Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 107.
-
Καί η επόμενη ερώτηση. Κάτι για mi 5;
-
Καλημέρα, για mi 5 μπα ε νά μήν το δοκιμάσω;
-
Μόλις έκανα εγκατάσταση στην 8.7.26 μετά από f.r. και δεν μου κάνει σύνδεση σε Google. Βγάζει μήνυμα" δεν έχετε συνδεθεί για να χρησιμοποιήσετε αυτό το τηλέφωνο πρέπει να συνδεθείτε σέ λογαριασμό Google ενος κατόχου που χρησιμοποιούνταν σέ αυτό το τηλέφωνο" Και με ξανά πετάει νά ρυθμίσω ξανά το τηλέφωνο. Edit ok ξανά επαναφορά και έφτιαξε.
-
Καλημέρα, κάποιος νά μου πει πού είναι το dolby; Εννοείται ότι το έχω εγκαταστήσει.
-
Το Dolby θα το δω σάν εφαρμογή ή θά υπάρχει πάντα ενεργό χωρίς ύπαρξη εικονιδίου; Καί κάτι άλλο, η αναβάθμιση σου δείχνει ότι υπάρχει διαθέσιμο zip ακόμα και μετά την αναβάθμιση.
-
Σε mi5 όλα καλά.
-
Αυτό όμως μου αφαιρεί και όλα τα modules πού χρησιμοποιώ ενώ με το σύρσιμο και απεγκατάσταση τα κρατάω.
-
Καί εγώ το ίδιο όλα καλά. Μόνο που θα ήθελα από κάποιον μια απάντηση σε αυτό που έγραψα τέσσερα ποστ παρά πάνω για να ξέρω τι θα κάνω με τό Magisk.
-
Ήθελα να ρωτήσω η απεγκατάσταση magisk γίνεται μόνο με το αντίστοιχο uninstall zip η αρκεί τό σύρσιμο της εφαρμογής προς τα πάνω και απεγκατάσταση; Είναι το ίδιο πράγμα ή με το δεύτερο συνεχίζει να υφίσταται το root καί απλά δεν βλέπω την εφαρμογή;
-
Mi 5 όπως πάντα όλα καλά.
-
Ενώ εγώ από 141000 σε 145000, σιγά το πράγμα θα μου πεις αλλά κάτι είναι καί αυτό. Δείχνει κάτι καλό για την ρομ. Όπως επίσης και χρήση μπαταρίας από την πρώτη μέρα πολύ καλή με 23%
-
Σέ mi5 χωρίς wipes από updater όλα καλά, ευχαριστώ
-
Τελικά την κατέβασα, όλα καλά καμία διαφορά με 8.7.10. Λέω να βάλω και Magisk.
-
- Πάντως στο κατέβασμα από updater όση ώρα κατεβάζει αναβοσβήνει αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55613/ - Για να μην γίνει μπέρδεμα έχω 8.7.10 και κατεβάζω 8.7.12
-
Την 8.7.12 πού ήρθε στο update την κάνουμε ή περιμένουμε;
-
Λοιπόν όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο post σέ mi 5 όλα τέλεια όμως έχω δει ότι στις πληροφορίες για το τηλέφωνο γράφει ότι είναι κλειδωμένο, πράγμα που δεν ισχύει γιατί πώς ανεβοκατεβάζω rom. Νομίζω πως το έγραφε καί στην προηγούμενη beta την 8.6.21
-
Σέ mi 5 από εχτές όλα καλά, λίγο δυσκολεύτηκε να μπει στην αρχική οθόνη αλλά με factory reset και ξανά φλασάρισμά της όλα καλά. Α ο updater ακόμη miui 9 γράφει.
-
Καλησπέρα, μου βγάζει ότι υπάρχει ενημέρωση πατώντας όμως για λήψη μου λέει η συσκευή σας είναι ενημερωμένη. Και δεν μου ήρθε και mail.
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΜπράβο στην ομάδα των dev μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα λες και έχει global stable official. Από μπαταρία καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνω λίγο υπομονή.
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
Μήνυμα@Leonidaspod Μέχρι αύριο το πολύ θά είναι μια χαρά