατάσταση και το πρόβλημα με τα widgets ίσως οφείλεται εκεί. Ας επιβεβαίωση κάποιος που έκανε καθαρή εγκατάσταση Στάλθηκε από το Mi-4c μου με gkalen thunder 6.9.22
-
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
@mfit Πρέπει να λέμε όλες τις λεπτομέρειες για να λάβουμε σωστές και γρήγορες απαντήσεις από τους Developer's και τους γνώστες του φόρουμ. Πχ ποιά rom φοράμε αν είναι Stable ή developed αν είναι Ελληνική του φόρουμ η Κινέζικη. Στην περίπτωση σου χρειάζεται και Wipe Dalvik cache & wipe data. Όταν πάμε από Stable σε Developer n από Κινέζικη σε Ελληνική θέλουμε καθαρή εγκατάσταση Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mfit: “Καλησπέρα σας Φλάσαρα σήμερα το Mi4c με την 6.9.15 του Gkalen και όσο το δουλέυω βλέπω να αυξάνεται η θερμοκρασία του (σε σημείο που μου έβγαλε και μήνυμα αύξησης θερμοκρασίας). Υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσατε να προτείνετε ή κάτι άλλο που πρέπει να κάνω?” Πάνω από ποιά ρομ την πέρασες; Εγώ χωρίς καθαρή εγκατάσταση, μόνο με Dalvik cache & cache χωρίς wipe data την πέρασα πάνω από την προηγούμενη 6.9.8 του gkalen μετά πάλι Dalvik cache & cache πέρασα το Xposed πάλι Da…
-
Όλα καλά μέχρι στιγμής στο mi4c. Εντάξει με το advanced power menu. Καλή απόκριση σε όλα. Για την μπαταρία είναι νωρίς πω κάτι. Θα φανεί σε δύο μέρες. Συγχαρητήρια gkalen !!! @gkalen Μια ερώτηση; τα Clean zip για τις 2g αναβαθμίζονται σε κάθε rom ενω για το 3g έμεινε ίδιο από 6 Αυγούστου γιατί; Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Να υποθέσω ότι η ρομ για το Mi4c 6.9.15 είναι στο upload; Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Πρέπει να μας πεις από ποια rom πήγες στην GTV 6.8.25 και πώς; Πώς πήγες; Αν έκανες καθαρή εγκατάσταση μέσω twrp δηλαδή: Wipe cache + wipe Dalvik cache + wipe data = Factory Reset εγκατάσταση της rom και μετά Wipe cache + wipe Dalvik cache μόνο και επανεκκίνηση στο σύστημα, επίσης ποιο TWRP recovery χρησιμοποίησες. Προτείνω του Michael για τo mi4c twrp3.0.2-0_by_mic_libra Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Κάτι έκανες λάθος δεν ισχύει. Ξανακάνε εγκατάσταση με καθαρισμούς κτλ. Εγώ φοράω την Developer 6.9.8 του gkalen και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Ζεστά κουλουράκια Θεσσαλονίκης τα περιμέναμε ζεστά ζεστά 4.0μμ 4.30μμ το πρωί. Άσε τους λουκουμάδες που τους πέρναμε κατευθείαν κάτω από το υπόγειο εργαστήριο μισοτιμής. Έτσι μας κατάντησες Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Καλημέρα και από εμένα ύστερα από πολύ καιρό (είχα σπάσει την οθόνη και περίμενα την νέα, την πέρασα μόνος και νάμαι) πέρασα την custom 6.9.1 πάνω από την Custom 6.8.4 και όλα δείχνουν τέλεια. Η απόκριση νεράκι, οι εφαρμογές όσες πρόλαβα να δοκιμάσω έντάξει, η μπαταρία αν και νωρίς φαίνεται να τα πηγαίνει καλά, τουλάχιστον την νύχτα που την άφησα με 77% και το πρωί την βρήκα με 77% !!!. Συγχαρητήρια ακόμη μια φορά για τον κόπο των παιδιών του φόρουμ των Developer και του gkalen για την Custom πο…
-
Σε μένα παραδόξως πρώτη φορά σε 4 λεπτά μόνο με απλό καθαρισμό πάνω από την Custom 6.7.21 του gkalen (ύποπτο αυτό). Συνήθως κάνει 11-13 Λεπτά. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART στο Redmi note 3 pro (kenzo) ενσωματώστε το τελευταίο twrp 3.0.2-2 του Michael, το 3.0.2-1 που έχει η rom έχει πρόβλημα. Έμενε κολλλημένο στο mi και δεν άνοιγε. Μόλις φλάσαρα το TWRP 3.0.2-2 και ξαναπέρασα την rom όλα μία χαρά. Είναι το κινητό του γιου μου Ευχαριστώ!!! Από το Mic4 μου με Tapatalk
-
Στο mi4c όλα άψογα. Η καλύτερη rom που έχω βάλει μέχρι σήμερα. Ολα λειτουργούν τέλεια και σφαίρα. Supersu, dolby atmos περάστηκαν κανονικά. Φλάσαρα πάνω από την Custom 6.7.14 του gkalen με απλό καθάρισμα. Από την αρχή η μπαταρία δείχνει θετικά στοιχεία, θα την δούμε σε δύο μέρες. Συγχαρητήρια στους Developer's και στο φόρουμ!!! Edit: αν μπορούν οι Developer's να ενσωματώσουν αντί το Cm transfer το share link το θεωρώ καλύτερο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα την Custom 6.7.14 και στο Redmi Note 3 pro (Kenzo) όλα τέλεια. Το κινητό ήρθε προχτές με Stable αγγλοκινέζικη 7.2 20 κάτι. Σε υπολογιστή με xp 64x με το miui suite αναβάθμισα στην τελευταία αγγλοκινέζικη Stable 7.5.2 κάτι, δεν με άφηνε σε beta. Είχα κάνει και αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και σήμερα ξεκλείδωσα. Πέρασα με adb το τελευταίο twrp recovery του Michael και με αυτό φλάσαρα την rom του gkalen και το Kenzo Clean zip. Το κινητό πετάει το χαίρεται ο γιός μου. Ευχαριστώ όλους …
-
@gkalen αυτή τη φορά δεν είδα κάποια διαφορά με την GTV στα ίδια όλα ram, toutch κτλ. Απλά με την GTV είχα λίγο καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία (ίσως την καλύτερη που συνάντησα μέχρι τώρα). Θα μου πεις τώρα ότι πρέπει να περάσουν δύο τρεις μέρες και μετά να δεις την κατανάλωση της μπαταρίας, εντάξει σωστό. Απο την άλλη όμως στην GTV από την στιγμή που την πέρασα είχα μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία. Παραμένω όμως στην Custom μια που σε δύο τρεις μέρες θα έχουμε την καινούργια. Από το Mic4 μο…