Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 739.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΕνα πρόχειρο Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
ΜήνυμαΘα το κάνω αλλά πρέπει να σβήσω μερικές εφαρμογές γιατί το έχω μπουκώσει (+180 εφαρμογές) και gps 10gb+foto 5gb και δεν έχω ελεύθερο χώρο
-
ΜήνυμαTo mi4c Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ξυπνητήρι όπως ο @mixaliscy ούτε με τίποτα άλλο. Δοκίμασα την GTV, την custom χωρίς το clean zip την Custom με το clean zip Αν τις βαθμολογούσα θα έβαζα με τη σειρά που τις είπα 8, 7, 9 Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Στο mi4c όλα άψογα μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Πάντα έτσι είναι Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen το playstore κανένα πρόβλημα μόνο με το Gmail Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Όλα καλά και με την Custom_6.4.28 στο mi4c ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχαμε. Μια βοήθεια μόνο από όποιον ξέρει. Από την προηγούμενη Custom έχω πρόβλημα με το Gmail επειδή έκανα κάποια αναβάθμιση του Google Play και από τότε δεν μπορώ να το διορθώσω. Μου βγάζει μύνημα "Άγνωστο πρόβλημα με τις υπηρεσίες Google Play" κατά την λήψη μηνυμάτων. Έχω κάνει διαγραφή δεδομένων και των δύο, εγκατάσταση παλιότερων έκδοσεων καθαρισμό αλλά δεν κατάφερα να δουλέψει. Το Mail της miui δουλεύει κανονικά. Κάθ…
-
Ενσωματώστε το νέο Recovery by michael twrp_libra v3.0.2-0 Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen τελικά το πρόβλημα το δημιουργούσε το debug.egl.profiler=1 τα άλλα που είπες τα έσβησα Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen είχα προσθέσει και αυτά απο την GTV ro.compiler.version=jBART v2a build 20150330.01 ro.adb.secure=1 persist.adb.notify=0 που δέν τα έιχες στο δικό σου
-
Βασικά αφαιρέθηκε μόνο το debug.egl.profiler=1 και συμάζεψα λίγο το υπόλοιπο Edit: και το ro.build.display.id=MI4c_Libra σε ro.build.display.id=LMY47V Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen άλλαξα λίγο το build.prop το δικό σου και δουλεύει καλά το shazam
-
Πρόσθετες ρυθμίσεις και επιλογές για προγραμματιστές όλα καλά. Το buid.prop της GTV το έβαλα ήδη Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Μάλλον εντοπίσαμε το πρόβλημα στο buid.prop. Φλάσαρα τη ρομ με το αλλαγμένο buid.prop όλα πήγαν καλά δοκιμάζω το shazam και πάλι τα ίδια κολλάει Edit: στο default.prop γραφει όντως ro.secure=0 Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Στο system/etc/ έχει init.d φάκελο κι όχι initd Με το buid.prop που άλλαξα με το Reboot δεν μου ανοίγει το κινητό μένει κολλημένο στο mi, μετά από ένα 15λεπτο το ξαναφλάσαρα. Τώρα πέρασα το buid.prop μέσα στο zip να το φλασάρω ή όχι; το default.prop εννοείς το buid.prop της GTV; Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Το τηλέφωνο καλά και οι πρόσθετες ρυθμίσεις το ίδιο. Δεν βλέπω κάποια διαφορά με την GTV (της οποίας η κατανάλωση μπαταρίας μου άρεσε) Δοκιμάζω και αυτό που λες και επανέρχομαι Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen Δουλεύουν Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
το έβαλα στο zip από το Custom στο GTV και το πέρασα με το TWRP Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk