Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 739.
-
Κανένα πρόβλημα όπως και η προηγούμενη δεν κατάλαβα τι βελτιώνει η 6.6.23 μου φαίνεται ακριβώς ίδια με την 6.6.17 Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Πρόβλημα έχω όταν πάω να διαλέξω θέμα online με πετάει έξω καθώς και ταπετσαρία όταν πατάω Change την lock skreen. Αλλά αυτό μπορεί να γίνεται επειδή χρησιμοποιώ τον tsf launcher. Edit: Διορθώθηκαν δεν μου το ξανά έκανε. Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Μια μικρή βελτιστοποίηση ίσως στην μπαταρία σαν να βλέπω σε σχέση με την προηγούμενη. Στο antutu σκόραρε υψηλότερα. Στη χρήση δεν έχει κολλήματα. Αλλά μιλάω για την Custom του @gkalen Πρόβλημα έχω όταν πάω να διαλέξω θέμα online με πετάει έξω καθώς και ταπετσαρία όταν πατάω Change την lock skreen. Αλλά αυτό μπορεί να γίνεται επειδή χρησιμοποιώ τον tsf launcher. @geotok για δές το αν το κάνει και σε σένα ή είναι δικό μου μόνο το το πρόβλημα Edit: Τελικά το δοκίμασα και είναι πρόβλημα του TSF-Laun…
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠραγματικά η miui 8 δίνει υψηλότερη βαθμολογία 2e05cdf29743a0ca13f43a1ab281abf4.jpg Με την Custom 6.6.17 του gkalen @gkalen μπράβο πολύ καλή δουλειά!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sideris20250: “Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από spoulk: “@Opanos η αλλαγή στη σειρά των διακοπτών γίνεται και με παρατεταμένο πάτημα ” Ναι βρε, αλλά μόνο προς τα κάτω. Προς τα επάνω κυλίεται και η οθόνη -εκτός και αν είμαι ανάπηρος-. ” Στο δικό μου πάει και πάνω και κάτω στο redmi note 3g είναι και τηλέφωνο 2 ετών και 4 μηνών” Στο δικό μου mi4c στο ξεχωριστό με παρατεταμένο πάτημα ενώ στο συνδιασμένο με γρήγορο διπλό κλικ και κράτημα πάει όπου θες Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapa…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Opanos: “Καλημέρα καλημέρα, λοιπόν, εκτός των -αναμενόμενων- προβλημάτων που παρουσιάζονται -πχ σε εμένα κρασάρουν μόνιμα τα themes και το τηλέφωνο μερικές φορές δεν ανοίγει από το ΟΝ διακόπτη, σαν να μπαίνει σε hibernation mode και ανοίγει μετά από 1-2 λεπτά - παρατηρώ: Διαφορά προς τα επάνω στην θερμοκρασία κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος στο πίσω πάνω μέρος, αισθητά υψηλότερη από την MIUI 7. Λίγο καλύτερη διαχείριση μνήμης Μπαταρία ουδεμία άξια λόγου αλλαγή προς το καλύτερο ή…
-
@djtutis στο ling που δίνω πρέπει να έχεις εγγραφή πρώτα στο en.miui.com Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen Όλα καλά στο mi4c εκτός από ορισμένα θεματάκια. Κανένα θέμα με υψηλή θερμοκρασία κατά την φόρτιση που αντιμετωπίζουν κάποια παιδιά με την GTV (εγώ προσωπικά δεν την δοκίμασα, πήγα απευθείας στην Custom) Καλή διαχείριση της ram και της μπαταρίας. Άλλαξα μόνο το Xposed που παρουσίασε πρόβλημα με αυτό Message - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile και όλα διορθώθηκαν. Το Clean zip δεν το δοκίμασα ακόμη. Απαντώ σε κάποιους ότι για την σειρά των διακοπτών στη γραμμή κατάστασης στο συνδιασμένο …
-
ΜήνυμαΜε την Custom 6.5.26 του gkalen και με πολύ λίγο ελεύθερο χώρο στο κινητό 2e90873124d7069492d6af470b59c5c2.jpg26c69efbeac6cc115d129f37334ccead.jpg Edit: Με απόδοση Cpu Ισορροπημένη και όχι υψηλή απόδοση Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής Ευχαριστούμε @gkalen!!! Edit: Καλύτερη διαχείριση της ram Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@micele13 στο Dolby atmos απενεργοποίησε την επιλογή volume leveler Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “@gkalen Οι εφαρμογές για μουσική που έχω δεν διαβάζουν τα Mp3 που έχω ακόμη και αν τους υποδείξεις το φάκελο. Μόνο ο ενσωματωμένος player τα βρίσκει. Αν επιλέξεις το Mp3 το playerpro music player plus το και το Mx player pro το παίζει ενώ το jetaudio music player plus όχι. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; (Αυτό συμβαίνει και στην GTV και στην Custom) Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk” Για να τα διαβάσει τα έβαλα στο φάκελο miui/music και το πρόβλημα διορθώθ…
-
@gkalen Οι εφαρμογές για μουσική που έχω δεν διαβάζουν τα Mp3 που έχω ακόμη και αν τους υποδείξεις το φάκελο. Μόνο ο ενσωματωμένος player τα βρίσκει. Αν επιλέξεις το Mp3 το playerpro music player plus το και το Mx player pro το παίζει ενώ το jetaudio music player plus όχι. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; (Αυτό συμβαίνει και στην GTV και στην Custom) Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Οι εφαρμογές για μουσική που έχω δεν διαβάζουν τα Mp3 που έχω ακόμη και αν τους υποδείξεις το φάκελο. Μόνο ο ενσωματωμένος player τα βρίσκει. Αν επιλέξεις το Mp3 το playerpro music player plus το και το Mx player pro το παίζει ενώ το jetaudio music player plus όχι. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen Έχεις δίκιο λείπει από το system/app άρα πέρασε σωστά. Μέχρι στιγμής ότι δοκίμασα δουλεύει καλά. Αν βρω κάποιο πρόβλημα θα σε ενημερώσω Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen αφήνει περισσότερη ram ελεύθερη από την GTV 6.5.12 και είναι πιο γρήγορη στην απόκριση (@gkalen αφού έκανα wipe cache και dalvik πέρασα το Clean zip χωρίς reboot σε recovery και ξανά wipe cache και dalvik και Reboot σε System, θα έχω θέμα; ) Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
ΜήνυμαΜε την GTV 6.5.12 μόλις την πέρασα η προηγούμενη μέτρηση 9813 ήταν με την Custom του gkalen 6.5.5 Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Ναι Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “@mixaliscy με κανα δύο τρεις εφαρμογές που Ξεφορτώθηκα και λίγο χώρο παραπάνω μετά από σβήσιμο κάποιων φωτογραφιών το σκορ ανέβηκε λίγο Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Μήνυμα@mixaliscy με κανα δύο τρεις εφαρμογές που Ξεφορτώθηκα και λίγο χώρο παραπάνω μετά από σβήσιμο κάποιον φωτογραφιών το σκορ ανέβηκε λίγο Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk