Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 739.
-
Εγώ με τον οδηγό Express το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με την έκδοση του Flashifly και με την έκδοση του TWRP αυτά που δίνω πιό πάνω δουλεύουν απροβλημάτιστα. Για το ξεκλείδωμα μπορείς να δεις και εδώ: Ξεκλειδώνουμε τον bootloader του Mi4c χωρίς να περιμένουμε έγκριση από τη Xiaomi | Dr. Android Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Δοκίμασε με το Flashifly 1.9.2 να φλασάρεις το TS TWRP 2.8.7.3 το οποίο ανοίγει γρήγορα και δουλεύει καλά με στο Mi-4c. Επίσης υπάρχει στο φόρουμ οδηγός για να παρακάμψεις το κλείδωμα του bootloader xωρίς να περιμένεις το κλειδί : forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3336779 Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Περίεργο πέρνα την ξανά μόνο με wipe/dalvik cache Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Ποια rom έχεις; Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Στην GTV - 6.3.17 από το κέντρο ασφαλείας Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
(Και από το κέντρο ασφαλείας η σειρά είναι : Μπαταρία - Προφίλ μπαταρίας - Οι ρυθμίσεις μου - Απόδοση CPU - Ισορροπημένη ή Υψηλή απόδοση) Συγνώμη διπλο ποστ. Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Στην GTV που φοράω τώρα υπάρχει με τη σειρά που δίνω από τις ρυθμίσεις. Αν θέλεις και από το κέντρο ασφαλείας η σειρά είναι :Μπαταρία - Προφίλ μπαταρίας - Οι ρυθμίσεις μου - Απόδοση CPU - Ισορροπημένη ή Υψηλή απόδοση Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Μπαταρία - Τροφοδοσία - Προφίλ μπαταρίας - Οι ρυθμίσεις μου - Απόδοση CPU - Ισορροπημένη ή Υψηλή απόδοση Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Με όλες τις rom το πρόβλημα με το μικρόφωνο στο viper(δέν με ακούνε καθαρά) μάλλον δεν κάθεται καλά η εφαρμογή στο Mi4-c. @gkalen παρεπιπτόντως το superSu που χρησιμοποιώ στο Mi4-c χωρίς κανένα πρόβλημα είναι αυτό:SuperSU Download
-
@mixaliscy με το viber έχω πρόβλημα με το microphone με όλες τις rom,δεν με ακούνε καλά. Αντίθετα με το skype δεν έχω κανένα πρόβλημα. Συμβαίνει το ίδιο και με σένα; Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Ενώ δεν έδειχνε καμία διαφορά με την Developer και είχε άψογη συμπεριφορά ξαφνικά εκεί που έψαχνα στα θέματα άρχισε πάλι τα soft Reboot. Eτσι ξαναγύρισα στην Developer. Πάμε για την επόμενη. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “UPDATE για το Mi4c Libra 6.3.17 DOWNLOAD Mi4c Libra MiUi7-6.3.17 MI4c_Libra-6.3.17 Παλι εχουμε καποιες αλλαγες και δεν ξερω αν ειναι προς το καλυτερο η το χειροτερο . Δεν χρειαζεται να ξαναπω οτι το ρομ ειναι ροοτ μεσω του κεντρου ασφαλειας και δε χρειαζεται supersu.” (Δεν χρειαζεται να ξαναπω οτι το ρομ ειναι ροοτ μεσω του κεντρου ασφαλειας και δε χρειαζεται supersu) Ξαναδές το αυτό Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η ξαναφλάσαρα την GTV η και στην Custom το κέντρο ασφαλείας δεν δίνει root δικαιώματα. Πως μπορούμε να δούμε πια έχουμε. Edit : Σίγουρα την Custom διότι δεν εγκαταστάθηκαν τα mi fit κτλ και δεύτερον το πρόβλημα με τον έλεγχο του κέντρο ασφαλείας Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως στο Mi-4c δεν έχω κανένα πρόβλημα με την GTV-6.3.10 σχετικά καλή διαχείριση της μπαταρίας(όχι τόσο όσο ή 2.25), ram ελεύθερη από 800 ως 1.5 και καλή απόδοση με 260 εφαρμογές εγκαταστημένες: 70900 στο antutu Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σου είχα πει ότι το πέρασα εγώ. Με το custom αλλά με περασμένο το supersu. Tώρα που δεν το πέρασα όχι δεν μου το κάνει. Συμπέρασμα έχουμε μια καλή custom με το μόνο πρόβλημα αυτό με τον έλεγχο του κέντρου ασφαλείας που δεν το θεωρώ σημαντικό. Μένει να δούμε και την διάρκεια της μπαταρίας Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχεις δίκιο, επειδή το έκανα βιαστικά δεν προλάβαινε το κέντρο ασφαλείας να μου βγάλει το root Checker για να του δώσω δικαίωμα root. Μετά πρέπει να διαγράψεις τα δεδομένα του root Checker και να το ξανατρέξεις για να σου βγάλει σωστά ότι είσαι root Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επαιζα με το κέντρο ασφαλείας και με την μπάρα ειδοποίησης (την ενεργοποίησα και την απενεργοποίησα) και μετά το τηλέφωνο έκανε συνέχεια soft Reboot. Ξαναπέρασα λοιπόν την custom αλλά αυτή τη φορά δεν πέρασα το supersu για να δοκιμάσω το Root απο το κέντρο ασφαλείας. Τελικά ενώ δίνει δικαιώματα Root στις εφαρμογές όταν το ζητάνε (το ενεργοποιείς το κουμπί να γίνει πορτοκαλί) οι εφαρμογές Root Checker που δοκιμάζω λένε ότι δεν είναι Root το τηλέφωνο. Τελικά είναι η δεν είναι; Στάλθηκε από το Mi-4…
-
Όταν απενεργοποιώ το supersu τα Root Checker μου βγάζουν ότι δεν είναι Root η συσκευή Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρέπει τότε ξαναφλασάρω την custom επειδή πέρασα το Xposed framework και supersu λόγο ότι χρησιμοποιώ το greenify οπότε πρέπει να τα ξαναβγάλω Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντα δούλευαν τα άλλα μόνο ο Έλεγχος ενώ ολοκληρώνεται δεν βγάζει το κουμπί βελτιστοποίηση αλλά μένει το κουμπί Ακύρωση όπως βλέπεις στο screenshot. Το recovery το έχω αλλάξει με το TS TWRP 2.8.7.3 διότι το TWRP 3.0.0-0 δεν βλέπει το otg usb Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk