Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 163.

• Ερώτηση: εμείς miui 9 πότε θα πάρουμε;;;...όσο α αφορά το Pokémon go αντιμετώπιζω και εγώ το ίδιο θεμα και έχω αλλάξει απ stable σε Dev official και xtrv αλλά δεν έφτιαξε.. εχει θέμα με την ρομ στα raid και ευελπιστώ να διορθωθεί με το miui 9.. (το πρόβλημα του optimization το έχει η niatic όχι η Xiaomi) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και με το πρόβλημα που έχω εγώ και το παιδί πιο πάνω με το Pokémon ακόμα λύση δεν έχω βρει!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το κουλο είναι ότι φτιάξανε τα link να ανοίγουν και χάλασαν το reply.. είναι να τρελαίνεσαι.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εννοείται ότι δεν φταίει το forum αλλά το app.. γενικά κατά καιρούς έχουν πολλά θέματα με το app Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ε όχι ρε παιδιά έλεος με αυτά τα bug.. αυτο είναι απλό για να μην δουλεύει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαχα δεν μπορώ να απαντήσω στο δικό σου μήνυμα.. ( δεν βάζει μέσα στο μήνυμα το δικό μ το ποστ π θέλω να απαντήσω) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

john volk - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Ρε παιδιά δεν κάνει reply με τπτ app tapatalk έχω δοκιμάσει τα πάντα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση για το tapatalk.. γιατί δεν μ εμφανίζει το μηνυμα στο οποίο θέλω να απαντήσω και μ βγάζει μόνο αυτό π γράφω εγώ χωρίς το μήνυμα π κάνω reply;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Εγώ είμαι με την ελληνική Dev και πάλι θέμα έχει ακριβώς εκεί π γραφεί ο φίλος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Ακριβώς αυτό το θέμα εχω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Απ αυτό π γράφει ο φίλος πιο πάνω με το Pokémon go.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και λύση δεν έχω βρει... Μακάρι να έχει κάποιος λύση για το πρόβλημα μας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παίδες καλησπέρα.. Θέλω να θέσω ένα ερώτημα. Θεωρείτε ότι η τελευταία dev(7.6.10 xtrv) είναι καλύτερη από την stable(xtrv);;; Παρατηρώ Με την Dev ότι η συσκευή μετά απ μερικές μέρες χρήσης χωλαινει λίγο, μετά την ανακοίνωση και της Xiaomi για προσωρινή διακοπή παράδοσης Dev στους χρήστες θεωρώ ότι η τελευταία που άφησαν εχει λίγο τα θεματακια της. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

john volk - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@john volk Ασ'το και ίσως στρώσει μόνο του .. Μπορεί να συμβεί αν βάζεις βγάζεις στη φορτιση για λίγη ώρα την μπαταρία , αν δεν κάνεις ολοκληρωμένες φορτίσεις και ισως ακόμα και από κάποια εφαρμογή .. Βέβαια , αν κάνεις τα παραπάνω κάθε μέρα ή πολύ συχνά ..” Σε redmi note 4 να βγάλω την μπαταρία λίγο δύσκολο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

john volk - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@tetes3e Πρέπει να κατεβάσεις και την εφαρμογή , Μηχανή κειμενού σε ομιλία , ή Google text to speach , κάτι τέτοιο τεςπα για να δουλέψει η φωνητική αναζήτηση.. @john volk Η το αφήνεις και κάνεις τον Κινέζο ή δοκιμάζεις κι ένα battery calibration.. Πάντως είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και πιο συχνά σε ΜΤΚ ..” Έκανα απ τον οδηγό π έχουμε εδω αλλά και πάλι διάφορα δεν είδα.Δεν βλέπω πάντως μειωμένη διάρκεια βγάζω 5 και ώρες sot σε 24 ώρες χρήση.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4…

• Παιδιά καλησπέρα.. εγώ αντιμετωπίζω ένα θέμα το οποίο δεν μπορώ να το εξηγήσω και συμβαίνει μετά την εγκατάσταση των 3 τελευταίων rom... Το θέμα είναι ότι αυξομειώνεται το ποσοστό της μπαταρίας. Μια μ γράφει 77 % όταν κάνω κάτι και άμα το αφήσω ήσυχο πάει στο 80% πάλι.. έχω κάνει τα πάντα από factory reset μέχρι διαγραφή και του storage αλλά διάφορα δεν βλέπω.. παρακάτω σας παραθέτω μια φωτογραφία με το διάγραμμα της μπαταρίας.. θέλω να μάθω τ ειναι αυτό που μπορεί να φταει και αν πρέπει να κάνω…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Ναι, η απάντησή μου αναφέρονταν στο χρόνο που απομένει, στην απορία του @aetorraxi84” Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς για την απάντηση.. άκρη δεν βλέπω να βρίσκω όμως Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Ο χρόνος που δείχνει ότι απομένει ακόμη είναι σε συνάρτηση με την κατανάλωση τη συγκεκριμένη στιγμή. Αν ζορίζουμε το κινητό μας θα δείξει λιγότερο χρόνο να απομένει, ενώ αν είναι σε ήπια χρήση ή ηρεμία θα δείχνει παραπάνω, ακόμη και με λιγότερη μπαταρία. Κάτι αντίστοιχο με τα χιλιόμετρα που μπορούμε να κάνουμε ακόμη, ανάλογα πως οδηγούμε, οικονομική ή όχι οδήγηση. :)” Ανεβαίνει το ποσοστό επί τοίς εκατό.. αυτό μ κάνει εντύπωση όχι ο χρόνος που απομένει. Στάλθηκε από το Redmi N…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από aetorraxi84: “Παράθεση από john volk: “Παράθεση από john volk: “Παράθεση από MarkosVL: “Δεν έχω δει κάτι περίεργο. Με τη χρήση που του κάνω συνήθως βγάζω 4 ώρες οθόνη σε 2 μέρες. Όταν λες διακυμάνσεις τι εννοείς; Μήπως έχεις εφαρμογές ανοιχτές που σου τρώνε τη μπαταρία; ” χάνει πολύ γρήγορα τα πρώτα 10% και άμα το ζωρισω και μετά τα κλείσω όλα βλέπω το ποσοστό ανεβαίνει... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπορεί κάποιος να μ πει γιατί ανεβαίνει το ποσοστό …